Кметът на Видин обяви бедствено положение заради снега

Кметът на Видин Огнян Ценков обяви бедствено положение за цялата община поради създалата се обстановка след обилния снеговалеж и силен вятър през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Видин обяви бедствено положение заради снега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гербаво.

снегът е мокър, а не режещия януарски сняг. Все пак е 23 март 2018 г Това означава НЕКАДЪРНОСТНо овцете български по пътищата ще преглътнат и това

Видяхте ли бе, противници на герб ? Как се грижим за народа - обявяваме бедствено положение когато трябва. А през следващия мандат ще построим и отводнителен канал, улица, път и още много, много неща. Затова си помислете и пак гласувайте за нас!!!

"От 7.30 ч. тази сутрин техниката на фирмите, които почистват населените места, е започнала работа в 4 часа, съобщи BulNews.bg." Очевидно не става.

"грdo" - кое е това населено място?

Дунавци е град. Та такава е транскрипцията в превод от идиотски.

40см и край затваряме "държавата"....

Моля, моля, във Видин няма фирми за почистване, а има 4 камиона и 2 фадроми, които са общински! С тази "техника" се "чисти" цялата община! На сайта на радио Видин има лайв камера и може да видите как се справят.

"От 7.30 ч. тази сутрин техниката на фирмите, които почистват населените места, е започнала работа в 4 часа, съобщи link." Е, пак се изплющЕхте!!!

Ами така е във северозападнала България, няма какво да се чудите! Не че в останалите региони цъфти, но все пак там не са добре, даже никак не са добре. То за това и хората от региона бягат, кой където намери....дам...

И тук полужението е шбано.Целият град е заледен и затрупан.Само че кмета-гном, герберска подлога, се е сврял в миша дупка.Тази сутрин, (според шофьора на таксито, с което със зор се добрах на работа), е бил обработен с пясък (сол, луга?) само района около кооперацията на кмета!

Тия тъпи селяци и с това ли не могат да се справят?!??!

Айде пофукайте се малко с тракторите, че от другата седмица вече ще забравим за вас.

То верно голяма изненада е било. Снегът е заварил берачите направо в банановите плантации във Видинско.