АФИС: БСП изравни резултата на ГЕРБ

За първи път от повече от година социологическо изследване показва изравняване между БСП и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - АФИС: БСП изравни резултата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неправилно е заглавието, не БСП се изравни с ГЕРБ, а АФИС изравни БСП с ГЕРБ.

То това беше смисъла на скандала с ЧЕЗ, да може мама Бошка да има преднина. Сега ще искат и избори. НЕ са били на власт скоро и са гладни другарете.

няма надежда за тази крадлива и лъжлива държава. около 200 хил. са свестните останали тук, другото са дебили

Че комунистите лъжат - това не се нуждае от доказателства, но че социололозите са такива май че е правило.

Зер сегашното дередже не си го заслужаваме. Сега сме цъфнали и вързали.

Дааа...БСП на първо, ДПС на трето....Пак ще си го получите...

Аслан Юриев пак сънува соц.апокалипсис,но ако това стане то българина си го заслужава тъпкано!

Милиардите за КТБ, АЕЦ, ТурскияХЪБ и т.н. МАЛКО ЛИ СА ?

Сложи и ЧЕЗ , нищо че са благословени от Бог.

на Българина морала към България не зная дали може да е равен и на 5%. но и по зле ще стане докато селските чорбаджи и управляващи не вдигнат заплатите днес с 30%

Курелия без съветската армия власт няма да види......... Тя и със съветската армия пак няма да види.

....ама с помощта на руската и на турската ще види...плюс помощта от българските паравоенни формирования...така,че не леж на това ухо...:)

Тоя резил идва от дежурните герберасти на хранилка в държавата. Естествено,че нямат доверие на ОПГ ГРОП но като се гласува си пазят мястото за 500 лева на месец.

Пазят го,пазят го...колко да го пазят? Имай предвид,че едно 80% от герберските шушумиги също така си пазят най-отдолу в раклите на прабабите си доста овехтели знамена с нафталин...и това с полумесеца,и това с пречупения кръст,и това със сърпа и чука...:)

БСП са си БСП - банда алчни за власт прикриващи се зад демагогия и лъжи. Какъв социализъм, какви пет лева? Точно те продадоха ЕРП-тата и въведоха плоския данък. Да не би да са въвели някакъв социализъм, докато бяха на власт?

Не съм съгласен с мнението на уважаемите модератори, че последният ми коментар НЕ Е по темата. Напротив-баш по темата е... Ето защо: Нали всички спорещи и пишещи под тази статия се питат откъде идва това изравняване между ГЕРБ и БСП и дали това твърдение е лъжа,или истина....Аз като бивш атакист просто внасям разяснение по темата....накратко -преди време моята бивша АТАКА правеше сама 4% и нещо, а бившите ми колеги от тогавашния Патриотишен фронт (в състав ВМРО и НФСБ) правеха 5% и нещо. Значи ЧИСТО АРИТМЕТИЧЕСКИ ОБЩО тогавашните ни "патриотични"формации (макар и врагове помежду си)правехме 10 %. Сега към настоящия момент, трите формации сме ОФИЦИАЛНО ЗАЕДНО като ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ и правим само 5% !!! Та къде според вас драги коментиращи отидоха другите 5% ???....При Кака Корни естествено ! Това е, което исках да кажа...Благодаря за вниманието :)

Все тая и ония са като тия. Крадливи, пъзливи, л..мери.

Нито една! от управлявалите партии не трябва повече да припарва до Парламента! Има достатъчно умни, преуспели хора, които ще вдигнат страната на крак без да взимат дори заплатите на неграмотни контролирани депутати

Поп-палковник Гадняев ще се извини на Радев, отколкото бесипе ще спечели избори някога...

Вземаме 4 пъти по-малко на час от другите в ЕС Красимир Тодоров - 22 март 2018, 14:30 България остава на дъното по ниво на заплащане в сравнение с останалите страни членки на Европейския съюз (ЕС). Това показват данни на Евростат за ставките за час работа през 2017 г., съобщи телевизия "Блумбърг". Докато средно за общността работниците са получавали по 23,1 евро на час, а в еврозоната 26,9 евро, у нас възнаграждението на час е 5,1 евро или около четири пъти по-ниско спрямо средните данни за ЕС.

Аз не зная кой и къде ги вижда тия 5 евро на час в България което би значело при 8 часов работен ден надник от 80 лв или при 22 работни дни в месеца - заплата от 1760 лв Постоянно ни лъжат и ни вземат за канарчета !!!

Ватник, ти ако не вземаш тези пари МНОГО други получават и то много повече.Да си учил навремето,а не да си бъркаш в носа и да се вайкаш! Много бързо забрави соц. управлението на Виденов,когато получавахме по 6 7 долара на месец

Много скоро ДПС ще бъде първа сила на избори , защо ? Защото българските партии ще прогонят своите избиратели , поради безброй причини , и най-важната че ЗАГЪРБИХА НАРОДА , КОЙТО ОБЕДНЯВА / В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ/ .

Асланов, Асланов. Комунистът си е комунист - лъжец и крадец.

ха честиту на гербспдпс, ИПОН има пушки, да го знаете добре сите хора останали в булгар

ха честиту на гербспдпс

Аз пък вярвам,..! БСП в момента имат много силно и пронародно Ръководство. Миналото си е минало! Да не забравяме прегрешенията и лъжите на Борисов от близкото минало. Борисов се самозабрави и реши че е недостижим, но сивото му вещество винаги е постоянно, като това на охранител от ИПОН.

Има нещо вярно в това , което пишеш за БСП. БСП изчистена от Станишевци и други небългари, сталинисти и новобогаташи, може да управлява. Но най важното е, че ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира, а няма друга опозиционна сила , която да го направи. И БСП не може да го направи без ДПС, както и без част от избирателите на самонареклите се патриоти. А защо не и от избирателите на СДС, които искат развитие на дребния бизнес.

е гушнала от червените пари.

Не знам какви хора ще са тези, които биха гласували доверие на БСП да ни управлява. Трябва да не помнят и да не знаят за: Петър Младенов с "да дойдат танковете". Андрей Луканов с глада и купоните за основни хранителни стоки (хляб, захар, олио, млечни продукти, колбаси и др.) Димитър Попов с цените до небето и призива му "за Бога, братя, не купувайте". Жан Виденов с хиперинфлацията и 3 000 лв. за 1 долар - хората не можеха да си купят билет за градския транспорт. Сергей Станишев със ненужните реактори договорени за закупуване, но без АЕЦ - зулум само за 1.5 млрд. евро. Или да не помни Орешарски и Р. Овч. Или да не знае нищо за червените милионери и агенти на ДС/КГБ - Георги Гергов, Гигов, Добромир Гущеров, Премянов, Борислав Гуцанов, Христо Ковачки, Васил Божков - още мога да изброявам. Кой е луд да гласува за тях?

Това е фалшива новина или поръчано проучване. Не вярвам 24% от населението да се е комунизирало.

нещо ти се губят последните 10г, не споменаваш че от 19-то място 2009-а сега БГ е на 1-во по смъртност, имаш ли идея какво е това? в образованието дори СУ беше 2009-а на 300-та място в света,а сега е отгоре 1000,че тия дето ги изреди са нищо в сравнение с тези 10г, ама си от поредните тъпи които сами не виждат 10г какво става,а повтарят само каквото четат по вестниците, защо ли не ти казват нищо за тези 10г? боже, колко сте тъпи та чак както казваме вдлъбнати, такива ни държите на дъното и не можем да отлепим.

За БСП всичко казано е вярно с изключение на въвеждането на плоския данък от Станишев. Но също така и изключително позитивно, че народът на гласува за наследниците на разрушителната политика на Костов - Раданчовци, Прошковци и Бойкикевци. Дано да ги няма и при следвашите избори за каквото и да е!

Само че трябва да ПОМНЯТ как за 9 години една шайка предвождана от един бандит ЕБ-ХА майката на БЪЛГАРИЯ !!!

Педалска история! Ще изравнят като цъфнат налъмите

Не че няма дебили у нас ама кой ще смени Европа с евразийската кочина ;) Чак такива дебили нЕма ;))

Е ти нали си в сороската кочина, плюскай си там, пък ние може и да не искаме да се подлагаме за едната помия.

АЗ, КОМУНДЕТО ЮРИЙЙЙЙ АСЛАН, ЛЪЖА в името на скъпата си бкп, откак се помня

И какво значение има коя партия формално ще "управлява" България?Територията България отдавна е неуправляема.Външната политика на територията България ще се решава от три "империи"в зависимост от това как ще се разберат помежду си. Това са САЩ и ЕС от една страна, Русия от втора и Турция от трета. А колкото до вътрешната политика на територията България- това нито една от споменатите три "империи" не я засяга.Хич не им дреме, че сме на първо място по смъртност, на първо място по ниска раждаемост, на първо място по беднотия и мизерия,на първо място по разводи,на първо място по затворници, на първо място по "сива" икономика,на първо място по корупция и т.н....Според тези три империи е най-добре нас да ни няма въобще,за да могат да си "делнат" празната територия...

Във връзка с горния ми коментар- всички основни партии са слугинажи на тези три "империи"да не се повтарям кои са. Плюс разни кресльовци и врескала-еднодневки-така наречените партии-"патерици"- които се борят,ако може случайно да докопат някое оглозгано кокалче, независимо от чия трапеза-американо-западняшката,руската,или турската...Жалка работа е територията България и нейните формално"управляващи" и "опозиция" събрани от "пяната" и "утайката" на обществото...

Абе червен боклук, това да се реплекираш сам го няма никъде във форумите... Тъп червен трол , никога не можеш да напишеш нещо смислено. Мазен миризлив циганин.

то зависи кои пита , какво пита , и кого пита! ако бяха задали вапрос на коя партия лидера е по-тежак? или на коя партия лидера язди кон на тодоров ден?

На кой е АФИС? На Юри Асланов от БСП,нормално такъв резултат!

той не беше ли брат на др. Съсел Европейски?

ТА САМО ЗАРАДИ ЧЕЗ ЛИ БЪЛГАРИТЕ ОТХВЪРЛЯТ ГЕРБ, А 16-ТЕ МИЛИАРДА ЛЕВА ОТКРАДНАТИ ОТ ДДС, А КТБ, ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО В ООН, ОТКРАДНАТИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ, ИЗТОЧЕНА ЗДРАВНА КАСА, ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, ЗАЕМИТЕ ОТ 16 МИЛИАРДА ЕВРО, КОИТО СТОЯТ ПО СМЕТКАТА НА ПЪРВИ БРАТОВЧЕД НА БОРИСОВ. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН - ДОСТ, ТОВА СА ВСЕ "ХУБОСТИ" СВЪРШЕНИ ОТ ГЕРБ.

Цялата държавна и общинска администрация е на ГЕРБ. ( вкл. изборните комисии ). Тези хора няма да позволят да загубят топлите местенца. Всички средства са позволени. Освен това Цветанов и Красен Кралев са "специализирали" провеждане на "честни" избори в САЩ.

Спокойно като дойдат избори, ГЕРБ ще развържат кесията и пак ще спечелят с измама.

Недоразумението от Крушовица никога няма да управлява. Мястото и е в затвора, а не начело на България!

Защо само тя? Можеш ли да посочиш един от парламента или управлението, който да не е за затвора?

Някъде да пиша, че само тя е за затвора?!?!

Или от предишният управления на България ?

Лъжете като цигани, не са преди ГЕРБ , а Бойко си е бесепар и в червата, но хората не обичат а мразят комунистите в България и болшевиките в Русия начело с Курнелия и Путкин- ама колко си отиват имената им, като дупе и гащи.

Аз съм демократ и мразя комунистите, затова гласувам за БСП.

у боже да хванеш едните ида удариш другите от един дол дренки са

Да обаче моите дренки са по-хубави.

Крайно време е това бандитско -охранително формирование , наречено фамозно ГЕРБ , да потъне в дъното на политическия живот!Много българи се срамуват , че ги управлява един балкански бай Ганьо от Банско!ДОЛУУУУУУУУУУУУУУУУ

Да, но има пари да спечели още много избори.

е правена на Позитано 20?

Не, но въпросът е важен. Твоите убеждения може да съвпадат с убежденията на определена политическа сила, но на избори 50 лева могат да те накарат да си промени решението.

лидерите им в затвора

Да има спад сред привържениците на ГЕРБ е донякъде разбираемо, но да има повишаване, макар и минимално, на рейтинга на БСП, е напълно непонятно. Или резултатите от анкетата са фалшива новина, нещо напълно възможно., случвало се е многократно през годините на прехода, или българите са започнали да страдат масово от загуба на паметта и да забравят поредицата от грандиозни провали на т.н. "социалисти" през същия период. Това, че сегашната им лидерка е много гласовита и прави всичко за дестабилизирането на държавата, не е причина за повишаване на доверието в нея. Напротив, евентуалното идване на социалистите на власт, със сигурност ще означава връщане на развитието ни с години назад. Все по-откритата подкрепа на Путинова Русия от ръководството на БСП, особено в настоящата взривоопасна обстановка в отношенията на Москва със Запада, не може да ни донесе нищо друго освен негативи. Ако не го разбираме, това означава, че сме отчайващо тъпи и непрозорливи.

Никак не харесвам комунистите,гласувал съм три пъти с надежда все да подобрите нещо.Да,ама не нищо добро не почувстахме.СТАНАХМЕ ПО БЕДНИ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ И БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ.НЯМАТЕ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТИТЕ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ.ПРОСТО ВИЕ ПРЕКАЛИХТЕ ОТ АЛЧНОСТА СИ СЪЩО КАТО КОМУНЯГИТЕ.СЪЩО НИ ОТВРАТИХТЕ И С ,,ФАШИСКИЯТ НАЧИН,,С КОЙТО НАЛАГАТЕ ИК ПРОТИВ НАРОДНАТА ВОЛЯ.

Прочети статията и ако имаш нещо различно от вакум в черепната си кухина, ще разбереш че си в заблуждение.

Като чета коментарите, разбирам че някои хорица тук навремето доста ядове са брали с "комунистите". Обаче какви ядове? Преследвани заради свободолюбивите си виждания? Велики изстрадали мъченици в името на свободата и демокрацията? Да да. Натискали са се Партията-майчица да ги приеме в редиците си и, зубрили са устава на БКП и що е то демократически централизъм в Комсомола, но уви - напразно. Партията ги е преценила като негодни и ги е отритнала. Съответно партийните благинки за номенклатурата са останали недостъпни за нашите герои. После пък и при СДС-то пак не им се отворил парашута. Затова тези хорица са абсолютно озлобени от тежката обида към тях навремето, за оскърблението. Затова и тази злоба до гроб по отношение на "комунистите". Да, те се смятат за истински жертви на комунизма. Че не са ги допуснали до баницата.

Добре си характеризирал част от гейберастите. Има и други които са били в БКП, умствено недоразвити, които са се занимавали с доноси.

... и възрастните маймуни са със слаб интелект ..

Да се хващат по ръка и дружно да си ходят! показаха че от управление на държава не разбират!

Борисов е милиционер, комунистически боклук, в тая прогнила кочина алтернатива няма

ДИР-а фалшива новина.

Голям повод за радост, няма що, от трън на глог, че по-висок!!!

СА ЧЕСТНИ -ГЕРБ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС. НО СЪЩО ТАКА НЯМА ШАНС ТЕ ДА БЪДАТ ЧЕСТНИ