Над 20 души ранени при сблъсъци в Барселона

Повече от 20 души са пострадали при стълкновения между протестиращи и тежковъоръжени полицаи в Барселона на антиправителствен протест снощи.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 души ранени при сблъсъци в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 години за организация на референдум?? Вие добре ли сте!!! Това към евроценностите или към демокрацията се отнася??

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" нама нищо общо с демокрация и свобода. Ето защо никой представителен политик - лидер в САЩ или ЕС няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1.Какво е демокрация; 2. Какво е свобода. Представителната "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е свобода. Какво е демокрация. Какво е лъжа. А сега какво.

на ЕС в действие ...

Тези сблъсъци, ако бяха в Русия или пък на референдума в Крим, тогава да чуеш вой, лай, ръмжене, раване, мучене, писъци... чудо.

На бул.Рамблас монархическите сувенири не се харесват,на вас какъв ви е проблема.

Каква е разликата в действията на Испания и Турция.

Едните са в интерес на сащ, а другите - в ущърб. Това е критерият за "демократичност"/"недемократичност" на т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност".

От 10:02 до 11:06 един единствен червен трол изцвъкал 22 коментара . Искам воина е воин !

"И сам воинът е войн "

Сигурното спасение е да отидат в Русия. Те със сигурност няма да ги върнат.

Абе, не се знае.

"Междувременно, Финландия, на чиято територия е каталунският лидер, все още не е получавала от Испания искане за екстрадицията му." ама чакайте де! никога не е късно да "изнасилиш" някоя джендър- активистка без кондом.

Добре, че ние направихме референдум и сега сме република. За съжаление действахме демократично и не неутрализирахме докрай монархията и най-вече техните крепители промитите мозъци на некадърните царски офицери!

сега само не се разбра кои в каталуния правят протести- 20%те процента или 80%-те?

западна демоНкрация!!!

по долу и съм отвратен! Абсолютно дебилно - Иво Христов е прав човека, само дето го разпънаха на кръст! Не мислите! Колко ли трябва да си тъп за да искаш да разделиш Родината си на две части - пиша за каталунците.

Защо не обясниш как един каталунец може да се смята за испанец та испания да е родината му? Ми дори и името каталунец е различно от испанец.

чули поговорката " С твоите камъни по твоята глава". Какво ще кажеш за западната "демокрация", която подкрепя такива движения по целия свят ?

това, че само ти си отвратен не означава автоматически, че всички останали са дебили, което си е обида за онези, които не са съгласни с фашистките методи на неолиберал-троцкистите и "толерантните", но само към себе си.

Испания е изкуствено обединениеот няколко феода. Каква родина какво разцепване на две кви простотии пишете еднокнижните неграмотници не ми е ясно?!

Еврейски съюз, не е нужно да се казва нищо повече.

кога им е националния празник за да ги засипем с демократични нежноубиващи бомби докато почнат да се демократизиратПодобна ситуация е отработена в Косово и само я копираме и ги почваме

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, вече има политически затворници. По заповед на Рахуй! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

Каква свобода бе пръч. В испания има демокрация, свободно можеш да живееш и да изразяваш мнението си! Но тук става дума за сепаратизъм - да отделят част от държавата. Същото ли е ако един македонец от български произход, започне да иска да отделя Пиринска македония в отделна държава. Естествено, че е същото. Това е сепаратизъм, а не демокрация. И се наказва жестоко от закона. Друг е въпроса с Крим - Крим е бил много повече години Руски от колкото Украински. Основното му население е от руснаци. Самото му предаване на Украйна е с не толкова ясни мотиви и е било при друга политическа ситуация в целия свят.

Звездите ми говорят,че това е началото на края на обединена Испания!

ето, и баба ванга се включи. знаехме си ние, че бди над нас...

И като се събуди, краката ти отвити, а главата те боли! Ах, как ужасно те боли! Сори!

Всичката им е наред, а те санкции на Русия налагат и се чудят как нова студена война да започнат.

така си е. затова руснаците мозе би сте ицкат да запоцнат гореста- виз какъв студ е навън, само една студена война ни липсва. не са познали.

За референдум - 30 години ефективно.

"Демокрацията" си каза думата...