Лавров: Лондон тласка ЕС към конфронтация с Москва

Руският външен министър Сергей Лавров обвини днес Лондон, че тласка съюзниците си към конфронтация с Москва.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Лондон тласка ЕС към конфронтация с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир у дома, мир по света! Дечицата ни учат, работят на запад, кой от българия ги прокуди, това не наша работа. ИСКАМЕ МИР, МОЛИМ СЕ ЗА ТЯХ НЕПРЕКЪСНАТО, независимо от чия страна иде куршума, плачем и за мюсюлманските бебета, сите сме хора, макар и обикновени. всички имаме право на живот, смирение му е мамата, а не войните, да, ничия не съм аз, но ни боли и за мюсюлмани, и за християни

Горкият глупендер, въобразява си, че може да прави на територията на Европа каквото си иска без последици. За всеки непредубеден е ясно че европа постепенно трябва да гони руснаците от собствените си държави, а руснаците да ни гонят и не ни допускват от маааааасква и ленинград. Мамата ще ми се разгони като не пуснат там дето и през ум не ми минава да ида.

Много ми е интересно когато някой глупак като теб приравнява до себе си хора, които са на светлинни години от умствените му способности. Аз се смятам за непредубеден, но не смятам, че руснаците трябва да се гонят от Европа. Кой ще им дава бакшиши по заведенията и в магазините? Нали ти е ясно, че западняците не се славят с такава разточителност. Така че си трайкай и си стой в кочинката.

Ах този Новичок вдишан от 1-2, а засяга умствените способности на милиони англосаксонци из света.

няма месец откак холандският външен министър си замина, след като се разбра, че е лъгал за Путин. Ама Б. Джонсън и Тереза М. са такива гьонсурати, че не вярвам да го сторят

Лондон е хитър - оттласна се от ЕС и... тласна ЕС към конфронтация с Москва... Еврозелките пък ще се пръснат от солидарност...Солидарно завличат ислямизираната Европа към дъното.

Май ще оцелят острова с едно попадение.....Хитлер се цели 2 години, ама сега е различно. Само брюкселските зелки си играят с Русия. Народите на Европа изобщо не ги интересува ...пак е битка на пари и капитали, а войниците пак от народа ще са???

да бе глупавите да се бият за други вече ги няма, туй да не ти е ид

Тереса Май има само един шанс. Да обяви война на Русия и веднага да се предаде.

какво толкова, ще я настанят в един хотел и след края на войната ще се върне при старата госпожа ни лук яла, ни лук мирисала, само дето ще прилича на още по-зла скумрия

ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТЕРЕЗА МЕЙ Е ЯСНО ЧЕ ТЕ САМИ СА СИ ОТРОВИЛИ ПРЕДАТЕЛЯ, КАКТО ТЕ ОТРОВИХА НАШИЯ ПИСАТЕЛ-ДВОЕН АГЕНТ И КОГАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ ЗАД ТОВА СТОЯТ ТЕХНИТЕ СЛУЖБИ ДЕЛОТО ГО ЗАСЕКРЕТИХА.

прави впечатление че все там стават тия работи, големи специалисти и все друг им виновен изневиделица...

Русия е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Русия. ЕС е територия, подконтролна на САЩ и на НАТО, и затова не е демократична. Нито един европеец не е гласувал САЩ и НАТО да ни командват!

Точно тази разлика не правят тъпоъгълните триъгълници и продължават да говорят глупости. Русия били комунисти, пък видиш ли Европа демократи, а точно обратното. Русия е ръководена демократично от консерватори, докато Европа от мазни либерални гей-комунисти.

Заподозреният от ГДБОП за бос на бандата за манипулиране на игрални машини и отмъкване на джакпота, е избягал вчера в Москва, твърдят източници от дирекцията. Престъпната група за хазартни измами е от петима мъже - Ц. П. и четирима негови съучастници. Те бяха задържани за кратко от отдел "Кибер престъпност" към ГДБОП, но ден по-късно, неясно защо, бяха пуснати на свобода . Днес стана ясно, че Ц. П. и бандата му са били на пряко подчинение на бос, наричан Иво Московския, за когото българските специални служби имат данни, че е свързан с видни представители на руската мафия, които от своя страна се покровителстват от бивши и настоящи офицери от КГБ и ФСБ.

какво общо има? Какво той това ли е предавал, как руската мафия точи западните казина ли що? Абе ми защо не развалят отношенията с ЮАР всеки европейски бандит като го напънат и там бяга, а защо не поискат санции срещу ОАЕ, оня грък издирван у нас за наркотрафик и убийства Таки е от години там. Недосегаем.

А няма ли, от солидарност към Англия, държавите членки да напуснат ЕС. :)

++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++

Споко. Руснаците са си самодостатъчни. Даже по-добре ще им бъде сами. Да? И на нас ще ни бъде по-добре без тях. И Лондон, не кара никого да прави нищо. Всеки постъпва така, както намери за добре.

Така е.

Той и Хитлер санкционира Ленинград, държа града в желязна обсада три години, но накрая си тегли куршума. Самосанкционира се, така да се каже.

егати простата аналогия от същата по свойства глава

всеки, който е дръзнал срещу Русия впоследствие се е самосанкционирал - Наполеон, Хитлер и т.д., така че на стара коза яре не се продава

Като гледам колко поддръжици на Русия има тук, страх ме обхваща? как е възможно въобще, да се поддържа режим и народ който освен със злини, провокации и масови убийства с друго не е познато да се е занимавал прези нито един период от мрачното си съществуване.

Най-големите масови убийства са извършени в САЩ, там от 1622 до 1900 г. за избити над 100 милиона индианци

Сега разбирам,трябва да се демонстрира евроатлантическа солидарност,привързаност към демокрацията,единство и т.н.бла -бла,но не разбирам как лидерът на държава ,която де факто е напуснала ЕС,може да иска подобна подкрепа и всички като хипнотизирани да се съгласяват с едни съмнителни,меко казано ,доводи!Ако някой иска да върви заедно с Англия -добре,но солидарно вземане на решение -това си е овча политика!?Може да се каже и говежда политика - въпрос на вкус!?

Ами изтеглете си и вие посланника от Брюксел, какво се чудите....ама май не ви стиска.

Посланник се пише с 1 Н... Научи правописа преди да раздаваш акъл...

Що се не прибираш в руската гимназия бе даскале?

Откога международното право се основава на теорията на вероятностите?! "много вероятно"... Ти да видиш...

За всеки непредубеден е вече ясно, че това е една провокация целяща остра конфронтация! Въпрсът е ЗАЩО? Какво ще спечели западният свят от такава конфронтация, не само с Русия, а вече на търговска основа и с Китай. Някой ще има полза от толкова сериозно сговнясване на политическата обстановка в целият свят. Кой обаче е той и каква ще е неговата полза? Сещам се за едни дето задлъжняват вече с над трилион на година, но дори те, какво точно ще спечелят?

"ледерите" му ще спечелят потупване по рамото от Големия бос зад океана. Това малко ли е? И те като един наш за едното "конграчулейшън" живеят.

Както казва Василий Иванович Чапаев - "Мисли, Петка мисли"!

"Бизнеса" с Русия носи само загуби и вечни репарации на България. Защо се напъвате да защитавате страна, която само ни ограбва?

не се напъвай козяк още малко ви остава, после народен съд

Ти гледай народа да не ви почне вас русоробските предатели, че ще трябва ката сноудън да си бегате в матушката

Дали? Като член на СИВ доминиранот СССР ,с гарантирания многомилионен пазар и енергийни носители на ниски цени доставяни от там България беше с добре развити промишленост и селско стопанство,ниска безработица,сравнително интегриран цигански етнос,почти 9 млн население. Как е сега всички виждаме!

това е една лъжа. България никога не е имала такъв стандарт от времето на бизнеса между Живков и Брежнев и той сега след 30 години демокрация и членство в НАТО иЕС е непостижим за "европейска" България.

Ако решат да се гонят руски дипломати.....ко шъ праи?

"решат". Но могат да му го поискат. Което ще е политическия му край, както се случи с Плевнелиев само за едни приказки и то дори не пред наши медии, а си ги позволяваше само навън.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЗПОЛЗВА ЕВРОСЪЮЗА, ЗА ДА СИ СЪЗДАВА ИМИДЖ на негов гръб и да излезе след две години силна политически, да запази ролята си на световен играч за сметка на съюза и русия, но не и се получава на мей защото си има проблем

докрай. Едва ли смяташ, че това е лична инициатива на Лондон, просто изпълняват поредната поръчка на Шефа от Вашингтон.

Много подлогари имало в БГ-то! Няма да е лошо набедената страна да изпепели за урок някоя дестинация, за да демонстрира възможности, да смрази западните войнолюбци и техните подстрекатели и лъжеинформатори...

желязната завеса се спуска окончателно и този път няма соц. блок който да е троянски кон на ватенките а нашите предатели скоро ще разберат какво е "народен съд"

разширихте Босфора, правихте парад в Киев, победихте около 15 пъти ИД в Сирия, та сега дойде редът на поредното остъкляване? Какво чакате още и не започвате? Непрекъснато заплашвате, пък после Западът бил искал война?

Кой има интерес от този скандал. Англия в момента е в разкрачено положение ни в ЕС ни извън! Защо преди да си тръгне да не направи последните поразии като скара напълно ЕС с РУсия! Разделяй и владей!

ГОРЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ ЗАПАДА ОТ РУСИЯ, освен това гледат да отклонят вниманието на обществото от реалните проблеми, а може би се целят и в световното първенство.

Те и за Чернобил нямаха доказателства..Според комунистическите лъжци..И видеозапис да има, пак ще кажат, че е монтаж

Всички помни лъжите за химоръжието на Ирак и размахваната епруветка с прах за пране в ООН, и сега е така.

''иракската армия пусна отровен газ над града, при което загинаха близо 5000 души, главно жени и деца.След това масово убийство в Ирак са започнали да го наричат Али "Химика". Информация за невежи съветофили

За Чернобил има 1000 доказателства, най-голямото е бетонния саркофаг върху реактора, а за отравянето на Скрипал и дъщеря му все още няма нито едно доказателство. Единствено Лондон е виновен за отравянето на тяхна територия на руска гражданка - дъщерята на Скрипал и трябва да носи вината за това, а не да я прехвърля на Русия

глупости,ти сигурно не си чел вестника от 27 или 28 април 1986

има греска. не ги тласка, а ги тегли отватре. отватре ги тегли кам кон-фронтациа. особено, ако най-отпред има зенски кон- кобила. обаце, думата става много слозна:кобилофронтациа. и затова иа избиагват. затрудниава ги. визте го, колко е затруднен този цовек на снимката. заради думата е. тарси подходиастата дума. понезе сигурно е дипломат. от диплома- диплом-ат. последното пак е дума за конце. изопсто, таборат отива кам небето.

Отново запада не мисли за -после, след това- както казваха възрастните българи. Е ще дойде момента да им излезе през носа всичките им машинации и лъжи, но нищо не става бързо.

Затова Западът загнива от има няма 100 години. Всеки момент го чакаме....да се гътне и Русия да тържествува.

иди и виж пакистанския Лондон, пък после плямпай.

Ако се стигне до гонене на руски агенти от България останажме без президентство, Позитано ще зее празно, АТАКА ще се закрие и няма да имаме "бизнесмени", и мутри. Добра перспектива....

По-лесно ще е да изгоним американските агенти, един файтон отрепки са.

За това не бях се сетил. Че що стоите?

При така сведените "доказателства".. заподозрените са около 7 млрд. Защото за всеки може да се каже, че е "много вероятно" да е той.

този на снимката има такава конфронтация в собствената му глава,че е най-добре да се пенсионира

Лавров, нещата са много прости. Напускате Крим и източна Украйна. Плащате репарации на украинците и им се извинявате. Тогава светът ще погледне с други очи на вас. Иначе, събудихте Европа, САЩ, НАТО и сега ще берете, ама големи ядове. Прошляци азиатски!

дурак. Ня-ма. Кои са те големите ядове?

Още по-прости са - сащ си прибират хилядата бази от по света и у нас. Прибират си агентите и соросоидта. ЕС и Русия обединяват ресурсите си ноу хауто и си живеем живота в добрата стара Европа. А, американците се запрятат следващите хиляда години да си изплатят дълговете.

Какво обединение с Русия??? Тях никой не иска да ги вижда и чува, ти обединение.

А да отделят един ъгъл на червения площад за натовска / американска / база не искаш ли? Сигурен съм че тогава "демократичният" свят съвсем ще погледне на тях с други очи.

Жалки, нагли лъжци без грам човешко достойнство е цялата просмукана от корупция кремълска администрация.

наречените "лидери" не е лошо да си припомнят за едни минали времена, когато "елита" се е събирал и дискутирал "Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла", на никой не му е и идвало на ум, че дяволите непременно се събират на върха на иглата. Просто за броя са имали "спор".

Досегашните санкции ще им се видят като песен на руснаците в сравнение с това, което предстои.

ама си твърдо убеден нали?

боли най-много - в джоба. После забрана за издаване на визи за руски граждани и изгонване на всички руснаци от ЕС, които нямат гражданство.

Ти как виждаш нещата?

Шило

Навремето, същите тези съшиха конснпирацията за българско участие в атентата срещу папата. Оказа се, че такова няма. След години, същите тези подведоха ООН за Ирак. Оказа се, че отново са излъгали. Чудя се, как още има хора, които им вярват?

То това не са хора а малоумни зомбита.

И си катастрофираха принцесата за да не роди арапче В сегашно време за да се оттърват от нея биха я отровили с цианкалий и услужливо оставили флакончето с надпис СДЕЛАНО В РУСИЯ

докога ще купува руска газ от Северен поток? Тове е нетърпимо вече нали? ЗАЩО не спре най-накрая, нека си им седи на руснаците газта, ама-ха.

Човек трябва да е незавършен идиот за да вярва на британските истерии. Брутална ненормалност е обзела Стария континент. А пришълците изнасилват английските деца и за това проблеми няма.

ако някой ти влезе в къщи и ти изсипе едно торба фъшкии в средата на хола? Почистваш и си траеш, така ли? Няма да търсиш сметка за това?

Първо ще трябва да разбера на 100% кой е. Ако имам и 1% съмнение няма да отправям обвинения. Никой досега не видя ясни, недвусмислени, всъщност, изобщо някакви доказателства кой е отровил Скрипал.

бе, хора! Това са "елитите", не е населението. То отдавна не вярва на простотии.

Както не вярва, тъй "елитите" ще ни натресат една ТСВ със стотици милиони жертви и разрушения за 500г. напред.

бе, хора! То някой трябва да се бие в ТСВ. А няма кой, защото "елитите" не могат, а населенията не искат.

Даже да предположим,че Русия стои зад покушението в Солсбъри едва ли има основание за истерията,която наблюдаваме .Покушението е срещу руски граждани и би трябвало Англия първо да даде обяснения как това може да се случи.Второ ,БОВ не е използвано ,както твърдяха досега Мей и Джонсън -ако това беше така ,жертвите щяха да бъдат десетки - помните ли случая в Токийското метро!?Цялата история е една постановка,но главният въпрос е - защо!?За мен лично цялата тази история е едно категорично опровержение на всички приказки за демокрация ,правораздаване,права на човека,свободен пазар и т.н.Цялата работа май се състои в това ,че нищо не се е променило то 150г.,само на световните отношения е придадена необходимата козметика!Френската колониална система е рухнала,на английската -не!И сега се появи един руски лидер ,когото англичаните считат опасен за Британската империя и организират истинска кампания срещу него ,като използват всички налични ресурси,като не се гнусят и от най-подлите номера!!Искам да обърна внимание и на едно сходство между войната в Сирия и руско-турската война от 1878 г.!Русия печели в Сирия и сега англичаните искат да я лишат от заслужената победа и да обърнат нещата така ,като им е удобно -подобно на Берлинския конгрес!??

Употребата на бойно отровно вещество от една държава срещу друга държава не било основание за истерия?!?!?! Какво ще кажеш, ако някой взриви "мръсна" бомба в центъра на Москва и зарази сума ти хора с радиация? Подминават го руснаците, така ли?! Вие сте болни мозъци, абсолютно.

Работата на болния мозък е да си измисля факти, когато таика няма. както в случая - доказателства НИКАКВИ, само голи думи. Затова, бихте ли споделили каква е мотивацията да се включвате в хора на истериците - провокатори ?

Ще ми се да видя реакциите на тукашните зомбита, ако ги обвиняват в убийство, без да им предоставят каквито и да е доказателства.

е то не беше литвиненко не бяха един или двама! наиграхте се!

На Литвиненко полоният се е оказа, че не е руско производство. Затова сега не смеят да дадат проба от отровата. Политковская я уби Березовски. Пак за да се опитат да я джиросат на Путин. Березовски го обесиха, като не знаеха, че преди това е пратил покаятелно писмо на Путин. Ама ти нали си зомби - четеш заглавията и лаеш.

Изтървали сме нещо. Къде викаш да се информираме за този неруски полоний?

нещо се доказа. И тогава минаха пак "по всяка вероятност". Я ми кажи ти как мислиш, нашия Сергей Антонов ли е организирал атентата срещу папата?

Кога Англия ще върне на Ирландия анексираната Северна Ирландия.

Не виждаш факти, защото такива няма! Откъде да вземат факти,че и да ти ги предоставят?