Митрополията: Имаме предварителен договор с ”Инерком”

Софийската митрополия потвърди официално, че има подписан предварителен договор с дружеството "Инерком" на Гинка Върбакова, която купува активите на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Митрополията: Имаме предварителен договор с ”Инерком” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в договора има клауза за неустойка,че Инерком ще плати 150000лв., а при предсрочно прекратяване, Синодът ще върне 300000 лв. Кой подписа договора, има си име, той е неизгоден и този с името трябва да носи отговорност. Синодът сочи адвокат Тодорова и с нейната застраховка за отговорност при настъпили щети трябва да се покрие тази неустойка.

Църковните мутри са не по малко вредни и опасни от останалите мутромафиоти, служат не на Господа, а на Сатаната.

Доколкото си спомням навремето в тази сграда наемател беше СИ Банк на славчо христо впоследствие прехвърлена на цветелина бориславова.Това ясно обяснява всичко както за синода,така и за фирмата на гинка.

Още великият Христо Ботев е написал за "православните скотове" - алчните ни попове. Ами, както винаги, е бил прав, човекът. Геният си е гении.

Правилно! За разлика от посеркото борисОфф,който и на църквата посегна,Господ да го убие!

Във всеки предварителен договор има клауза,кога ще се сключи окончателния договор.Не може година и два месеца да няма ни стон ни звук,чак сега като се заговори за ЧЕЗ, ТОГАВА ИЗЛЕЗЕ И ТОЗИ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР.АМИ АКО ИМА И ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР,КЪДЕ ЛИ Е ТОЙ.Не може Министерският съвет да не е запознат с този казус.Ще кажат те са независими от държавата,ДА АМА НЕ.Борисов дава самолета за ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ОГЪН,ДАВА ПАРИ И ЗА БГ.ЦЪРКВА В ХАГА.Тя нашата църква е много богата и сама да се справя.От всякъде се краде.

Като е толкова богата църквата,КАКВО ПРАВИ ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ БЕДНИ ХОРА.НЕЗНАЕХ ,ЧЕ ЦЪРКВАТА Е ,,ЧАСТЕН СУБЕКТ,, А СЕ ОКАЗА ,ЧЕ И ЧЕЗ Е ЧАСНА.ОБРЕЧЕНИ СМЕ,НИЩО ДА НЕ ОЧАКВАМЕ ХУБАВО В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ

Я, старите ми кадри се скриха зад секс айдъла Антоний. Добрите мирянки да изплакнат окото. See you later....:-)

Да не се подписва неизгодни договори и да не са с дълъг период

Вън търговците от Храма,в затвора Продажниците и Предателите на България! Гинка БОРИСОВА ще си плати с лихвите!

гледаме от кире московски - той краде значи и за нас е позволено

За 2000 г тотална инфлация на Божието проникновение....акциите му паднаха от 30 сребърника на 8,5 евро.

ТЪРГОВЦИТЕ, търговцитеее... Тях винаги ще ги има !!! Ама и Храм не знам дали ще има...

Никакво влизане в черква,до като тази паплач не бъде изметена!

не е замесена,като е замесена даже църквата?

Лелееее,тая КАЛИНКА (РАЗБИРАЙ КОЙ ИЛИ ТОЙ, да се свети името МУ) държавата изкупиха бе...

Църквата ни е подчинена на руската, така че каквото кажат полковниците от Масква, това става. За приятелски фирми може и без пари.

А Оня---уж изгонил търгашите от Храма?:(((((

Много жалко за ВЯРАТА и за НЕОФИТ!!!

...нищо нямаше да разберем... А преговорите с Гинка..ги видяхме вече веднъж...

Прав си до някъде, Афера имаше отново смелост да го напише, а "медиите" доста се ослушваха няколко дена.

Брадатите фарисеи включеха на задна.

Протоколен въпрос: Не знам тия бизнесмени с белите шапки и широките ръкави, като нашия и колегата Гундяев, понеже са на двойна езда, как е по протокол? От водещия офицер ли му се иска оставката или направо при шефа им - Луци?

Очевидно патриарха трябва да си подаде оставката. Дадените обеснеия са смехотворни.

Една вяра му остана на народа и нея ли ще оплюете?Това крепеше и даваше някаква надежда и смисъл, загубили се идва гражданската война.

Нас ни крепи вярата в Гинка и Инерком !

И какво точно съдържа обяснението- има такъв договор за наем и той е действащ. Ами ние това го знаехме и без официалното изявление на Св. синод.

Света Гинка Електромутренска, великомъченица пазарджишка - блажи се със суджук!

Kalin

След всичко което става с тая Гинка и съдружници ще е направо гадост църквата да има договор с тях.Голям срам ще е !

Църквата е най-старата фирма на света. За тях това е просто бизнес.

Бизнес на загуба...си е жива услуга.

Кой ползва магазина в партера на сградата? На кого плаща? От кога? И още, колко гинки има в България???

papion

И ако сега някой си мисли, че кака Гинка е "Инерком" значи е без акъл. Тоя, който седи зад нея гони шиши по богатство щом сее прицелил и в сградите на Синода. Господ е изгонил търговците от храма, а днешните синодални дедета ги пускат на никакви цени на пъпа на София. И после защо хората не ходели на църква, защо не вярвали в бог, а те вярват ли?

Инерком е сикаджийска фирма под контрола на Румен Николов- Пашата. А Пашата с кой е най- добър приятел и съдружник още от мутренските им времена- с Бойко Методиев Борисов. Кой беше представител на държавата в ЧЕЗ по време на първото правителство на Мутрата- Митко Каратиста, бивш шофьор на Румен Пашата . И после мутрата Борисов седнал да обяснява, че нямал нищо общо с тая далавера и Гинчето била изряден инвеститор- смях в залата! Въпреки вашите усилия, в България все още има хора, които могат да мислят без телефон, интернет и купени телевизии, г-да управляващи.

Тези дни директорът на Чез е изяснил, че гинка ( крепостните й български потребители) ще плащат за активите не 320 а някъде къ 400 млн.евро + 116 млн. заем от ЕБВР + задължения за инвестиции до 2019 г. Яко д.пе на крепостните потребители !!

Какво стана с ЕГН-то й, фантом, ЕГНто й е идентично с това на роднините й

Не бе, хора, не сте разбрали! "Инерком" не е взела под наем Митрополията. Взела е под наем Министерския съвет ... заедно с цялото правителство! Воглаве с Вездесъщий Блестящий Боко Банкянски! Или пък той е взел Гинка под наем ... ох, обърках се! Абе важното е, че някой някого е взел! Честито и горчиво!

И аз помислих, че си се объркал, докато не прочетох предпоследния ред. Прав си, грешката е вярна.

Няма по големи лицемери от религиозните водачи.

икономически ,политически ,културно,исторически и духовно България е унищожена на 89 % !

Вземаме 4 пъти по-малко на час от другите в ЕС Красимир Тодоров - 22 март 2018, 14:30 България остава на дъното по ниво на заплащане в сравнение с останалите страни членки на Европейския съюз (ЕС). Това показват данни на Евростат за ставките за час работа през 2017 г., съобщи телевизия "Блумбърг". Докато средно за общността работниците са получавали по 23,1 евро на час, а в еврозоната 26,9 евро, у нас възнаграждението на час е 5,1 евро или около четири пъти по-ниско спрямо средните данни за ЕС.

нормално е ,след като избиваме най-умните със злоба и завист ,по комунистически !

Не знам коя е Гинка и от къде са и парите, а ваз какво ви бърка? Поредната новина стил обвинение в Нищо... А шараните веднага налапаха. На кой му пречи тая сделка, че чак намеси правителството и службите!? ЕК комисията казаха че такива частни сделки не ги интересуват... Щото на някой му беше поръчано да иде да зададе Тъп въпрос! Кой подлива всичката тази вода и помия в медиите??

Яд ги е защото явлението "Гинка" е червен патент , даже и Корнелия е "Гинка" , и сега се чувстват ощетени , че някой им използва схемата !

Ти пък какво се правиш на утрепана лисица. Коя е Гинка и какво образование, възможности и опит има за да управлява ЧЕЗ? Подставено лице, пари няма, други ги дават. Това е бизнес касаещ сигурността на държавата. Не ми се прави на интересен мижитурка гербаджийска. Заради такива като Гинка заводи струващи милиони ги затворихме и разпродадохме за скрап. Тя нищо няма да развива, точно обратното, ще изпере едни милиони и ще препродаде на друг мошеник. А сметката ще я платим ние! И в момента тока в БГ е по-скъп от този в САЩ. А там хората получават 6-10 пъти по-високи заплати в сектора.

"Чисто политически елемент не липсва" казва митрополитът, ясно, митрополит Кирил също имаше проблеми с църковните имоти във Варна, БТВ се беше заела с имотите по морето, които бяха идеални за голф игрища, а митрополитът ги замени с фирма, която построи църква на Бяла, вече го няма, взе че се удави.

зад г.в стои талмудската мафия . този,който е подписал договора от соф.митрополия може да е бил подложен на заплахи и шантажи ,както и на "пасивна" корупция !

Една кратка разходка из обявите за наем на офис площи в центъра , показва цени от 6 евра за кв. метър старо строителство , до 12 евра за чисто нови сгради . Тази сграда е на 80 години близо - така че 8.5 евро си е пазарна и реална цена !

Поставените минуси са доказателство, че има много хора, които не се интересуват от фактите! Затова сме на това положение, защото така и гласуваме.

покупка на Чез в 2018г.... Сделката с наема е с Инерком... фирмата специално създадена за покупката на ЧЕЗ...според Гинка Върбакова.

Пипалата на мутрата Борисов са навсякъде. Краде и пере мръсни пари като за последно. Стига му толкова. Като узакони откраднатото, няма връщане!

прав си комунистите не спират от 1944

Единици са тези който са векували на този свят,а за взели нещо на оня свят не съм чувал!

Обаче забелязвате ли, кучетата си лаят, кервана си върви! ЧЕЗ-Гинка, 16 млрд ДДС, магистрали на нашите хора, сега пък и тези имоти на църквата. Няма спиране, тотална цензура и мъгла по медиите ( нали повечето са на #Koй и Аз! Иначе част от пенсионерите намазаха по 20 евро за кисело кляко и 3 кила агнешко на 20 години от Австралия.

Естествено. Кучетата в случая само вият, че няма за какво да захапят. Ако някой седне да обобщи цялата история във медиите, книга ще напише! Филм ще направи!

ОПГ ГРОП

Селяндурката от Пазарджик с 10 клас купува ЧЕЗ за 640 000 000. Като вземе средно и висшу ще купи и АЕЦ Козлодуй и довърши АЕЦ Белене. Така ще затвори цикъла. Наглеца от Банкя естествено няма нищо общо с Гинка. Нито пък ГЕРБ.

Като купи средно и вишу и т.н.Тя как купува без пари не ми е ясно.На мене и един хляб не ми дават без пари.А иначе циганите ни били подяждали.....

Стана ли ясно сега и на най-тъпия от 80-те %,каква роля играе Гичка и в чий театър.Бъдете здрави

е имала пресантимант...че ще купи ЧЕЗ и си е опекла офис сграда.

ами нали направиха в парламента антикорупционна комисия, тя да се самосезира по случая да видим какво ще направи ако наистина договора е под пазарната оценка, защото така и данъците за държавата може да са занижени

Преди Гинка , нова тв и Бориславова бяха наематели!! Каква случайност..

Гинка как е тръгнала ще купи и АЕЦ Беляне. Яка бизнесменка без оШфорки.

Че то е по-добре Гинка да купи АЕЦ-а , отколкото моите шефове Р. Овч. и Корнелия !

Веднъж и Слафчо да е прав- Нема такава държава!

Не разбрах за какво ще се използва имотът, това да не е площадът пред църквата, той е горе-долу толкова, за сергийки или просяците да плащат наем на фирмата. Всъщност това е едно от средствата за издръжка на църквата, но да не е за ресторанти и лафки с алкохол, цигари и картончета за леки печалби. Добре, че нямат право да продават църковни имоти, досега да бяха разпродали всичко.

Имотът е огромна търговска площ намиращ се на Витощка.Поинтересувай се колко евро плащат на месец там за една дупка