Путин: Ще се оправим с ”мощен технологичен скок”

ЦИК на Русия официално обяви резултатите от президентските избори на 18 март и потвърди преизбирането на президента Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ще се оправим с ”мощен технологичен скок” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще разкъсаме Русия на съставните им части, нашто момче Вова Владимирович ще си свърши работата добре, еврейчето е послушно. Дори ботокс си сложи.

първо една печка или хладилник сглобете па после се силете за мощен технологичен скок :))) ... то това само по себе си ще технологичен скок де :)))

Когато на Хитлер започнала да му се сдухва икономиката започнал да говори за Близкриг. Така се самозабравил, че въобще не забелязал, че русия е твърде голяма за Блицкриг. Нямал коректив и донесъл най- тежката трагедия за немския народ и целия свят. Ако погледнем към този, той не е по- различен. Той няма коректив и катастрофата му е неизбежна.

Този не се кани да завзема Европа на блицкриг. Той ще я умаломощи до поддаващо се състояние и тогава ще си я превземе.

Да предположим, че успее, всичко се случва. Какво следва след това? Ще ти подскажа - забрана на всякакво различно мнение от официалното. Дефицит на разни стоки, постоянни проблеми и лишения на обикновените хора. Но в официалните средства за инфирмация (другите ще бъдат закрити) постоянно ще се яъзпяват грандиозните успехи и ще възпитават хората в омраза към врага.

КОГАТО СТИГНАТА НАШАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ТОГАВА ДА ДОЙДАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА СКОКОВЕ. ЗА СЕГА СКАЧАТ САМО НА КОЛЕЦ.

Не разбирам! Нали пропагандата постоянно тръби, че в Русия всичко е идеално, първенци са във всяка област, даже неоткритите, а хората са богаташи! Защо им е технологичен скок, че и решаване на проблеми?! Проблеми няма, много коментиращи тук постоянно го казват.

до Е: Незнам коя пропаганда си слушал ама даже да си слушал някаква пропаганда то тая пропаганда е един голям фишек. Всичко е много лесно да се провери. Погледай 2-3 дни големите руски телевизий , конкретно новините и ще видиш как почти през ден Путин и Медведев казват кога, къде, как трябва да се направи тука , там за да се подобряват нещата. Никога не съм виждал двамата първи в ръководството на Русия да казват " При нас всичко е окей " , напротив казват че има още много работа да се свърши за да се подобри живота на хората на обикновенният руснак. Обратно на това при нас в Булгаристан всеки ден четем как 120% вдигнали заплатите за няколко години, колко народа е забогатял , колко по-добре живее от преди година .. от ГРОБ-те никаква самокритика да кажат на хората истината в очите която почти всички виждаме всеки ден. Никъде няма само добре...даже в Германия и Франция и бедност , тук в Булгаристан бедността е повсеместна само тия които управляват неискат да я видят

Не си ми разбрал много мисълта, ама нейсе. А да се опита някой тук да каже, че МОЖЕ БИ нещо в Русия не е наред, какво следва? 1. Ще го обидят с всички възможни лоши думи, които може да се сетиш. 2. Ще констатират, че е палтен трол. 3. Венага ще изтъкнат как в Русия светлото бъдеще вече е построено и само най-големите глупаци не искат да се присъединят към него. А лично аз се информирам от най-различни източнижи, вкл. руски и сам решавам какво да мисля за нещо.

Сега се сетих-вероятно са измислили нова технология за производство на водка.

Като ви гледам Ладите, Уазките и Камазите се чудя какъв ли ще е този технологичен скок-вероятно ще им монтирате шибидаси и парктроници.За Русия си е скок.

Да, може! Ама утре! Младите непомнят, но едно време до 1980 щяхме да живеем в комунизма, без проблеми, безплатна храна и т.н. В Русия винаги е имало шамани, дето пръскат примамливи идеи за мужиците, само дето пропускат забележката, че трябва да се бачка яко! Но важно е да се налива народа с водка, така да убива проблемите! Така става и у нас вече, вижте как е по селата и в малките градове: само мрънкане и пиене на ракийка в кръчмите или вкъщи, за разлика от чорбаджиите едно време - работа от зори до мрак цялата фамилия /челяд/ и така са строили и къщите си, на които се дивим сега, а изпращаните да учат в чужбина най-умни деца, са възпитани да се завърнат обратно, а не като сега! Въпрос на морал и възпитание!!!

Навремето Ленин беше казал - "кадрите решават всичко". И беше подгонил мужиците да се учат на четмо и писмо. И тогава СССР дръпна напред. А сега излизат с "червени дипломи" (пълно отличие), ама с никакви познания, и са готови за офис мениджър, секретарка и служител в администрацията. Така че не виждам как ще стане този "технологичен скок" на фона на съседен Китай, който дърпа здраво напред.

Това не го е казал Ленин, а Сталин. И като последствие не ги е карал да учат, а периодично е избивал ръководния състав и определен процент от населението.

Браво, Волдемор! Кой не скача е бандерлог!

Колко години управлява джуджака ? За 20 години какво направи Путя? Похаби 5 мандата на управление в бяла държава за месечни фотосесии с тигри, големи риби , делтапланери и военна техника. До сега не се сети да подскача. Няма да го направи и сега.Нито пари има нито мозъци в бедната раша. Само плаши света с мулфилми и американците лесно и бързо го опровергават и му се смеят. В США Пентагон обвинил Путина во Лжи Ракет нет и не Будет:link/watch?v=4aCHtuOHIaw https://link Россия В ШОКЕ! Кинжал Путина не является Гиперзвуковым:link/watch?v=OB9JiIoxg1o https://link

Дрънка си дребното човече, ама дрънкането не е като правенето.

По някаква случайност бях в Белград слушах годишната реч на Путин преди две години. Общо взето и тогава обясняваше че на Русия трябва технологичен напредък. Явно и на него му е ясно че Русия - една бензиностанция с ядрено оръжие. Обаче изглежда напредъкът не е голям щом и след две години приказва същите неща

Ватенките тотално са обеднели, освен че режат тръбите за белязо като циганите, ами и рзрушават готови телевизионни кули, за които нямат средства да бъдат завършени: Почти 220-метровую недостроенную телебашню в Екатеринбурге:lenta.ru/news/2018/03/24/bashnya/

Абе дрисльо, тази кула е "почти построена" преди повече от 20 години. Когато се намерили пари да я завършат, инспекцията показала, че по-добре да се разрупи, отколкото да се ремонтира, защото ще е по-евтино. Самите руиснаци казаха, че последно само самоубийците я ползвали редовно, вече телевизията е цифрова, а и 4G от тази кула е безсмислено да се разпространява. Да не говорим, че парцелът е на централно място и апетитите са големи. Та общо взето събориха един безполезен рушащ се "символ" на града.

Путлер направи така че да се мрази с : финландци поляци укрианци грузинци литовци латвийци датчани естонци цяла европа ами честито, целувайте му жезъла

Не зная кога щял да скача путлер, но нека си избере, по висока сграда... После ватенките да се сърдят само на себе си, че са си избрали некадърен диктатор със 73%! След 5-6 години да не се озъртат като свине в картофи, ама кой им е виновен, че живеят по-зле и от най-мизерната африканска държава! Щото те вече от доста време живеят по-зле от България, най-мизерната европейска държава! По самопризнание на самия току-що "избран"диктатор!

Говедата дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

И произвеждат колкото 15 Путландиии. Сещаш ли се бвп на сащ- 18 трилиона, бвп на Путлеристан - 1.2 трилиона долара. Гледайте засега непосредствените нужди, например пуснахте ли бомби в леда в реката да се изперете. Като за начало може да се опитате да сържете с път Далечния изток със столицата. В Африка като решат да влизат в цивилизацията оттам започват, можете да се опитате да ги последвате.

пиша на уиндоус, телефона с андроид, процесори, рам, графична карта, правят супер автомобили, супер мотоциклети, супер камиони, комбайни, трактори, резачки, всякаква техника за дърво-метало-дагоевакакъв добив, всичко е супермодерно, виж фермерите с какви машини орат у нас, виж половината свят кои пътнически самолети ползва, виж им спорта НБА, атлетиката къде е, плуването, тенис турнирите къде са, ебаси дебила си честно, тоя списък е безкраен, да не говорим за оръжията им, космическите постижения, нобеловите награди, уолстрийт, каква природа имат, полезни изкопаеми, земеделие, чист дебил си човече, няма как една държава да държи една трета от финансите по света и да казваш, че са нищо, трол си и толкова.

Ти си просто болен путенуид, дори не са те научили да лъжеш. Само една Калифорния има по-голям ВБП от цялата огромна и безполезна ватна държава. А когато кажеш "А", трябва да имаш и факти, невеж циганин: Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и недърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. RF Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара.

Миналия месец си купих билет за американски филм (щото кока-колата я бутилират у нас). Брои ли се?

Убийства: - САЩ - 4.88 на 100 000 души - Русия - 11.31 на 100 000 души - България - 1.8 на 100 000 души

Дано не става въпрос само за военната индустрия ама надали ....

са на същото дередже. Там поне 'тайната' прикрива краденето и съдраните им гащи.

Мощен скок "Кой не скача е червен"!

20 години кво прави, бе , келеш? Похаби 5 мандата на управление в бяла държава за месечни фотосесии с тигри, големи риби , делтапланери и военна техника. Измършавелите сладникави госпожички и гейове от календарите нямат толкова снимков материал , пък ти си само едмо късокрако хипофизно джудже, досадно натрапващо грозната си патологична анатомия и психика . То ако с пропаганда без съдържание се развиваше държава, вие пальошите , северна корея , венецуела и куба щяхте да сте гиганти, а не страни от третия свят.Сега щял да скача . Да от ръба пропаста, до която си докарал нещата, за една себична мъжка манекенка , скокът изглежда по героично за фотосесия отколкото обикновенно неизбежно падане, но резултатът е еднакъв.

Дааааа, ама няма по-готини мултфилми от тези на "Союзмультфильм"! Дисни да духа тараторо!

Мощен скок, нагоре или с главата надолу! Щото Ленин беше казал, че една Империалискическа държава, каквато е Русия може да скача само в блатото, на бунището на историата! Путин е забравил че Ленин е вечно жи!

Такива приказки за светло бъдеще сме ги слушали от всички руско управници ,които не могат да разберат ,че народа им иска да живее добре сега а Путин отровителя лъже ,като ,като Путин.

скоро ще разкъсаме Русия на съставните им части, нашто момче Вова Владимирович ще си свърши работата добре, еврейчето е послушно. Дори ботокс си сложи.

Вече съм напълно убеден,че Путин не е с всичкия си? Русия и технологичен скок? Жалко наистина е изплискал.

Нашите ли се научиха да лъжат като него или той от нашите?

Ако успее да си прибере обратно в руската икономика парите, които хората на Елцин вкараха в английската, ще му е абсолютно достатъчно за добър растеж още десетки години напред.

Дори ще е удобно и неговите милиарди да си ги върне в Русия. На всички е ясно, че е миардер и парите също са му в Англия и са около 40 млрд долара.

Искаш да ограби интимния си партньор абрамович

Путин: Ще се оправим с мощен технологичен скоккакто направиха американците които привлякоха от цял свят да работят за тях водещи специалисти от всякакви области в САЩ при добро заплащане.

Верваш ли си?!

Виждаме,че вече тълпи от учени,богаташи и умници се тълпят по гишетата на САЩ и Европа и искат да си купят билети за Русия. Носят си и екипи за "висок технологичен скок".

Вовката днес ще скача ли или го е отложил за понеделник?

То пък точно балтийските и източноевропейските държави цъфнали и презрели от благоденствие,Русия създава нови,страховити съюзи с Китай и Казахстан,в които ние за съжаление не сме,заети да изпълняваме брюкселски директиви за щастливи кокошки и да превъртаме назад-напред стрелки на часовника,та белким уморим по-бързо пенсионерите си, а истината е,че с Русия ни свързват тонове история,според Ванга и велико бъдеще,дори великият марш Прощание славянки,под звуците,на който си тръгват изгонените дипломати от Англия е създаден от руски композитор под впечатление на една велика война-Балканската от 1912,когато обединените сили на България,Гърция,Сърбия и Черна гора,след чудеса на храброст без малко да изхвърлят сами Турция от Европа,исторически факт е,както и идиотизмът на Фердинанд Сакскобургготски попречил това да се случи

Ами цъфнаха, докато рашките разцъкваха милиарди на олигарсите си.

всички ли са с лева резба-славянки

страховит съюз Русия-Китай ? То верно стокооборота между двете държави бележи стабилен ръст последните години , но за 2017 е 84 млрд.долара , а на жълтурите със Щатите е 520 млрд. за 2016.....тъй че , айде по-полека там с БРИКС - МРИКС .

За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Платени руски подлоги, цитирайте ми поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, които да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Агресивните руснаци през деветдесетте години бяха в центъра на Европа в Берлин. А сега са сами, изоставени от всички сателитни държави, които бяха окупирали. Сега Русия е навряна в своите граници, а около тях са НАТО и Америка.

ха ха ха ха ха ха ха ха!!! Русия и скок??

Най-лесно се скача в пропаст.

Фашистите нищо не произвеждат. Какво си купихте от ФАЩ в магазините? Само извращения и кражби.

за да ти кажем кой фашист какво произвежда.

Не си българин , а КОМУНОИДЕН ПОМИЯР

Объркал си си името.Ти не си Българин , ти си циганин. Каква САЩ, след като не си излиьзал от факултето ?

Основни характеристики на фашизма: Фашизъм означава държавно управление, което: - въздига нацията и понякога расата над индивида, - прилага насилие и съвременни пропагандаторски и цензурски техники, за да подтисне опозицията насилствено налага строг икономически и социален контрол, - установява еднопартийна система - прокарва национализъм - фашистите вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите, - те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, - подкрепят трети път в икономическата политика, който, вярвали те, е по-добър както от буйния индивидуализъм на неограничения капитализъм, така и от суровия контрол на държавния социализъм, Фашизмът е: - радикална, авторитарна, милитаристична и националистическа политическа идеология При фашизма: - хората живеят, за да служат на държавата - съществува идея за народ-общество, определено чрез кръвното родство, в което не трябва да има класови противоречия - тоталитаризъм отклоняване от демокрацията; разбиване на политическите партии, профсъюзите и свободната преса, - широкообхватни правомощия за тайните служби и шпионите; вж. също Гестапо и доносничество - Вождизъм концентрация на цялата власт и авторитет в едно водещо лице, както и разпростирането на този принцип на останалите йерархически нива, - милитаризъм, - политика на жизнено пространство, защита на родната кръв и земя. Позна ли държавата? Иначе си прав, че там нищо не се е произвеждало отдавна.

България също прави голям скок ,само,че в обратна посока-в пропаста-ядем турски домати,гледаме турски филми,слушаме циг.музика,ядем френско сирене и през границата ни превземат без оръжие-нямаме армия,но имаме казина във всеки квартал. Ако имахме човек във власта колкото половин Путин ще се оправим--да ама не....

Онзи ден в друга тема ни обяснявахте как Русия замествала западните доставчици с други. Хвалехте турските домати, които, оказва се, е кофти да се ядат в България. И е ясно, че не си българин, защото иначе щеше да знаеш, че във всички вериги супермаркети има много български зеленчуци, в това число и домати.

Русия е единствената страна в света ,която сама може да направи такъв скок, колкото и завистниците да съскат. А сега БГ върви към поредната нац.катастрофа и единственият и шанс е да възвърнем старите връзки с Русия.

Е, да, ама това не е верно.

Скок, скок... Е, колко може да скочи един мечок?!?!

не говорете, защото Русия е велика.А духът на руския народ няма равен на себе си!

И какво от това. Абе в кой век живеете ? За по-малко от денонощие може да се отиде до всяка точка на света, аборигените възхваляват сплотяването на нацията от глад.

Ще взема да направя и аз технологичен скок, искам да надмина Бил Гейтс, и оня Зукърбърг също.

Плах въпрос към редакторите-прокурори: Когато триете репликата с цитираното стихче от Демян Бедни, към коментара за "водката от морска вода", защо не прилагате като пояснение и "каучуковите изречения на Полихаев"? Разбира се, за тази словесна вивисекция съм сигурен, че сте абсолютно прави: "За что сижу? По совести - не знаю! Но прокуроры, видимо, правы. Я это все, конечно, понимаю. Как обостренье классовой борьбы."

Като чета коментарите май нашите вече са спрели пари е на нашите православни тролове. Само соросоиди коментират тук! ;(

Ако унищожат всички останали и останат само те на Планетата - да, те ще са най-технологичната нация. Или става въпрос за технологичния скок, при който ще е възможно да се произвежда алкохол от морска вода?!?!

А тате ще ми купи колело, ама друг път!

За смях и за плач са руските ти граждани в Германия, другарю милардер Путкин, играят ролята на трубадури на всеки ъгъл, да забавляват ПОБЕДЕНИТЕ във войната ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ!!! ПФуу... крадливи комунисти и крадливи мафиоти руски, където стъпнете и ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!! Поне от Б-я да се ИЗМИТАТ до един тия руски НЕЖЕЛАНИ пришълци, ВЪН...ВЪН, ВЪН....

ще стане ако си дадеш милярдите....но нещо ми подсказва че няма да дадеш и една рубла от твоите.....и тогава с какво ,, вие не произведохте една кола един телефон...телевизор...нищо...само суровини а те са на изчерпване комунист проклет

России и россиянам просто наплевать что о ней думают в Болгарии..... Пусть болгары волнуются о турках и цыганях...Через 20 лет в Болгарии будут жить только цыгане и турки

Тебе наплевать, поэтому отписалась, да? Всех колотит от вас, хотя бы на миг задумались, что в вас не так. Но вы тупы в агрессивности своей, в этом проблема. Это не мы, их там нет, вы нам завидуете)))

Е какво да мисля за народ,който живее на най-богатата територия на света като мизерник,позволява да се подиграват с него(20 години му предлагат и избират един и същи),публично се хвали с това, че е произвел най-мощната ракета за убиване.Ако може като руснак да ми посочиш някой руски медицински апарат,качествена лека кола или електроника.. За съжаление не мога да посоча нещо за турското робство и освобождението..

разплаках се от мъка, че плюете на нас. Да ви Ева у тъпите нещастни алкохолизирани примати с ватенки. Ама лятото ще се довлечете тука на морето, нали бляд?

мощен технологичен скок...в дупката.

Руснаците все още не могат да се отърсят от феодалния строй и мислене.

Путин си е осигурил властта до живот. Така че още много години руснаците ще мизерстват.