Задържаха британец, издирван с червена бюлетина на Интерпол

Служители на ГДБОП задържаха мъж, издирван с червена бюлетина на Интерпол.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха британец, издирван с червена бюлетина на Интерпол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път Англия е виновна ! И то - безспорно ! Веднага да се отзове българският посланик от Лондон ! И санкции - до дупка !

Поредната новина с прекалено конкретна информация - някъде там във Великотърновско, след двумесечно взаимодействие на службите, бил задържан някакъв британец!

Всичките комуняги с червени бюлетини трябва да бъдат арестувани.

Подранил за изборите!!!

В селата около Велико Тьрново се УКРИВАТ много бивши военни пенсионери /като 1 пенсинер от спец частите САС дето си смени пола/ от Англиската армия и служби участвали в спецопрации по света убивали хора отвличали деца и др В ЮК не е безопасно за тях пьлно е с 1чужденци пакита араби негри и др очакват удари от всякьде А тук в Тьрново и раиона е евтино спокоино закьтано а това е раион под контрола на Цецо Цветанов

сега разбирам засто едно време сицки са гласували с цервени биулетини.- застото после всицки са били готови за издирване.

А Ваньо Минков как така се оказа у нас, като в САЩ му дадоха сума и години затвор за източване на карти?!

Сигурно е че щатските полицай пак сазагубили някой конски клес зад решетките на техните затвори, просто, защото там няма коне.. Не е ли странно?!

прозира и тук.

и снимката

Защо не му напишете името бе полицейски олигофрени, или просто полицайте са още по - големи психопати и от вас.

Защото в България на педофилите е гарантирана анонимността и медийният комфорт.За това е пълно с тях у нас,тук се дават условни присъди за изнасилвания на 5-6 годишни деца.Браво на бг съда.