Радев се съгласи за среща с Ердоган, но през юли

Държавният глава Румен Радев отговори на отправената от президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган покана за провеждането на лична среща.

Обратно в новината

Коментари - Радев се съгласи за среща с Ердоган, но през юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Варна ще се решават първостепенни въпроси на Европа,но никой не бръсне прилепа за слива. Никой не го има и за личност.Вече една година само по екскурзии се разхожда.Не сме ли достатъчно бедни,за да плащаме изгъзиците и на още 2-ма търтеи?

до тогава ще събере повече шербет да черпи турчина.

Борисов Акбар!!!

Ами през юли защото тогава ще види бял свят едно момиченце.

Този кога ще се хване да свърши някаква работа в държавата ?

България няма какво да спечели от срещата във Варна Турция може да получи малко пари Европа може да получе поне частичен контрол над Турция Но България не печели нищо

Остави го. Валкат смиата, це Борисоф сте завизда за десито. Не виарвам да е тоцно така.

Че ние нямаме никакъв интерес от Турция Там не купуват български стоки И наводняват пазара ни със стоки които сами можем да си произведем Има и още В Германия и в Русия е пълно със турски стоки които можеше и да са български В наш интерес е да затворим веднага границата и да не търгуваме със Турция Говоря за българския интерес а не за личния интерес на Бойко

Да не би комшиите да искат да купят Миг-29 от нас и да ,,играят цели,, за американците при учения?

Ас обаце не разбирам засто все казвате миг-29, нали миговете биаха 17? да не е станала несто греска?Или това са били само кинадзийси номера?

Тоя не е Плювню Шутката!:))))))) ....Тиквата--сам ще си носи шербетя и ще смуче рахат-локума!:))))))))))

Ама каква рокля ще си ушие първата дама с нашите пари, а? Ще шашардиса Ердоган и ще му вдигне и на него самолета...

"съгласил" се бил - ХАХАХАХАХАХАХААА а ердо знае ли, че е "молил"!? слабоумни смешници.

"Президентът на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган отправя най-сърдечни поздравления към българския държавен глава и целия български народ. Вярвам, че приятелските и съседски отношения между Турция и България, черпещи сили от съюзническите ни връзки в НАТО, в предстоящия период ще се развиват по начин, който ще допринесе за просперитета и стабилността на нашите страни и регион. Вярвам и че съществуващото на всички нива сътрудничество между страните ще се развие още повече чрез осъществяването на взаимни посещения, се казва в писмото на турския президент." Президентът Радев заложил на вазимните посещения на Брат Бойко и Брат Ердоган, а самият той избрал неутрална територия.

тогава излиза, че НЕ се е съгласил, а е ПРЕДЛОЖИЛ среща на ердоган! ердо не казва кога и къде, ако изобщо знае, че секретарката му е изпратила стандартно писмо на потника..

Браво на Радев!! Така трябва да се постъпва, когато зад гърба му се уреждат срещи.Достоен мъж! Достоен Президент.

този бори ли корупцията или вече я пребори и сега прави селски пр на бкп за сметка на дебилните си избиратели и останалите бг.граждани!?

Много сте смешни! То и в пожарникарската академия не се изучава висша дипломация, но премиерът има смелостта, без да знае никакъв чужд език, да се среща с чужди политици! Хайде, спрете се, минавате границите на допустимото!

"...предлагам тя / срещата / да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел..." Елегантен финт - не иска да поднася шербет :) Висш пилотаж в политиката!!! Браво на БЪЛГАРСКИЯ президент. Президент с гръбнак!

Ако този е с гръбнак, ти си селтак без мозък. Дано поне ти пускат по някоя стотинка от посирано20

Президента Радев безспорно има "гръбнак",но в конкретния случай да се твърди за "висш политически пилотаж" е малко пресилено. Ердоган видимо е тънкообиден, при такива субекти трябва да се подхожда по дипломатично!

Очевиден проблем при съветниците в екипа на уважавания от мен в лично качество Президент. Ако поканата от Ердоган е за ична среща,а отговора от Президенството е за среща в рамките на обща среща на НАТО,това е дипломатически гаф!

така ще каже, разбира се. щом курнела и друггата му шефка така са наредили

хитър е шофьора на самолет, ей!! що да посреща ердоганя тук, като после може да заведе деси в брюксел и там да се срещнат??

да не стане греска. през иули сте е много горесто. и сте става осте по-горесто през август. дазе и септември мозе да е много горест тази година. да си вземе касите гасти за море. ако зена му има тантела, ниама да й е горесто. обаце, да не сбарка да си направи гасти от тантелата на зена си. сте му се смеиат.

Радев потвърди още веднъж,че е човек с чест и достойнство а не като някои други безгръбначни марионетки готови за едно потупване по гърба да продадат майка ,баща и родина.

Световните лидери постепенно ще разберат кой е българският политик, с когото могат да разговарят като равни с равен. Президентът Радев със сигурност бързо ще се изгради като модерен политик. Той вече представя страната ни поставяйки националните интереси над всичко друго. Вярвам му и очаквам все по-големи успехи и високи резултати от неговата работа като държавен глава.

Радев да покани едновременно Ердоган, Путин и Тръмп. И да им набие канчетата, че ми писна от тях.

Радев не кани! Радев казва: "тук!" и те подвиват опашки и идват. Ей, избран е в хотелска стая, да не е лукова глава!

В Брюксел,не у нас....

Какво налага такава среща? Какъв е общественият интерес?

За интереса питай Ердоган, той иска среща.

дали ще го инструктира като Борисов,как да се дърли с Ердоган?Май се притеснява да се среща с него в България след "шербета"!

като никои не го иска в понеделник вав варна, кво да каже калмукат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чак юли месец е свободен Радев! До тогава модно ревю в Париж, шопинг в Дубай и сто лицеви опори на площада в Перник! Ердоган да чака - да не би да е лидер на някаква важна и голяма наша съседка, че да се срещат, когато поиска..?!

Не, просто казва: - Не съм турски ибрикчия като мутрата от Банкя! И няма да приема Ердоган в България! В НАТО, В Брюксел = и двете страни са в НАТО, но само едната е в ЕС! Чети между редовете. Толкова ли е сложно? Хубав ник си избрал! Отива ти!

Горкият Ердоган - сън не го хваща от фръцките на Радев.. Така се прави политика на добросъседство, не с разни преговори! Много полза ще има България от това - аз вече го усещам - благодат на вълни! Пък вземе Ердоган да му писни и пусне орките от лагерите - тогава? Радев с крак ще тропне и ще обърнат посоката?

Не се кахъри за г-жа Радева. С г-жа Ердоган те вече се срещаха в Таормина на о-в Сицилия и са намерили за какво да си поговорят. Пак ще намерят общи теми, защо не и за модни ревюта. И двете са модерни жени, всяка по своему.

Ъхъ, във фейса и с Тереза Мей съм ги засичала да си пишат ;))