Застрелян полицай и заложническа драма във Франция

Мъж взе заложници в супермаркет в южна Франция и твърди, че е от Ислямска държава. При друг инцидент в град Каркасон е застрелян полицай.

Обратно в новината

Коментари - Застрелян полицай и заложническа драма във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мелиха е уахабитка и сега чука прашно чело в мека

Ах, този Путин ! Ето, пак е виновен ! ААА ма, ха !

Добре, дошли мигранти1

Макарончо, Путин е виновен и за това, Путин. Руснаците са ги изпратили тези пъпеши там. Организирай веднага ЕС to blame Russia again.

Съжалявам за убитите, много жалко. Съболезнования на близките им. Но не съм "ШАРЛИ", защото грешката е в ЕС политиката. Грешката е в изместването на проблема, а за гражаданите на ЕС заплаха не е Русия, а мигрантската криза, която е следствие от проведената "АРАБСКА ПРОЛЕТ" и последвалата я необяснима толерантност към мигрантите. Вместо да спрът войната в арабския свят и да унищожът създадения от САЩ ИДИЛ, нашите политици допуснаха да се претовари Европа с ислямисти. Не Русия ще е проблема ви скъпи съюзници, кой знае някой ден и наш.

ЕУ и НАТО съюзницише ни, а? Но само обикновените хора преживяват такива ужаси, не и политиците.

А защо са ги пуснали изобщо в Франция? Грешката започва след войната, когато французите разрешават на много от тези да се преселят в Фр. Сега е много трудно вече да се оправят нещата. Така е и в Белгия и в Германия. Гонене му е майката.

Да се готви мама Меркантилна

Просто човекът е с такива религиозни възгледи! Бъдете толерантни и не се страхувайте да бъдете убити!

прав сте,трябва да се уважават религиозните възгледи на уахабитите така както боико ги уважава

Командирована е спешно в Сирия. Ще чакаме репортаж за събитията.

Путин е виновен, бързо си изтеглете посланика и набележвте нови санкции. Смешници! Тя вашата тепърва започва. Предизвикайте нова бежанска вълна и си ги разпределяйте равномерно.

аз пък бях по тези точно места , около два дена преди атентата в Ница и ме порази огромното им безхаберие. имаше някакво футболно първенство а аз не видях полицай или жандармерия. циганьори в изобилие, обаче те си ги обичат защото са си техни а са и мулти-култи колониалисти. изобщо тепърва ще патят от любимите си мюслита

Ами какво...докато Макрон обсъжда с Т Мей нейните истерии във Франция убиват в супермаркетите...какво друго може да се очаква...

...

сигурно, пак са някакви крайнодесни популисти и фанатизирани християни.. Няма как да е някой от "бежанците" на фригидната свиня от райхстага!? Неее.., не е възможно просто. Те носят религия на мира и са от ядрени физици нагоре.

възможно е и да няма връзка между двата екшъна .... с исляма нямам нищо общо ,но да гръмна френски полицай ми е ежедневна мисъл ...тоя френски рекет все на някъде ще избие ..

Много грешите за убития полицай- това е убийство от ревност.Не забравяйте, че е станало във Франция!

не съм чел подробности ... за кво става дума ..ревниви полицайчета са се стреляли еден друг ..или кво .. педи екшън

този сега от умерените ли е или от крайните терористи....

Много е вероятно,нападателат да е изпратен лично от Путин!

Докато западът се чуди как да се скара с Русия, "бежанците" ги таковат отзад. Но явно за тях това не е проблем. Все пак и Истанбулската конвенция са приели и такива неща между мъже, жени и всякакви комбинации са нещо напълно естествено за тях!

Като подкрепят н.....та Мей и не искат сътрудничество с Русия така им се пада!

това всицкото е от астмата. фсицки напоследак си размениат астматични пристапи. а после казват, це не била заразна. заразна е, и осте как.

Мои приятели пътуваха в началото на месеца по работа до Дортмунд. Не бяха посещавали този град и се върнаха доста стресирани.Мръсно,бял човек трудно можеш да видиш по улиците

аз пък бях в Бордо. Там беше същата работа, плюс че имаше и много български циганори

Що пък се Фряанция и Белгия бе??? Що не точно Германия, главният виновник за ислямското нашествие.

Тея едва ли са нови нашественици, по-скоро са стари френски граждани, най-вероятно 2-ро поколение французи.

Заради недоказаното убийство на един шпионин и дъщеря му са готови на трета световна война и унищожение на човечеството,а това,че бежанци терористи избиват и изнасилват хиляди европейци,това не е проблем! Това,че Турция извършва масов геноцид в Северна Сирия също не е проблем! Мръсната политика си е мръсна политика...

Gal

опит за убийство

Във Франция има протести, сблъсъци с полицията, ранени ... Вече има и убити. Най-активни са селскостопанските производители, които страдат от санкциите против Русия

С техните камъни, по тяхната глава.

Евтината работна ръка на Оланд и Меркел в действие!!! Така работят пришълците от Африка и Азия...

Сега за това кого ще обвинят? Сигурно пак КГБ? Не си виждат истинските проблеми, ами тръгнали да гонят Михаля.

.Ами те точно затова ги правят тези монтажи с отравянето в Англия и реването в коалиция, за да отклонят вниманието на обществото от истинските им вътремни проблеми.

False Flag - кой то разбрал, разбрал, останалите и без това са си в Матрицата

Брахме, берем и ще продължим да берем "плодовете", родени от глупостта на европейските политици начело с Меркел, Юнкер... Лошото е, че това е само началото.

... глупака си ТИ, понеже вярваш на несъществуващи (False Flag) "новини".

... минусите са от останалата рая в Матрицата

Глупаци сме всички ние, включително и ти, щом оставихме така евтино да хлъзнат с приказки за милосърдие, либерализъм, мултикултурализъм... Или може би не си глупак, а си от тях (от тези които нахлуват)?

Де да беше просто глупост... А то си е съзнателна и коварна злонамереност, резултат от зле прикривано сатанослужение, управлявано в глобален мащаб от юдеомасонерията.

Ще ви съберем по площадите с плюшените мечета да ,,поплашите ИД,,а нас ни охраняват сериозно,,пиле не може да прехвърчи,,За обикнове ните европейци всичко е позволено,могът да ви убиват когато имат възможност.Само да не ме обвините в популизъм,аз съм най обикновен гражданин на ЕС който го е ,,страх за живота,,от тази толерантност

ИД отново удари гнездото на осите, Западна Европа. Но западналите пак ще обвинят Русия и Путин.

Защо не си идеш при любимия путлер и да ни освободиш от присъствието си?

Защото аз не съм продажник и не продавам като вас родината и народа си.

много важно! евроглупендерите сега се занимават с по-важни неща- да налагат санкции на Русия.

Франция се наводни от зловеща, черна и брадясала, фанатична сган от цял свят.

От три дни Франция бушува. Народът масово протестира против политиката и реформите на Макрон. Българските медии обаче не отделят внимание на това. В такива случаи се тиражира или ДАЕШ, или някоя руска заплаха ...

Точно!!!

"няма друго правдоподобно обяснение".

Браво бабо Меркел!!! Само така! Вкарай още паплач! Санкции за Унгария, задето не искат да приемат бежанци!

Пак този Путин... санкцииииии!

Е, най-после нещо интересно от загиващата Западна Европа!

Вас ще ви пратим в процъфтяваща русия доста скоро та за това си стягайте багажа още от сега

джендърке, айде оди си в турция!

Това сигурно е Путин!