Атентаторът от лондонското метро осъден доживот

Извършителят на атентата на станцията на лондонското метро "Парсънс Грийн", 18-годишният иракчанин Ахмед Хасан, беше осъден днес в Лондон на доживотен затвор.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от лондонското метро осъден доживот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега и ще го хрантутят....... Изгониха българските инженери, доценти и доктори, а си задържат такива. Какво ли са намислили след "Раздялата"? Вместо да трошат пари за него, да си оправят метрото, че всъщност гражданите им са осъдени до живот да го ползват в сегашния му окаян вид.

Предлагам да го намажат със свинска мас и да пуснат кучетата.

Това циркаджията с наградата "Хиншелвууд" за стабилизиране на торзионно напрегнати молекули ли е? Че той постигна истинско чудо! Да се подпали баката без да се предизвика разряд. След случая "Плямпал" този ми е втория по смях.

Кога почва делото срещу ЗАПАДналите наркомани дето отровиха агента си с БОЙ ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО.

делото започва веднага след като свършиш със свирките

правосъдие, не е ли редно този затворник да лежи върху гвоздеи и ножчета, които така осторожно събирал и приготвил за максимален брой хора?

voknid

Тъпо. Ще се храни до живот от данъците на роднините на жертвите и пострадалите от престъпните му действия, вместо да го обесят публично на някой стълб, на някой лондонски площад.

Разбира се, че си прав, ама ....

Абе Брандийски, Ужасната трагедия се случи на Парсънс Грийн, ти слагаш снимка на Лейтънстоун. Имаш ли представа за какво пишеш изобщо?! Двете гари са на огромно разстояние една от друга... и на различни линии. Глупендер.

днес е ден на атентаторите. Има такъв и във Франция. Виж, с онзи в Солзбъри нещо не върви. Няма доказателства. само "Хайли лайкли" ...

Мей би "Хайли лайкли", Мей би нот!

Стига с тази толерантност към тези зверове. За такива трябва да се възстанови смъртното наказание и да ги бесят публично на площадите за назидание и възпиране на другите.

Малко е смъртно наказание. Трябва да е нещо от което да се страхуват, защото са с промити мозъци и смятат че отиват на по-добро място. Като за начало - екстрадиране на целия му род до 5то коляно. Да знаят роднините му и да го предадат още като се усъмнят в него. Но както четем, обиквено терористите са познати на полицията и те си ги водят на отчет. Пуста му западнала либерастия.

Атентатор,убил много хора е осъден да живее???!!! Това е държавен тероризъм към съответния народ!!! Той ще живее,а умрелите граждани - е.ете им майката!!!

Да изгние в затвора.За съжаление условията в англрийските затвори са по-добри в родината му Ирак.

горкото детенце на 18 години само а сега и почерниха живота...прилъгаха го да направи атинтата и сега я осъдиха.. амриканците му е накарал да хвърга бомбити в метрото,,, какво разбира един дете от бомбити. муслиманите много чесни хора,, кържали и джебел работат наи тешките работа....в европа дошло една милжона бежанец и сичките били чесни,,, тез хора трябва да помагами аз така знам. нашата ходжа на нас тъи учи. мусилманите на чесното човек ама туи дите го е накарал американците да фърга бомбити.

Родна реч, омайна сладка...

ти от центе бецирк ли си ?