Бавария иска собствена гранична полиция

Южната германска провинция Бавария иска да създаде своя собствена гранична полиция и бюро за кандидатите за убежище.

Обратно в новината

Коментари - Бавария иска собствена гранична полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диньооооооооо, узря ли най сетне?? Един по един плъховете бягат от потъващата гемия ЕС-ка.........Стягай и ти оградата и вместо на чалмата иди се поклони в Кремъл! дядо ми казваше навремето: от зелена тиква семе не ща!

Зомбирани шваби,първо вкарайте в затвора трафикант номер 1-Меркелица, после елате на турската граница да охранявате с ваште полицаи,а българските вземете да правят интервюта във вашите бюра -на тях им е достатъчно да научат думата-найн. А така само въртите едни пари и не правите нищо, и вие сте едни гробари както наште гребрери.

По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Бавария храни Германия като Каталуния Испания.И тези отдавна мечтаят за самостоятелност.

Браво на едни да им дойде акъла До сега ги викаха сега ги не ги искат .

Точно тези никога не са ги искали,ама се примиряваха в името на "единството" .

Това е поредния руски агент.

АМИ НАПРАВЕТЕ СИ И ДЪРЖАВА. И БЕЗ ТОВА БАБАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВА ДЕЛЗАЙТЕ!

Да им пратим нашите гранични полицаи от Аерогара София - ще ги научат на тарикатлък !!!

наистина се усеща мирисът на избори в бавария и страхът от "десните популисти" се усеща във всяка новина. но няма страшно! нали ислямът принадлежи на германия. откровено казано никак не стана ясно по какъв механизъм една религия можа да стане притежание на цяла държава, но аз никога не съм се съмнявал в способностите на бившата комсомолка на хонекер и любимка на клинтън обамовий, на нео-троцкистите и техните медии, че са способни на абсолютно всичко, стига да са на власт.

от твърденията на меркел излиза, че германия, начело с меркел, цоциалистите, левите и зелените са национализирали исляма. получил се е германски национал ислямизъм с юдейска обвивка... :-)))

Баварците да не намекват че е крайно време да почнем да се спасяваме поединично...

Правилно! Най-после малка част от западналите наркомани, ще могат да излизат по тъмно.

Танте Кукуригу, ЦРУ слугинчето разсипа всичко. Как ни и излязоха пришки на езика

voknid

Отваря се нова обществена поръчка за бодлива тел, с европейско финансиране, от рециклирани BMW-та.

европа върви по китажкия модел, което е много лошо. оформят се градове мегаполиси като париж, лондон, мунхен, берлин, и всичко което е извън тях - затъва. дори в германия има много бедни ражони, а за българия може и катастрофа да се окаже. няма добра полиитика за нормално равнометно развитие.

След Крим, следва Бавария. Путин много умело използва момента да си направи уж гранична полиция, а после да обявят независимост и да вземе земя в сърцето на Европа. Тия граничари сега ще пускат контрабандистите на газ. Не му трябва ни южен, ни северен поток. Ей на с 1000 човека граничари на ден ако пропуща 200 автобуса с газови уредби и готово. Газпром не на празно теглиха кредит, сега половината граничари ще са техни служители.

ще обявят (отново) Баварската Съветска република, основана от друг луд ..

Не знам от пишещите тук колко са били в Бавария, обаче това е "най-чистата провинция". Та всички са от "НТ" нагоре, изключителни патриоти и с изключително чувство за емигрантите. Та изобщо не е за учудване . . . .Министъра на ВР също е оттам и приказките дето изприказва хич не са на вятъра и как Меркел ще преодолее това чувство в германците . . . . . . зор ще е . . . не мисля, че Меркел ще изкара до края . . . .не вярвам . . .

Ти ходил ли си там, защото ако се качиш в метрото или на автобус за няколко спирки ще си помислиш, че си в Багдад амо гледаш амо хората...

Мюнхен не е цял Байерн . Нормалните хора ходят с коли на работа и през деня не можеш да ги видиш по рейсове и метра.

за БАВАРИЯ - НЕ ВАЖИ

Обединена Европа...политиците които в момента управляват са до един в затвора. От една прекрасна идея за обединена Европа, направиха така, че всеки да търси спасение самостоятелно. След някоя година ще има градове държави, което ще направи съвсем лесно завладяването ни от орките - справка - историята

ги ръчка.

Дано се разцепите нещастници .

Браво само така ще покажете и докажете че меркелица нме я искате защото тя всякакви договорки с който и да е ще прави само и само властта да не загуби..

много ги разбираш тези неща. Ти няма какво да искаш Меркел - въпросът е обратният дали си достоен тя да ти помага- глупак! Тук пишищите нямат понятие от Европа! Плямпаджии.

Абе нещастнико, видяхме как Меркел помага. Цяла Европа е наводнена с чумбери и, шалвари и бурки. Ха да няма нужда тя да помага на когото и да било. Вече 29 години България пропада и само шепа бандити са се уредили- това ли е помаща?