Похитителят във Франция - войник на халифата или единак

"Ислямска държава" пое отговорност за нападенията във Франция. Според френския вътрешен министър обаче нападателят от Каркасон и Треб е действал сам.

Обратно в новината

Коментари - Похитителят във Франция - войник на халифата или единак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористите са инструмент на цели държави. В сбирки на натовски офицери в Западна Европа между които е имало и българи през 90-те се е говорело ,че в бъдеще най-голямата заплаха ще бъде тероризма. Знаело се е защото са имали нужда от нов "враг" и сами са си го създали...

за да държат в подчинение народите, но не са пресметнали че радикализма е идеология

не поемат отговорност президентите/премиерите на тези държави, които с лекота дават подслон на хиляди джихадисти и умствено помрачени араби. Защо не поеме лична отговорност в случая Макрон, който кротко е мъркал в скута на баба си докато офицера е разменял живота си за да спаси живота на друг.

"Почина френският жандармерист, разменил се със заложник"

"Ликвидираха нападателя, който взе заложници във Франция Той е 25-годишен от марокански произход"

Преди така лъжеха за Ал Кайда, сега открито я защитават...

Мислите ли че масовите медии ще ни кажат истината? Или че ислямска държава е наистина ислямска а не илюминатски служби? Мислите ли че борбата на заблудителите на този свят не е срещу Божият народ, срещу свободата която може да имаме само Господа Исуса Христа и истината която е от Бога? Когато Господ ни е казал истина за света в своето Слово, трябва ли да вярваме на медиите притежавани от заблудителите на този свят?

Има добри медикаменти за твоя случай - ще се повлияеш доста добре

Господ е лечителят на всяко зло. Не ми трябва друго лечение от греха и тлението освен Божието.

"Убиецът на трима души в три отделни нападения в южните френски градове Каркасон и Треб, Редуан Лакдим, е действал сам,.." Следяли го, ама не бил радикализиран, ама ги изненадал... То и нашио бик изненада кравата на саседа, щото си мислехме, че не му става, ама... Жалко за жертвите, че са си го отнесли за безхаберието на държавата.

Време е Европейския Съюз да наложи САНКЦИИ на всички и африкански Държави. Гадовете араби нападат Европа. Дори трябва да почнат да бомбардират- Турцжия, Иран, Ирак, Саудистска Арабия и да избият и намалят броя на арабите, докато спрат да нападат Европа.

че нали това правят САЩ и държави от ЕС - бомбардират - Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Сърбия... и нататък си ги изреждай сам, ако си грамотен.

В СИРИЯ БОМБАНДИРАТ ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ СИЛИ, ислямска държава никой не я закача и тя си процъвтява

Някъде четох че арабите МЕЧТАЕЛИ да отидат да живеят в САЩ. Ами и Змиите и Крокодилите искат да ни изядат, но ние ги убиваме и си правим кожени колани от тях. Така че всякакви арабко- негри -Осман, Али, Мехмед трябва да бъдат убивани и да ги даваме на нашите животни да ги ядат или да си правим сапуни.

Меркел каза Велкоме, народа спа... сега ще яде попарата.

отговора беше алах акбар

обаче те и разните камикадзета с пояси, коли или бомби действат сами - значи ли това, че не са джихадисти? що за довод?

Е,добре де. Защо полицаите са го застреляли, а не го заловиха и да го осъдят. Това убийство също е незаконно и превишаване правата на полицията. Можеха да започнат преговори с него да хвърли оръжието и се предаде. Защо веднага решават да го застрелят? Това не е ли едно полицейско престъпление на френската полиция?

Ами полицаите знаят, че еврогейските ти приятелчета ще го изкарат жертва и ще го пратят в луксозен затвор. Затова и действат по мъжки.

да се пита дали някой умерен главорез е единак показва въпиюща неграмотност, или поредният непохватен опит на джендър-толерастните отново да изопачат истината за да ни заблуждават най-безнаказано. обидно е пълни идиоти да ни правят на идиоти.

путин е на всеки километър и убива

знаци пак састото виздам тука: едните викат, це е путин, а другите отрицат категорицно. и сега ниама кого да пита цовек за достоверен запис. мислиа, це и петрицката врацка не е казала нисто по вапроса. лосо.

Прокси на ЦЪРЪУ

voknid

Ислямът по цял свят бил един, само разновидностите му имали различно тълкуване. Ами да вземат помежду си да се разберат, що на нас ни сервират (с лошо) проблемите си?

Ма нема таквиз работи, бее! Тероризъм-мероризъм, ИДИЛ-МИНДИЛ. НЕЕЕМА! Некъв чистокръвен французин, се понапил, обиколил набързо неколко града и утепал неколко човека. Голема работа! Къде не стават такива неща. Човещинка. Нема а се пуашите. Нема тероризъм, нема нищо. Е, вчера приказвах с танте Меркел и тя ми потвърди.

пак путин, но този път не е новичок, а стрелба.

Виж са, не ги разбираш ти тези работи. Важното е да се даде отпор на Путин, щото той има новичок и кви ли не лоши работи в джоба и прибира на мирните хора кримовете. А тези дреболии с ножичок, калашничок, бомбичок, дато тепат хорицата из Франсето, Швабско, Спаньолско, Ингилизко и околностите, ла полис франсез, ще им види сметката за нула време. Те знаш ли кви командоси имат? Малеее! Двама братя ги беа видели у едно наше село по-лани и още не може да им спре сюргюна. На командосите. Виж, с Путин нещата са сложни, щото той много лош, ма мнооого!

Тук в дира не се спомена (не е за учудване) но в Мадрид няколко дни има бунт на Сенегалци. Новите европейци започват да се чувстват като у дома си.

Тези дираджии много новини филтрират... не пишат и за афганистанеца нарко-дилър , който напада с нож хора в центъра на Виена (Пратера) и като по чудо няма убити. А нали това бяха инженери, лекари и други специалисти, поканени от Мути-мутанта.

Това че ИД припознава за свой всеки атентат много ми прилича на мераците на БСП-то да се закачат за всеки протест срещу ББ. Това говори за безсилие. Пък и БСП-то са си традиционни терористи още от 1919 г, като дилиал на Коминтерна в България. Много преди ИД...

... False Flag! ... тъпи Новини за наивници. Нищо такова не се случва!

знаели че е откачалка и не го убили преди да отнеме три галски живота??? Тия по жалки от нащи!

хак да им е мултикултурализма на французите

"Жандармеристът оставил мобилния си телефон включен ..." Идиоти! Как може да съобщават подробности от похватите и хитростите на специалните служби, нали следващите ще са наясно как се действа и ще го имат впредвид?

voknid

Всички марокански дребни бандити стават големи "войници на Халифата", като се изнесат навреме в толерантна Франция, че в Мароко няма чак такава "демоктация" за тях.

Човек на Путин със сигурност.

Съвпадението на тази атака със срещата на ЕС, с капитулацията на прозападните главорези в Източна Гута е странно... Няма нищо случайно!

Аз пък доживяхме в български ефир да се агитира за Ал-Каида и да се възхвалява уродливия им пропаганден инструмент, наречен "Белите каски". Предлагам да изброим някои точки за да лъсне вашето отвратително гнусно и сервилно лицемерие, безпринципност, липса на какъвто и да е професионализъм, познания, фактология, морал, журналистическа етика. Измисляте си ваша реалност, която в Сирия не съществува.

Е, толкова за вас пропаднали нищожества. На нас вече ни писна от пропагандата и платените лекета, които показвате по телевизията, за да прикрият престъпленията на брадатите уроди, вкарани от Турция, С.Арабия, Катар, САЩ и Великобритания, а осле представени като "бойци за свобода". Не очаквам нито принципи, нито пък да пратите снимачен екип в Сирия, същинска Сирия, за да видят и чуят каква е реалността, а не онази паралелна, виртуална, фалшива, алогична реалност, която вие я представяте. Надявам се да сте доволни от себе си и в участието ви в масовото избиване и унищожаване на една нация, заради недоволни петролни лешояди.

хаиде бе, чикиджия, ходи да се плякаш.

Западни тъпанри.А иначе ,главната заплаха била Русия.

Тепърва започва !

и в европа скоро ще трябва да се позволи свободното носенето на оръжие за да може да се защитаваме от боклуците с които напълниха континента ни меркел и сие

Политиците си имат бронирани коли и охрана, а децата им учат в частни училища пак с охрана. А народа - да се оправя.

на народа няма да му писне...не говоря за България щото явно ние сме мазохисти

Похитителят във Франция - войник на халифата или единак. Не, умерен терорист! От тези които обичат в ЕС и САЩ.

Тоз, който падне в бой за Свобода, той не умира.

редуан ли е, ердуан ли е, никой не знае ..