Варна чества Деня на Тракия по-рано заради Ердоган

В морската ни столица отбелязаха Деня на Тракия 3 дни по-рано от приетата дата 26 март, заради визитата на турския президент Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Варна чества Деня на Тракия по-рано заради Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варна чества поредното си подлагане на гербавите без да я еня че порогава тракийците ама иначе седнали на ердоган да се сърдят че не ги е ''обезщетил''.. Та вие сте по големи негодници от него след като по собствено желание ги обругавате с това навеждане на чужди интереси..

кıде е бившия посланик (димов) от едирне да си каже мнението,ако има разбира се коъ да го пита.

Срам и позор - за тонзи, който е наредил това.

Гнус и глупости, голямо навеждане, ако беше 3 март, пак ли щяха да го преместят, за да не пострада душевен мир на ердоган?

Дупедавци са варналии защото деня се знае отдавна а тоя дето го е избирал за ердоганя неведнъж е давал зад,а на българите под наем на други за да запази своя..Плюхте и на тракийците за да угодите на еврогейците:((((

Напротив,точно пред очите на феса и Европейците трябваше да е честването!

Срам... Дали Ердоган е избрал случайно датата 26-и март, как мислите?

Не ме вълнива какво е избрал ердоган и не се срамувам от него защото нашите измекяри са виновни за всичко което става в България заради непрекъснатото подлагане на достойнството на българина на унижение за да си запазят властта и облагите пред външните си ментори..Срам и позор тези властващи да се наричат ''български''

Хайде сега ще има ли такива крясъци и писъци по медиите от оплаквачките, които се изявяваха по време на посещението на руския патриарх и най-вече след него.

Погромът на тракийските българи след Илинденско-Преображенското въстание е доказателство, че не бихме могли да се освободим сами, въпреки помощта от свободна България - доброволци и оръжие.

След години нищо чудно и 3 март да отложим, за да не накърняваме честа на убитите резаци с тържествата си ;)

Това от няколко години си върви. Нали само за това се говори на 3 март, как не бил подходящия ден за национален празник.

Докато оставяме на власт такива, ще ни таковат.

Къде сте патриоти, султанът ви е по-мил от прокудените българи от Тракия, на Волен родът му е бежанци от Тракия, но в името на коалицията, забравихте си обещанията, срамота.

Не в името на коалицията, а в името на лапането от държавния кокал и нашите пари!

Ха да видим сега патриотите къде са?? що се сърдите на Гробаря той като ходи в Тюрки го посрещаха и снимаха с безброй червени знамена и нито едно Българско...дали тука ще се вее Българско знаме?? И ще има ли плакати на англ.,български и турски от типа:"Върни 20те милиарда "за тракийските бежанци?? Хора събудете се -и гърци и унгарци и румънци ви се смеят???

Като са знаели ПРЕДВАРИТЕЛНО , че на 26-ти Март се чества Денят на Тракия, ЗАЩО "умните глави" избраха ТОЧНО този ден за среща с Турция,А???????? За да правят поклони пред Ердоган в ден , когато се почита паметта на толкова достоини БЪЛГАРИ, СРАМ за вас ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!

Подлизурковци, дупедавци

Бързо махнахте новината от главната.

Откакто България е освободена от Русия преди 140 години не е имало такова навеждане пред султана! Всякакви министър-председатели са управлявали през това време, но никой не си е позволявал да отмени български празник заради турски падишах. Доживяхме това да стори Борисов! И не само това. Този индивид всячесски се сили, дори против волята на Брюксел, да вкара Турция в Еврогейския съюз. Възниква въпросът: защо го прави? Дали защото е решил да ликвидира България или защото е проЗ и тъп, та не разбира какво прави? Кое според вас е вярното?

с турците. Ние сме два братски народа и живеем заедно вече седем века! Ти имаш ли проблеми с турците? Или просто така си възпитан?

Братя сме, но единият от братята никак не се е държал добре с другия, цели 5 века.

Турчино, твоите братя са изклали десетина от моите роднини! Гнусните си лъжи разправяй в Анадола. Тук е България!

С турците не сме братя и никога няма да бъдем!!! С тях имаме проблеми още откакто са стъпили на европейска земя преди векове! На тези анадолски типове не им е мястото в Европа!!! А еничари, като теб, винаги е имало и ще има!

и турците трябва да разберат, че сме братя. ти какво би направил това да стане?

В случая диктатора Ердоган, напълнил затворите с невинни хора и избил десетки хиляди кюрди НЕ Е ТУРСКИЯ НАРОД! В негова чест трябва да се устройва само посрещане с домати и яйца от разгневени хора.

Ердоган още не е дошъл а такива като теб са вече с изплезени езици!!!

Едното произтича от другото.

Сегашните политици и ВОЕННИ, трябва да се срамуват да застанат пред паметник на тези герои, не заслужават дори да минават от там!

Когато дипломатите ни са сикаджии, пожарникари, физкултурници и други подобни утрепки , какво искате ?

Ако може без пожарникарите!

А дали Турция ако имаше някакво честване щеше да си промени датата заради Бойко

Пак Българското правителство барабар с т.н. патриоти се направиха на големи дипломати. Докато се кланяте така достолепно никой няма да ви уважава отпред, а само отзад.

НЯМА Я вече., не го ли виждаш???

Шило

Май прекалено много се кланяме на Султаня. Отмениха честването на 3-ти март, щото да се съобразят с нещо си там, сега пък променят дата за честване за да не "наранят" ранимото Ердоганово сърце...Много става.

Левски и Ботев ще се обърнат в гроба ако разберат как сега се навеждаме на Турция!

като видят КТБ, Гинка с ЧЕЗ и криминалната "приватизация" ще се обърнат пак както си бяха.

Поредното навеждане на асфалт паша пред анадолския фюрер и докато за първия това си ежедневие то къде са така наречените патриоти или и те подвиха опашки срам ме е, че съм гласувал за тях.

аз предлагам всички български национални празници да се съберат на куп и да бъдат чествани на 8-ми март (или на на 29 февруари) и така ще угодим на всички чуждестрани "доброжелатели".

Васала ще целува Султана така че нищо да не им пречи.

А защо го изтеглихте?! Тази дата и събитието свързано с нея е исторически факт, а историята е такава, каквато е, и не може да се сменят датите на събитията! Това ли "взаимното уважение" между съседни държави, за което ми говори днес Каракачанов?! Ало, патрЕотите?! На приказки сте силни, ама делата ви нещо хич ги няма!

Каква е тая държава, в която един лъжец, простак и неграмотник е мин.председател а, някакъв с претенции за Български зени бива посрещан с почести.НЕМА, ТАКАВА ДЪРЖАВА Освен територията България.

Да изтеглим за по-ранна дата, края на мандата на тиквата и шайката му!

А може ли със задна дата?

Да, 31 януари 2018 година беше най-подходящата дата за края на БОКо-3...!!! Дааа...!!!

Чудя се дали Ердоган би променил подобно събитие, ако Борисов е на посещение в Турция...

Прекрасно е ,че изместиха "Деня на Тракия" заради Ердоган! Друг невероятен армаган за турския повелител е реставрацията на джамията! Но най-пламенно-велоичествен пример преди идването му ни даде директорката на една детска градина! Поклон пред смелостта и толерантността на тази момчилградска героиня!!! Мила г-жо Джарова, всички честни хора се прекланяме пред Вашата постъпка-подвиг в името на правата и свободите на малцинствата! Вие за нас сте мюсюлманският Отец Паисий, разпространяващ усърдно красотата и обаянието на духовния кючек, менталните гьобеци и психическите маанета! Вие сте момчилградската Жана Д*Арк, Вашият пречист ореол-аура съчетава по неповторимо-своеобразен начин едновременно космическата безбрежност на Валентина Терешкова и борбената (целе)устремленост на Цола Драгойчева! Само аз ли плаках 2 дни наред след този величествено-пронизващ танц на малките дечица-гюлчета от Момчилград!!!??? Каква гъвкавост, каква феерия, какъв завладяващ ритъм и европейско-натовско-атлантически метрум!!! Импресионистично-експресионистичните хармонии на този танц-симфония, съчетани с гъвкаво-начупената, бахова полифонична линия, с оркестровата наситеност на брамсовия късноромантичен темброви пълнеж и философската монументалност на вагнеровите опери, допълнени по необикновен начин от додекафоничната сериална атоналност на Шьонберг, изтанцувани от малките сладурчета с школуваните балетни стъпки като на прими-балерини от "Болшой театър", оставиха незаличими следи в нашето съзнание! Порази ме намирането на точния момент - това танцово-музикално събитие се случва в навечерието на пристигането Ердоган във Варна, където лидерите на ЕС ще се преклонят пред величието и великолепието му, и ще му харижат още 3 милиарда евро армаган в знак на любов и обич към демократичната силно развита турска държава, люлка на човешката цивилизация, култура, класическа музика, оперетния жанр, операта-буфа и на дълбочинната психоаналитична психотерапия! Поклон!

Ердоган и ЕС по-важни от БЪЛГАРСКИТЕ празници!!!Какво пречеше срещата да бъде на ?: март???!!!

България беше военна сила с която се съобразяваха съседите ! Българския войник караше противника да тръпне само като се споменаваше името му ! Затова ни мразят и сърби и ингилизи , та и ръмънците заради пердаха който са яли от нас ! По бай Тошово време имахме и армия и въоръжение с които респектирахме мераците на някой съседи за лесна плячка ! Сега всичко това е минало , което надали някога ще се върне ! България умира благодарение на крадците които окупираха управлението и последните 28 години ! Само чудо може да ни спаси или умел политик който да ни изведе от кашата на безпътицата !

Пак добре, че не са го отменили в името на Султана! Българската държава и народ ще загинат, не толкова от бедност, колкото от простотия и робска психика!?

Нормално е да очакваме такива новини. Турция се развива добре, населението расте, имат производство, имат хубави болници. У нас е всичко надолу, в братския Европейски съюз също всичко върви надолу.

Тези неща взеха да ми идват леко в повече...

Не разбирам какво пречи празникът на срещата? Щом се отбелязва на определен ден, не е редно да променят времето. Може-би е направено от притеснение да не засегнем самолюбието на турския президент, понеже празникът е посветен на превземането на обявената за непревземаема Одринска крепост? Исторически факти! А пред тях и боговете мълчат.

Да не разсърдят шефа!