Трагедията да те управляват некомпетентни

Кметът на Видин обяви бедствено положение, изтъквайки проблеми със "снегонавявания и обледявания", съобщиха от кметството.

Обратно в новината

Коментари - Трагедията да те управляват некомпетентни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това сме най- бедни в EU,мин запл250евро ,а в Румъния 400,ддс за храни,ликарства22% в БГ,а в Румъния 7% и 70% хора с ниски доходи в БГ...така си плащаме за глупостта...ние сме си избрали да сме на тоя хал...

ако думата некомпетентен е синоним на: алчен, глупав, корумпиран, манипулиращ манипулиран, крадец то съм напълно съгласен с констатацията. все пак делата, а не думите говорят за вътрешността на човека.

На този тупан личи отдалече, че е комунист, просташката алкохолна физиономия го издава, наред с връзката..

Комунист!

Браво на Людмила, това е пътя да се спасим!!!!!

Като сте по-компетентни направете си партия и решете проблемите стига с плювните

Кмет некадърник - това е положението!

Права е Людмила Станкова - "за да усвоят едни бедствени, те плашат населението". И журналистите им са първи помощници в това плашене. Да, ама снегът се топи и пак пада, а доверието се топи и вече не се връща. Доверието към личностите, към управляващата партия, към общинските и държавни институции. На кого е нужно това ?

..заглавието е трепач !!!...това е осбновня проблем на всички балгари !!!

Бих добавила:и мноого мързеливи

На тези които защитават кмета препоръчвам да видят отатък моста от северната страна, дали има извънредно положение и бедствието само на юг от реката ли е.

Кмет от герп - това вече само по сее си е бедствие.

...срещу комунистическата сган! Докато избираме, назначаваме и тем подобни партийни подлоги на места изискващи интелект, комуникативност, практика и т.н. нещата ще са все такива! Какво става на практика - ръководителят е политическо лице - неграмотно, блюдолизец и т.н. Той от своята висота на неграмотност назначава още по-неграмотни, за да изпъква и така до края на света на партийната долнопробна преданост! Те така е...

Те, затова викат на Северозапада Северозападнала България, няма по-крадливи ''лидери'' от северозападните! Няма! Разбиха всичко, изядоха, изпиха, къщи и вили си построиха, ама ще останат само те и циганските квартали, накрая. Българите от северозападните региони масово се изнесоха в чужбина. Не се издържа, тая алчност и фалш.

Така е, щото дълги години там си оставиха да ги управляват червени кметове, като не проявяват никаква инициативност, а само мрънкат.

червената боя и насраната жълта на герп се прави от една и съща фабрика

Дано Господ час по-скоро да "поживи"Великия Драгалъвский Ай Дук и неговата Хвърковата ай душка чета!До девето!

Огнянчо, Огнянчо чурчо мамин, кой те посочи за този пост ?

Поради тази точно причина, след някоя друга година и държавата наречена БЪЛГАРИЯ също няма да я има.....ще остане е дно бледо подобие залято от циганска чалга и турски маанета......

Мдааааа, Това е трагедията на цял един Народ - БЪЛГАРСКЯТ!!!!

БЪЛГАРСКИЯТ!!!!

Герберастка калинка, бивш шапкар.

Трагедия и боли съвсем реално. Кметът на Видин, обаче трябва да е тарикат момче и да не се оплаква. Мост има. Използвайте го. Представа си нямате каква голяма полза е този мост към Европа. Прегледайте градовете отвъд моста, преборете се за пътища и ваши спирки, където никой да не ви закача и започнете търговията. Това е цяла Западна и Северна Европа. До вас стоките ще идват на най- ниска цена от цяла България. Сещате ли се какво конкурентно предимство имате. Не гледайте към София, а към Европа и беж по моста пичовее. Кинтите са по него и отвъд! Даже искайте да бъде разширен и до него да има още един мост, че два пъти повече стоки да минават през града ви. Постройте складове, разширете територията на общината. Можете и без София, София не може без вас. При вас е имало римски легион, а не от румънския бряг и е имало защо. Най- малкото туй трябва да ви крепи.

Като няма производство, каква търговия ? Какво е това нещо, дето го има във Видин, пък го няма в Калафат в по-големи обеми и съответно на по-ниска цена ?

статията е някак си много особено написана.

...така е в цялата ни мила България...по всички "етажи" на властта!!! Затова около 2000000 от най-способните и можещи българи...работят за чуждите държави..............!? Преди имаше едни ..."червени боклуци"....а сега едни още по-големи БОКЛУЦИ............... No comment...................

Платена публикация? Дир, забравили сте щемпълчето...

Константи Костенечки е написал преди 600 години: Покварата, упадъкът и разрухата са поради незнание.

Каква е тая Людмила Станкова, какви са тия Единни за промяна, та ни съобщавате мнението и като последна инстанция. ДИР-а май се е превърнал в махленски клюкарник. Подобни материалчета са грозно неуважение на читателите.

От гугъла разбрах, че Единни за промяна са местната опозиция на видинския кмет. Дир-а като доказани непрофесионалисти ни представят мнението на неизвестен на аудиторията като мнение на едва ли не експерт.

Ха-ха-ха! Значи, това са местното БСП (останки), БКП (бледи следи), няколко цигански формации и някой заблуден социал-демократ, който е останал самотна електорална единица и се е приютил при кого да е, само да не е ГЕРБ ... )))))) Е, точно тия "здрави сли" със сигурност всичко ще променят, ЪХЪ, вееервааамеее, как ли не ...

"Людмила Станкова от "Единни за промяна". " Типично по български, оплюване, ругане и т.н. Ако не е така, кой ще и затвори устата? Хора са го избирали човека. Защо не избраха Людмила, защото не са повярвали на приказките й?

Това, дето трябва да се усвоят едни пари от фирми близки до кмета, е стара тактика на ГЕРБ. Сега понеже хората започнаха да следят за това, кои фирми печелят обществените поръчки, започнаха да изхитряват. Нашите фирми печелят обществените поръчки при комшията, а комшийските при нас! Проверете в североизточна България. Пълна гербаджийска конспирация! Хубави поръчки за много пари печелят само близките до ГЕРБ фирми. Останалите гледат.

Трагедията да те управляват некомпетентни Добро утро! Поздрави от интелектуалните гиганти Бойко, Росен, Цецо и цялата герберска шайка!!!

Само дето при правителствата на Бойко, България не е била във финансова криза, а такива ни докарват правителствата на бсп.

По големи некадърници от Станишева/собственичка на саита/ и мъжа й няма. И крадци.

Че кой от тези...тунеядци е смятал, че в края на март ще падне...сняг:)))???

Трагедията е , че ви управлява слугата на Бай Миле- треторазреден СИК-аджийски тарикат! За 9 години изпаднахме слев румънците, македонците (нищо , че не са в ЕС ) , сърбите не сме ги стигали, а албанците ни дишат във врата ... Това ви е трагедията, а не някакъв видински кмет-пикльо, играещ на дребно с "бедствени положения" при 20 см сняг и температури около нулата, за да оправдае окрадените средства за снегопочистване от бюджета..

Природните бедствия за това се наричат бедствия, защото са непредвидими и удрят без...предупреждение, докато...човешките бедствия, вследствие на грешни решения, породени от най-обикновена простота и глупост са последствията, които простите избиратели трябва да понасят за собственото си невежество, както е в този случай!!!

А, когато освен некомпетентни са и крадливи, това вече е катастрофа.

Драги ми Шамуей, не смяташ ли, че точно онези, които са некомпетентни и некадърни са винаги особено...крадливи?!?

Какво бедствие е 10-15 см сняг, който даже се и топеше. Улиците са затворени, защото фирмите, които почистват са близки до управляващите. Това им дава възможност, да надписват километри и да опъват парите, без да чистят. Така е станало и сега. Фирмите са изчистили няколко улици, надписали са още 5 пъти по толкова и са опънали един куп пари. Сега остава, парите да се разпределят по веригата и всичко е точно. Така се пълнят партийни каси и после с тези пари, се купуват гласове. Това, че има някой обикновен човек, който е недоволен от не изчистените улици, изобщо не притеснява управниците. Важното е, че парите ще се копнат и всички по веригата ще са доволни. Още ли има някой, който не зае, че нещата стават по този начин.

Затова и нямаме престъпление "казнокрадство".

Ами наистина е бедствие за калинките, които не очаквали да падне вече сняг, са опоскали парите и сега трябва да намерят оправдание и за липсата им, и за несвършената работа! Ама то кога ли калинка е вършила работа за обществото? Само кражби!!!

ПОЖАРОСИЯНИЕТО И ПОПУЛИЗМА СМАЧКАХА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА.ДЕМОНСРАЦИИТЕ НА СИЛА И ВЛАСТ БЕЗ ЗНАНИЯ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ЗНАЕЩИТЕ НИ ДОВЕДОХА ДО ТУК-ПОТЪНАЛИ В КАЛ И В ПРЕНОСЕН И В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ. НАЙ-БЕДНАТА , НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА С НАЙ-НАГЛИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

людмила станкова от от единни за промяна!? звучи като люда с танка от единна росия! та дрогарката дорде го напише това, докато дир го публикува, снегът взе че се стопи! сега людочка ще трябва да чака лятната суша, та да има за какво да реве, щото и с наводнението няма да се получи!

Тази зима няколко пъти пътувах да Видин и винаги, когато е валял сняг, самия град Видин беше непочистен. От един момент нататък като отрязано с нож. Може пък да има съвсем логично обяснение - природен феномен :)

Ал

Друг път когато фалшифицират изборите и ви натресат един такъв некадърник за кмет, пак стойте по-ниски от тревата и не се обаждайте. Трайте си, па после блейте с половин уста, от страх не ви чуе Ушето.

са производна функция от избиращите ги ! Последните - също доста некомпетентни , предвид масовата неграмотност сред доста голяма част от населението в страната ни ....

МУТРЕЕНЕТО ВЕЧЕ Е МАНТАЛИТЕТ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЯМАТ ВИД НА ЧЕТЯЩИ, А УПРАВЛЯВАНИТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГИ ПОНАСЯТ.НА НАС ВЕЧЕ НЕ НИ ПУКА,ЧЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА. ТЪПИ, ПРОСТИ , НАХАЛНИ НАГЛИ ГЕРБЕРИСТИ, ОТИВАЙТЕ СИ С МИР

Написаното от Вас г-жо Станкова е самата истина.Въпросът е, че това е повсеместно явление в цялата ни родина а за Министерски съвет и СЛЪНЦЕНОСНИЙ, БУДА, ВИНЕТУ, БОЖЕСТВЕНИ-просто нямам думи.

Нали вие си ги избирате бре, другари !!

избраха го без да го познават, защото е от ГЕРБ и по-партиина линия.. като на първи тур губеше, но Цветанов засили циганска махала да гласува и спечели с малко..

Нито сме ние, нито сме ги избрали, ами ТЕ фалшифицираха но с нашите пари! Господ да ги накаже!

Milen Gagov

А вие, де сте, спинкате ли още???

Няма значение какъв е кметът и каква работа върши! Важното е, че всички кметски места ги е спечелил ГЕРБ, та ББ и ЦвЦв могат да се хвалят с "пак ги бихме"! Другото е без значение.

Твърде много станаха в България некомпетентните управляващи и всичко е в резултат на политическите назначения. Не е важно какво можеш, важното е да не противоречиш на партията и лидера - да си ПРОЗД и по нисък от тревата.

Госпожо, има две новини за Вас - една лоша и една още по-лоша! Лошата е, че ако само Видин се управляваше некомпетентно - това е лошо, но поправимо! По-лошата е, че цяла България се управлява некомпетентно и само вроденият ми оптимизъм ме спира да го определя като непоправимо;(

народ от овце, говеда и андрешковци - как да се оправи България!!!

Ако хората мислеха ,че тази крякаща жаба е можела да управлява по-добре,то те са щели да я изберат за кмет. Това,че иска тя да "смуче" народните пари,не интересува останалите хора! Една по-дебела тояга би била много на място там.

Много смешно ми е, като чуя аргумента "хората го избрали". Знаем как се броят бюлетините и пишат протоколите. Знаем и защо управляващите не искат електронно гласуване.

снега се разтопи бе, говеда