Тръмп забрани повечето транссексуални да служат в армията

Президентът на САЩ Доналд Тръмп издаде заповед, забраняваща транссексуални да служат в армията, освен "при ограничени обстоятелства".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп забрани повечето транссексуални да служат в армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Край с мечтите на Щерита, трътлестата леля, майора и останалите простестъри, да служат в американската армия. :)))))))

ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ТРЪМП УСПЯВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ МЪРТВАТА ХВАТКА НА"ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА"!!!!

...ако толкова дарjaт да обелкат камуфлажи..да си направят отделно подразделение в армята си ( сбаркани воиски )...за какво ще ги ползава си е тяхна работа !!!...аман от обаркани мозаци...неистово крещящи ,че и те били "нормални" !!!

знаци, ленце, напално те подкрепийам- ако разбирас, какво искам да каза.

Ебахти и армията. И тея тръгнали да се правят на световен жандарм...

Така се обезсмислят сексуалните издевателства на ислямистите над пленени американски войници. Т.е. с мъжка сила и женски номера може да се победи всеки враг ....

...сбарканяк ...воиник не може да баде !!!

Ми, мярката е напълно резонна и смислена. Който е ходил войник знае, че та всеки зависи от действията на другите около него. Ако някой изперка, страдат всички. Транссексуалните до живот вземат различни хормонални лекарства, много от тях - езедневно. Ако не го направят започват психлогически сривове, а това в бойна ситуация е въпрос на живот и смърт.

има реално право, но и предишния президент е бил прав за себе си

А президенти да стават? Та да се махаш!

а ако забрани и хомосексуалистите и в армията им няма да остане никои .... ха ха ха

Ние, от НПО "Дрът пеераз" се обявяваме против тая дискриминация и призоваваме в армиите на всички страни, членки на НАТО, да се създадат изцяло джендърски подразделения! "Джендърларъ, еписи дуня ортакларъ!"

Вероятно ще вземат пленници, но малко са тези, които ще се оставят да ги бъдат пленени живо от тези елитни подразделения.

Има известна доза лицемерие по отношение на ЛГБТИ общността, те се борят да бъдат изкарани като заболявания от МКБ, като скандинавските страни диреткно не приемат нейните заклчения за тях. Същевремено в повечето армии такива са псхихически или по-друг начин напълно непригодни за воена служба. Аз съм съгласен с второто и че в крайна сметка се допуска грешка като се отстъпва на ткива.

МКБ Македония и България ли е?

МКБ е международен официален код на болестите. Всяка болест е кодирана, напр. навяхване на глезен е S93.0 и т.н. Джендър проблемите са кодирани като заболявания и всяко си има МКБ. Световната здравна организация ги признава за болести в групата "Разстройства на сексуалността" или нещо подобно. Либералите настояват че са ок и ни натрапват "равнопоставеност" и т.н. В армията не може да са добри войници, защото са неустойчиви психически, има конфликти около тях. Не сме единствените негативни към тях. И западняците им се дразнят, защото са с претенции и около тях са проблеми и интриги.

..."полова дисфоря " ?!?....полова дистрофiя звуци по- правилно...

ленче, на украински ли пишеш , маймуно?

"... диагнозата "транссексуализъм" е премахната и на нейно място е описана "полова ДИСФОРИЯ" и т. н.

Леле сега соросоидните тролове ще откачат.

Четете "Дело 69" от Григорий Климов, публицист от САЩ.

valentor

давай Бай Дончо , железен си

Да подрони по този начин една от основополагащите евро- атлантически ценности. Сега, трябва да прати всички травестити от US армията по европейските поделения на НАТО.

Дори да не е по-сигурен, с лидери като Тръмп и Путин светът поне изглежда по-истински и дори по-нормален.Толкова ми е писнало от заливащата ни педерастия, че озверявам като се замисля за светът на децата и внуците ни.Жалкото е, че не можем да изчистим боклука...но пък кой знае...

Недей бе бай Дончо!ще останеш без армия!!!

Развратничат ...а ?

И правилно! Едно че ерозират армията отвътре, второ, че противника ще се бие до последно, само и само да не попадне в ръцете на разни отклонетеняци. След снимките с извращенията в Абу Граиб, талибаните избягват да се предават.

И сега ще да разцъфти онази удоволствената индустрия че те иначе за друго не стават...защото така ги научиха - покавайте се развявайте се даже да не сте такива защото привилегиите и закрилата е по голяма

Ами сега...То май други в тази армия няма.

А какво ще стане с онзи военнослужащ, който публично представи своята "съпруга" на една среща? Впрочем, "съпругата" по външни белези си беше мъж и с нищо не се различаваше от съпруга си. Наистина е смешно, а когато се отнася до хора, които по дух трябва да бъдат силни, направо е трагично. Тук президентът на САЩ е напълно прав! Добре ще е да даде съвет и на европейците повече да не се занимават с Истанбулската конвенция.

На ред са еднополовите "бракове" ...

Добре е, че и Доналд Тръмп показва с действия, че е против Истамбулската конвенция.

сега разкарай и педераЗите и педофилите и глей как ще се промени политиката на краварника!

И ВАШИТЕ ОБОРИ СА ПЪЛНИ :))

Ми че то тогава Натото ще остане без личен състаФФФФФ и най много ще загази командният им състав!!! А защо в политиката са все ДЖЕНДЪРИ И ПЕДАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто политиката е педерастка работа - лъжи, интриги, преструвки, че си някой, който не си...затова и по естествен начин им се удава.

Бай Дончо е пич и а дано успее да се пребори със соросоидите и най-после да вземе властта. И не само че постъпва най-адекватно като забрани на сбърканите да влизат в армията, ами и напира да узакони смъртното наказание за наркотрафиканти и дилъри. С бай Дончо САЩ може и да оцелеят.

Правилно. Мястото на транссексуалните е в лудницата, а не в армията.

хахаха армия от педерасти и манафи

Каквито и да са---имат армия все пак!:))))) ...тук---Тумбак войвода събира опълчение!:))))))

Половата дисфория съчетана с умствена дисфория е синдром на агресивна идиотия...

Браво!

тука веце ниама да се карат за путин, стото той най-после ниама нисто обсто. обаце, сте се обиздат на евроге...ге...ееве и процие трудни думи. и пак на цороцоиди- тази е лесна. и един сте им вика састинци и кравари. онйиа с тамното лице, той все така им вика, дазе веце ми омразна да го записвам.

Преживяването на джендър идентичност, която се различава от пола по рождение е заболяване, класифицирано в Диагностичния и Статистически Наръчник на Психическите Разстройства на Американската Психиатрична Асоциация (стр. 451) от 1980 до 2013 като психично разстройство. От 2013 разстройство е подменено с дисфория, за да се премести фокуса от самото заболяване върху симптомите на емоционален и психологически дискомфорт с които е съпроводено. Идваме си пак на Истанбулската конвенция

Браво на Тръмп. Изпълнява обещанията си и ще оправи САЩ. Никакви джендъри. Природата си е природа. Историята го е доказала.

Аууу, демокрацията е в опастност! Жени, които се мислят за мъже и мъже. които се мислят за жени до толкова, че са готови да подложат тялото си на хирургически промени вече няма да могат да защитават демокрацията. Ужас ти казвам! И нарушаване на човешките права. БХК незабавно да се сезира, да размаха пръст на Тръмп и да му обясни колко не е прав с тези си действия. И да го заплашат с Истанбулската конвенция! ;)