След 34 годишна пауза на посещение на алжирски министър

След 34 годишна пауза на посещение в България е алжирски външен министър. Той се срещна с президента Румен Радев и колегата му Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - След 34 годишна пауза на посещение на алжирски министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещи с исляма от всички страни.

Праз...сега следва посещение от Занзибар...

70 реда глупости ! това си е постижение!

Колегата СИ! Мила ми Калино... Тай като Катето не е колега на Румката...!

Тъй

България има ПОЛЗА, САМО ако Ппродаваме стоки на арбите и негрите, които произвеждаме в БЪлгария. НЯМАМЕ Полза арабите да произвеждат стоки както нас. Американците правят Измислени филми за да ги продават в чужбина и да взимат пари. Но нямат полза ако някой турчин или арабин тръгне да прави Имитация на филма с актьори- турци. А най- добре България да ЗАВЗЕМЕ Алжир, да избием и изгоним арабите от там и да почнат и там да живеят българи.

Национално-освободителното движение на Алжир наистина е тясно свързано с България. През ноември 1960 година капитан Любен Генов успешно преодолява френската морска и въздушна блокада на северните брегове на Средиземно море с кораба България и доставя оръжие и боеприпаси за Алжирската армия за национално освобождение.

Някога им закарахне цял кораб с оръжиещщ м/к Бреза,капитан Вълчанов

НЕЩАТА СА ТОЛКОВА ОБЪРКАНИ, ЧЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Е ПРЕЗИДЕНТ , А ПРЕЗИДЕНТА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. Когато след два дни пристигне ЕРДОГАН, ординареца на ГЕНЕРАЛ ДЕСИ ще е зает с обслужването й, а охранителя Борисов ще играе роляна на ПИКОЛО разнасящо куфарите на ЕРДОГАН и ЕВРОПЕЙСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ. Живеем в една тъжна АГОНИЗИРАЩА ДЪРЖАВА в която поради липса на МАТРЯЛ мутри са министър председатели , а шофьори на самолети президенти.

Ей затова еврогейците хвалят българските политици- станали сме отговарящи за арабския свят- сега остава да уточним колко нови българи ще ни харижат. Дали с това не искат да кажат че нашите политици са само на ниво арабески?

"Първият ни дипломат подчерта, че българският бизнес е способен да помогне на Алжир в амбицията им за диверсификация на икономиката. Според Захариева България има сериозен капацитет в сфери като енергетиката, възобновяемите източници, водните ресурси, земеделието, високотехнологичните отрасли и др., който може да сподели с алжирските си партньори." Катерина коя държава представлява?! ПП: Ало, ДИР, "34-годишна" се пише полуслято!

Преди да посрещне алжиреца,Президентът получи големи благодарности от евреите за спасяването им през ВСВ. Сигурно се е сетил да подпише едно тайно договорче с тях за реципрочност. Да върнат жеста ако се случи тъй, че някой започне да депортира силово българите от България. То и сега тече депортиране на БГ от БГ ама само на доброволни начала, което върви бавно.

Рапончо е много жалък на фона на тези портрети.

липсва...