ДДС-измамник ще лежи 4 години в затвора

Заради щета от 570 000 лева ръководител на група ДДС-измамници ще лежи 4 години в затвора.

Обратно в новината

Коментари - ДДС-измамник ще лежи 4 години в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой четат през ред. Шефа е с 4 годишна присъда, ефективно, а помощниците с по две години условно. Но това е на първа инстанция. След 4-5-6-7-8...години може делото срещу анонимния извършител да приключи и да се изненадаме, че него вече го няма в България. Дори и да изкара 4 години в затвора, той вече е прехвърлил или ще прехвърли цялото си имущество на роднини. Правили са го и от затвора. Така че след 4 години господина/госпожата (кой да ти каже) ще излезе по живо по здраво с печалба от 570 000 лв. По 160 000 лв. на година затвор. Дай боже всекиму! Само Цецка може да му обърка сметките, защото Бойко и даде 3 месеца срок за реформа в съдебната система. Те вече изтекоха, ама кой ти помни. Да не би някой да чака оставка за несправяне с работата? А иначе срока, даден от Бойко говори за липса на мисловна дейност.

Далавера крадеш пол милион и лежиш 4 лета.

Браво! И на Прокуратурата, и на Съда!!!

За кое??че и днеска им мина безполезния скъпозаплатен ''работен'' ден??Къде са имената нещо на ''групата'',къде са имената на ''кухите'' фирми и как се стига до тези цифри без някой да му направи впечатление веднага от напа???Защото излезна непокизма на нападжиите дето 5, 10,15 милиарда непотърсени от тях са нищо...

В този сайт само неграмотни журналисти ли има???? Не знаете ли разликата между условна и ефективна присъда? При ефективна присъда се лежи в затвора, при условна - не се лежи в затвора.

Luna0102

Добре, че не е продавал билети за концерт! Продаваш фалшиви билети за концерт- 4 години затвор, ощетяваш държавата за над половин милион лева и получаваш 4 години условно.

Убиваш двама пиян - условно.

Всъщност присъдата е условна...

4 г. затвор заради фалшиви билети за концерт на Иглесиас

Е да ама, като си взел 500 лева от билети колко може да отделиш за съдията, адвокат и т.н. От 500 000 мисля, че нещата стоят по друг начин.

Както винаги , не се знае , кой е !

А конфискация на цялото му имущество и глоба няма ли ??

Защото скривате личността и тя ли е тайна

Като хвърлиш камък в блатото(НАП) изплува само тиня

посочете името и фирмата