И министри може да бъдат обвинени за престъпления в болници

Възможно е министри или зам.-министри да бъдат обвинени за престъпления в рамките на проверката за финансовото състояние на болниците.

Обратно в новината

Коментари - И министри може да бъдат обвинени за престъпления в болници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак, все пак, кога ще ги стигнем, поне румънците? Моля госпожата от снимката да каже.

Може,но това е държавата на абсурдите,което означава,че няма.

..А ..с милиардите загуби от наши фирми /на суджуците ,де ../...,сигурно няма да се обърне внимание ..-ни на Влади .., ни на НАП...!?..Ако стане така ...-ясно Кой ги е откраднал..!?

Айде БЕ?

Ееееей... тая прокуратура най-после е разработила бре.../да не я уручасаме.,де/..!?Но те обичат повече приказките ,без да вършат нещо ..полезно...-та ще видим ще изкочи ли някой заек ..и от тая ...трънка....!?

А делата на Цветан Цветанов кой ще проверява,оневинен при явни престъпления срещу държавата от едни съдийки!Говори се че при "тежки" дела съдийките "струват" 200 000 лева за да кажат невинен!

В тази връзка да попитам какво става с обвиненията срещу доц.Кадурина???Нали разнищиха какви магарии са правени в Кожна клиника на ВМИ! И нищо.....Чакаме да се самосезирате!

Така се прави по света.. Стягаш главата , а резбата притяга гайките!

Ще изгори някое бушонче, че Тиквун да се хвали, че и той като румънците се бори с престъпността. Всички до един са за затвора.

Ха-ха

Колеги, нали знаете? Закона само го миришем...

Братята роми имат една приказка фургай брашно прай мъгла !!!

И министри може да бъдат обвинени за престъпления в болници Ооо, без съмнения ;) Наскоро след друг скандал в НЗОК виновните министри пуснаха тежката репресивна машина на ОПГ ГЕРБ и изпратиха проф. Плочев в болницата...

МОЖЕ НО НАДАЛИ !!

А в БДЖ кога?

Ако Прокуратурата взимаше на прицел министри, щеше да се задейства още при аферата под заглавие "Ало, Ваньо". Разбира се тогава нищо не се случи и нещата се потулиха, все едно, че никога не сме чували познатия глас. Те са недосегаеми.

Амъ няма да бъдат съдени ! Има ли осъдени в България ?

Да бе да, вярваме всички че точно министри ще бъдат обвинени. Те са недосегаеми. Ако още не го знаете ще разберете.

Пак пушилки. Кога ще свърши това еврогейпредседателство,та да си почините и вие и ние от ваште глупости. Втръснахте ни. Затвори няма,пълно е с кокошкари,а за нови пари няма.

Ами кога ще вземе на прицел вносителите производителите и разпространителите на наркотици или те са от нашите червени другари

Ами крайно време е!!!

Ех, Хайтов, Хайтов, класик беше ти, ма нашите политици и магистрати не са те чели... а уж са на подходяща възраст;) "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш!" Та, Руме, едно е "може да бъдат обвинени за престъпления", друго е "са обвинени за престъпления", а трето и четвърто е "са въдворени за тези престъпления там, където им е мястото"! Работата, Руме, на прокуратурата е ДА ОБВИНЯВА и да вкарва в съда читави доказателства по обвиненията, а не да говори за евентуални обвинения! Когато го докарате до 3 и 4-то, ела ми се обади, че ми омръзна от свирки и пушилки!

Ха ха ха..

Защо ли не вярвам?!

Дали не става дума за БИВШИ министри? Да побързат, докато някой не е умрял от старост, че вероятно са много бивши!

До края на март ще има резултати, заяви Румяна Арнаудова Тази "дама" с пилешки мозък,кудкудяка едни и същи щуротии , като излезе да говори от името на"курника" наречен Прокуратура.

Досега не сме гледали този филм,а дано ама надали