Надя Савченко остава в ареста до 20 май

Съд в Киев постанови депутатката Надя Савченко да остане в ареста до 20 май на настоящата година заради съвкупността от предявените й обвинения, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Надя Савченко остава в ареста до 20 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е истинското име на Юлия "Тимошенко" и политически враг на Савченко. Кительман е рускиня с черни очи и коси. Изрусяването и сините контактни лещи я правят натурална украинка. Мъжът и е украинец. Надежда Савченко е бъдещето на Украйна и единствения разумен политик в тази югославянизирана Украйна. Кительман, Саакашвили, Собчак са все внесени отвън "полици" в украинската среда. Бъдещето на Украйна е извън Русия и извън югославски сценарий.

Браво на мичето!!!аааа,затова ли нямаме моми/пилоти????..

Браво на мичето!!!То такава смрад не се трае...

Украинската героиня, от руски в киевски арест, руснаците не я хвърлиха в затвора, ама нейните украински братя ще го направят.

Я ся д видим, как беше? А-а-а-а, да: "Надя це Украiна!" и "Свобода на станалата символ на Украйна Надя Савченко, умираща от гладна стачка!" Къде са ся МасКейн, ЕС, НПО-тата, къде е Държавния департамент на САЩ, къде са МВнР-тата на "целия демотратичен свят", къде са Фимен да застанат с голи гърди в защита на Савченко?! Къде сте бе, български демократи, изповядващи евроатлантическите ни ценности, дето се пенявехте по телевизиите в защита на "героинята на украинския народ", "символът на борбата срещу руските окупатори и терористи"?! Що си траете бе?!

Отлично колега! По-добре не може да се каже. Бях по това време в Украйна и си спомням истеричната защита от страна на изброените от вас личности и организации на Савченко и хулите по отношение на Путин и Русия. Сега мълчат като ду..та. Те това е демокрацията.

Не разбрах атентата със самолет или без самолет ще се извърши.Тия украинци съвсем са изкрейзили,язък за момата.

И слепите да прогледнат, в украйна нищо няма да се оправи докато подкупните им политици обслужват външни интереси.

какво толкова, е станало, като всеки истински воин, мацето се е отвратило от машинацийте в политиката, за съжаление в наше време проблемите не се решават с удари на меча, ще полежи ще помъдрее, затвора е университета на живота

Наденце!руснаците не те онодиха ма твойте укри ще ти скъсат пъ рдялника!!!

По рождение ли си бунак или толкова мразиш Руснаците,че виждаш фактите?

от европа шум се вдигаше до Бога, и осъждаше виновните със черна тога. но оглушителна е днеска тишината, "много вероятно" е виновна тя самата! по лицемерие никой не може да се мери с бандата на брюкселските кожодери.

FuckTheEU

https://www.youtube.com/watch?v=ZGpwODv5yYc Моля, модератора да поясни кое не е по темата и е спам!

- съдържат информация, уронваща личното достойнство; - нарушават авторски права, други права на интелектуална собственост или права на публичност; - имат рекламно съдържание, включително линкове към други сайтове;

но най-вече е "полит. некоректно".

Кръсти я Надка, пък гледай после какви ще ги върши. А дали ще се казва Крупская, Савченко или Михайлова-Неински...

Шило

Какво ли става в Украйна, щом като и Савченко се обърна срещу управляващите?

Ако си бяха стояли и Надя и Скрипал в руските затвори щяха да са по-добре. Здравословна храна - без холестерол и кръвна захар, работа на чист въздух без прахова частица от Магадан до Космоса. А сега с Надя ще се случи нещо в затвора......не ми се мисли за бедното дете. А къде е сега посланик Балтаджи да ни обясни какво става. А и вече си мисля, че в Украйна въобще не е имало глад и това се пропаганда на режима в Киев.

Гадя се продаде на Хуйло за 30 сребърника, а можеше да я носят укрите на ръце кат Жана Д'Арк! Сега дойде възмездието, да ти е сладка гладната стачка, Гадя.

защо мълчи европа?! има сфабрикуван политически процес; има вопиющо потъпкване на всички прокламирани евроценности; от страсбург и брюксел - мълчание

Мълчат защото тази диктатура в момента там е тяхно дело заедно със задокеанските им господари.

и защо ни занимавате с това недоразумение?? в чуждестранните сми има чисто новичка новина! разгром чвк "вагнера" 2.0 или сша снова нанесли по российским наемникам удар в сирии

Шило

Вместо да ръсиш глупости, свърши нещо полезно за САЩ. Две техни подводници са сковани в ледовете на Арктика, бягай да размразяваш!

от клуб "Джемини", минала под дъгата. Жалко, можеше да нацвъка доста малки порошенковци и перушанковци. Жива загуба на жива сила и техника, казано по военному.

Феминизмът извади на дневен ред хиляди, милиони тъпи фемини, които искат цялата власт, но са неспособни да я държат. Какво е правила тази при сепаратистите без мандат да договаря с тях не е ясно. Освен да е вербувана или принудена от от руснаците друго не се сещам. Тя трябва да е кръгла идиотка, за да ходи , където не и е работата. За Украйна е напълно достатъчно да поддържа демокрация и пазарна икономика. С тези темпове на развитие на Китай украинците ще дръпнат много бързо. Просто не им трябват руските саботьори.

Украйна щяла да дръпне с демокрация и пазарна икономика? Колкото България дръпна? Не е грях, че картуната ти е празна, грях е да го манифестираш така шумно.

Гума ,напиши "Лиляна Павлова за пенсионерите" и ми обясни може ли такъв човек и при това жена да е министър в България.Остави украинците да се оправят сами,погледни какво става в тази пропаднала България.

Тази не е с всичкия си и трябва не да я съдят, а да я лекуват в психиатрична болница. Руснаците са я побъркали в тюрмата "матроска тишина", там теглят нокти с клещи, завират нагорещени железа в задниците, тресат с ток мозъка и тялото, докато не превърнат жертвата в куп мърша.

Каква стана тя? Даже и да си герой, като почнеш да казваш неудобни за управляващите мнения и истини вече си терорист и пресъпник. Май гледаме сценка "революцията изяжда децата си". По-точно май ще се окаже че е била грешната революция :-) ама трявба едни 50-60г да минат

Фалшив герой. Рано или късно всичко си идва по местата. Апропо Савченко пак обявила гладна стачка, този път в украински затвор и този път май вече никой не иска да знае за това

Хахахахаха! И какво вчерашните герои на Украйна са днешните престъпници! Ама така е като провъзгласяваш мними герои и мними революции и борби с вятърни мелници! Жалко за украинският народ жертва на престъпници и чужди интереси!

Не обобщавай. Скърцайки, пълнейки се с вода, бавно, но вече много по-уверено, корабът Украйна пое своя курс. Украйна ще съществува като суверенна, независима от Русия унитарна държава. Воюва с Русия за земите си Крим и Донбас, а времето работи за украинския народ

И в какво се изразяваше воюването за Крим: един руски войник вежливо отвъртя един зад врата на един украински и с това приключиха бойните действия?

Тва с минометите вече сме го чували и при други обвинения срещу главния преговарящ за обмена на пленниците.

Кво ми пробутвате лесбийки бе педерасти скапани ?!

фреесавченко ! ура , свобода попугая ! ко стана ве маймуни

Все там такие в Украине, шлюхи.

БОЙНИТЕ МАЙМУНИ НА ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ СКАЧАТ В НЕЙНА ПОДКРЕПА ???

Ами да ли са на ГЕРБ, САЩ, Русия или от Детойт, каква е разликата, уж пишат а все маймуни :) с червени дирници , големи уши и косми в носа ....

Само не разбах кога демократичния ЕС и още по-демократичните САЩ ще ревнат, че хохлите нарушават демокрацията и че трябва да я освободят незабавно...

ех, надя, надя как не разбра, че това е една мръсна игра?! вчера ти беше тяхна любимка, а днес същите ти готвят примка. на доказани лицемери да оказваш доверие е да кацнеш директно в адовото предверие. кой ли сега ще те защити от онез с продадените души?

Порасенко да благодари на доброто й възпитание,че иначе като депутат можеше да вземе херикоптер и да ги обстреля качествено въздух-земя.

Ааа, не така! Не това е планът! Току виж Вики Нюланд я е нацелила с няколко самонасочващи се курабийки(в името на демокрацията, разбира се)!

Е те това еманцията на евроГейската укропитекия

в украйна има диктатура , който много приказва отива в затвора , тая от известно време взе да говори истината за преврата , за това кой ръководил снайперите и тн.т и беше ясно че ще я заключат чи можеше и по лошо

Летчик налетчик

Революцията изяжда децата си. Винаги е било така и така ще бъде за напред. Очевидно е неудобна, защото е решила да реши проблема с размирните украински територии с диалог, а не със стрелба, с което е сложила прът в колелото на нечии интереси. Не ми е симпатична, според мен е неуравновесена личност, но явно някой здраво ръчка сегашното украинско правителство упорито създаване на напрежение и раздори.

Ако са умни като насите емператори, сте йа пуснат и сте йа изпратиат надалеце- например цак в лондон, да диша на волиа. обаце, нито те сте се сетиат, нито тиа сте иска. и сега само цака да йа пуснат, за да ги поцне с картецницата. лосо.

Днес руската централна ТВ направо изригна- не сме я освобождавали,за да я заключвате! Въпрос на дни е нова партия в Украйна,която ще помете льольовците!

Наш друг Товарищ Путин , направо удари БИНГО , като я помилва тая чалнатата , че даже я замени за двама арестувани Руски офицери ! Току виж Надката гътнала без време Фарашенко , ако разбира се не я самоубият като пилота , свалил Боинга над размирните райони в Украйна...

Кой ли първи ще изквичи на умряло - Поросенко или Ердоган?

Жана д'Арк е селско момиче, родено в Източна Франция, повежда френската армия в няколко важни битки по време на Стогодишната война, проправя пътя на Шарл VII към короната. Пленена е от бургундите, продадена на англичаните, обвинена в неподчинение съдена от църковния съд и изгорена на кладата на 19-годишна възраст. Двадесет и пет години след екзекуцията папа Каликст III преразглежда делото, признава я за невинна и я провъзгласява за мъченица

Ха сега да видим как ще реагира ес и сащ на това беззаконие и нарушаване на човешки права.

по важното в момента е военнопрестъпника Путин да бъде наказан за отравянията във Великобритания

Ти в отпуска от лудницата ли излезе?

НЯМАМ ДУМИ В ПОКРАЙНА СЕ ОЧЕРТАВА ФАШИСТКА ДИКТАУРА. ЗАЩО МЪЛЧИ ИЗРАЕЛ .

Ти наред ли си- точно те да се обаждат за това? А някакви пари ще им дойдат ли от това да се намесват?

Явно че Пърдишенко голям страх го тресе заедно с неговите американски съветници та затваря всички в занданите- просто е по- демократично. А какво правят с нея в затвора? Тровят ли я, насилват ли я- това никойне знае.

Тази не е героинята на единна демократична и независима Украйна. Истинската Надежда Савченко е убита от КГБ и е подменена с тази която е агент на Путин и работи за ватенките.

Чудя се аз що не върви България толкова години вече, ама как да тръгне с такова тъпо гражаднско общество.

Савченко е истинската луда украинка, която можеше да заложи някакви основи на тази измислена украинска държава, но с този и арест се вижда че проекта "Украйна"/измислен още в Австро-Унгария срещу влиянието на Русия в тези земи / е обречен! Сега въпроса е кога ще бъде подялбата на тази несъстояла се "държава" !?

Осъдиха я за недоказани работи ! Порошенко не иска конкуренция до година на Президентските избори ! Укрите са противно и смрадливо племе ! Европа скоро няма да разбере с кого си има работа , Украйна е по-пропаднала от България !Свобода за Савченко !

в близкото минало тази откачалка беше гордостта на украйна, използваха я срещу Русия, а сега е в панделата на топло, ясно е,че украинците са загазили и положението е сериозно, щом националната героиня е в затвора, това е резултата от политиката на потрошенко- разруха и упадък на хубавата някога украйна...

Забрави да добавиш, че неговите съветници са американците.

и къде са сега всички правозащитници и радетели за човешки права та да ревнат в хор - Свобода за Савченко