37 души изгоряха живи в Източна Гута

Самолети на режима на Башар Асад са бомбардирали Източна Гута, предградие на столицата на Сирия Дамаск, със запалителни бомби.

Обратно в новината

Коментари - 37 души изгоряха живи в Източна Гута | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА, ХА, ХА! Е ГА ТИ ЛЪЖЦИТЕ! Що не ме цунете на едно място дето слънце не го огрява?

Тази новина е предадена само наполовина.Белите каски са станали очевидци ,как мирните жители са се опекли от запалителните бомби,и войниците на Асад са започнали да ги ядат,при това някои недопечени!!Това ,което най-много е възмутило Белите каски,е че войниците на Асад не са използвали никакви прибори за хранени салфетки!

Хм, защо нямаше никакви новини за убити когато американците бомбардираха Мосул. Сигурно те са ползвали не бомби, а пухени възглавници.

Наглосаксонците пуснаха сирените на лъжливата пропаганда. Скрипал беше димната завеса. Очаквайте ракетно-бомбено "демократизиране", окупация и сомализация на поредната жертва на разбойническата глутница НАТО със САЩ начело.

Тъй и тъй лъжете, поне да бяхте казали 37 хиляди!!!

Малииииии, запалители бомби, жени, деца..... Нямам думи колко проста и нагла пропаганда се лее за няколко цента отгоре.

Не ви ли омръзна все Асад да вие виновен??Като им казаха да се махнат от там тези дето са ''изгорели'' отказаха защото не им отърва да отидат там където след време ще се рабере че са били с идилците...

Шило

Продължават с изтърканите си номера и после се чудят що не им вярват!

Всеки може да гледа нон стоп онлайн какво се случва в Гута. Инсталирани са камери за любознателните за да спре писането на подобни лъжи. Над 94000 души вече излязоха от източна Гута по осигурен хуманитарен коридор. Посреща ги медицинска помощ и храна осигурена от Руската армия . Хората излизат полумъртви от глад . Терористите се опитаха да направят всичко за да ги спрат. Продължават периодично да стрелят по тях, нищо чудно и да са затворили някои за да ги запалят.

Източна Гута е била под контрола на терористите и наскоро освободен.Белите каски са финансирани от Лондон.Те работят предимно в райони,където има терористи.Когато терористите напуснали Източна Гута ,там било открито химическо оръжие.Някой е дал химическо оръжие на терористите.Значи терористите разполагат с химическо оръжие.

"Ще се оправим с мощен технологичен скок" и...с "високо точните" си оръжия с терористите,криещи се зад жените и децата.Първо тях и след това мъжете.

Дирчета, информацията е интересна, но непълна. Нека я допълня : По хуманитарния коридор от източна Гута, осигурен от Русия и Башар Асад, са излезли безпрепятствено 95000 цивилни и 2000 бойци със семействата си.

Абе кой плаща на дир.бг за "новините", които публикува? Някъде от Анадола ли, от Катар ли или от Англия, все не мога да си отговоря на този въпрос....

какво да кажем за африн, където освободителите не са посрещнати от местното население както са очаквали, не знам защо...

"Представители на Управлението на гражданската, известни като Бели каски". Такова живтно няма и никога не е имало! Тези са медиен проект за дезинформация на брадатите, отдавна ги разобличиха!. След като информацията идва от тях не виждам никакъв смисъл да чета какви са ги говорили....

Така е руските самолети пускат бомби , а американските само захарен памук

Руските самолети в Сирия обикновено пускат фира :))))

Тия пак ли отвориха студиото. Много плоско, много. Отравянето, сега и бомбандировките. Още на 16 март Сатановски-Армагедонич предупреди за предстоящи провокации. Който искаше и не беше убит от "умерените"(виж в тубата) напусна Гута. Сега вече се чисти. Те и за Халеп така реваха.

А ЗАЩО НЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ БОМБАРДИРОВКИТЕ НА НАТО В СЪРБИЯ ?!!! МНОГО МРАЗЯ ДА МЕ ПРАВЯТ НА ИДИОТ ! ЗАПАДЪТ СТАВА ВСЕ ПО-ДВУЛИЧЕН И ЛИЦЕМЕРЕН ! И ЩЕ НИ ДОКАРА ВОЙНА НАКРАЯ ! ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ !

една война далеч от САЩ, би им дошла много добре. Биха си решили много пролени с бедността и заетостта. Но светът вече не е този който беше през ВСВ, и войната ще се върне обратно при тях като бумеранг. Но те не могат да мислят толкова надалеч. Вече са умствено обременени.

сега ли падат бомби? Или да плачем за тях, а не са 20те милиона избити от Сталин щом ще говорим за минали издевателства.

Да поговорим тогава за над 100 милиона индианци ,избивани като хлебарки със заразени предмети ,затваряни без храна и вода ,унищожаването на хранителните им запаси,а?

Приятел, ти просто не обичаш да ти казват истината! Никой не те прави на идиот. Нямам спомен някой да е хвалил американските бомбардировки над Сърбия! Тук лъжеш ти! Такава ярост за убийства, каквато си демонстрирал в поста по-долу говори за сериозно психическо откланение, оставям на медиците да го диагностицират - все пак става въпрос за жени и деца, криещи се в убежището, а не за воюващи терористи.

Ти от Вашингтон ли пишеш ? откъде видя, че са деца !? и не си спомням някой на Запад ПОНЕ ВЕДНЪЖ да е осъдил КОЯТО И ДА БИЛО БОМБАРДИРОВКА НА НАТОН КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТА ! Чети внимателно - аз война не искам - ясно съм го написал.Явно ти искаш война, но ми го приписваш на мен - стар прозападен похват на западните "демокрации". Или си прозападен агент, или просто си много тъп - трето при тебе няма.Нищо лично - само мнение.

Аааа... недей така...аз например помня как нашия "демократичен" печат се надпреварваше да се радва колко "хирургически" точни били американските удари и че удряли само военни цели. Много бързо сменихте плочата на грамофона!

ООН е корумпирана и безмислена организация. Само констатира. Всички участници в конфликта си продават оръжията и си обучават войниците за сметка на населението

Давай, Асад ! Аз те подкрепям ! Мачкай терористите и не обръщай внимание на виещите прозападни хиени ! Щом квичат на умряло - значи си на прав път !

Белите каски с черните лъжи. Знаем ги.

Ъхъм. 400 000 са се събрали на територия от по-малко от 15 кв.км. Което прави по 20-30 000 на кв.км. И това само цивилните - въоръжената ислямистка паплаче отделно. Ей ся го повервааме!

Абе откъде ви намират такива малоумни за руски тролове? Става въпрос, че в Сирия досега за 8-те години са били убити 400 000, не в Гута за 2 месеца. Малоумна работа сте това путлерастите.

ЦИТИРАМ: "бомбардировките продължават и жертвите сред 400-те хиляди мирни жители на района". Не е лошо и да попрчетеш нещо!

Ъхъм. Я ако можеш да четеш, прочети си статията - бавно и с опит за по-усилено мислене. Може и да ти се получи: Представители на Управлението на гражданската отбрана на Източна Гута, известни като Бели каски, съобщиха, че бомбардировките продължават и жертвите сред 400-те хиляди мирни жители на района се увеличават.

Колко руснаци ги запалиха живи и загинаха в адцки мъки от крайно десните в Украйна начело с американците,до като са живи американците мир нямада има никъде по света

Ааааа, белите каски. Онези дето зарин не ги лови, нали :) И дето Ройтерс излъчи в тубата постановката им "пострадали при бомбардировки".

Двамата с Путин - първи злодеи! А краварчетата завземат страна след страна, "демократизират" я, папкат ли папкат от ресурсите ѝ - мили, невинни, прекрасни душици...

за жертвите от лошия Асад.. Но що не си спомням,те така да плачеха за ЖЕРТВИТЕ ОТ КЛАНЕТО В МААЛУЛА.. Онез християни в Сирия.. И едни монахини някой ги отвлече тогава.. Ама не беше Асад, а едни правилни революционери бяха. Дет демокрацията на шериата въдворяваха. Та тез праведни християне - тук във форума, дет на църква ходят, свещичка палят наричаха КОМУНИСТ и ПАПАТА, че отслужил МЕСА ЗА ЖЕРТВИТЕ и монахините в Маалула..

Абе тея бели канчета не бяха ли супер герои?Тях не ги лови зарин ,пият го за ободряване ,вместо кафе,превят си бани със заринови пари,селфита си пускат ...Понеже 90 процента от читателите са от "новото" поколение ,дето ни са чували ни са запознати със зарина.Пипането на тяло ,убито от зарин с гола кожа /ръка/ и излагането в близост до тялото и вдишването около него е също толкова смъртоностно ,колкото и директно попадение,Ама те са имунизирани...

Съжалявам, но ми е малко полето за + за "канчетата". Точно!

МАЙ СА ТИЯ ОТ КОАЛИЦИЯТА АМА СЕ ПРАВАТ НА УЩИПАНИ-БАШАР Е ВИНОВЕН!!!!ТАКА Е ПО ЛЕСНО И АМЕРИКАНСКИТЕ МАЙМУНИ СА ЧИСТИ ТА ЧИСТИ.

Изтичат последните дни на джихадистите в Източна Гута. Повече от 75% от анклава е освободен от армията. Останаха три малки зони. Една от тях в-град Хараста вече се предаде. От вчера ги извозват с автобуси към гр. Идлиб(близо до Турция). Другите две са почти "узрели" за същата екскурзия. Асад се отървава от джихадистите. Изпраща ни ги в Европа, да си дондуркаме, докато си отпочинат и заякнат, за да ни подпукат нас(европейците).

Да се намеси ООН, до кога там ще избиват хора

Не може да се намеси! Ако прати там някого ще вземе да снима и ще се окаже, че не е режима на Асад този дето убива. Така е по-безопасно - квото каже фащ - това е!

А, спрете тези изроди руснаците !

Що бе? Новичока ли ти мътят! Американците, по-малки изроди ли са! За какво им е Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и много други "демократизирани" държави.

А ти що не опиташ, или трудно се мачка таралеж с голо дупе.

Ако Асад остави терориститев Гута,те ще бомбят,и убива освен хората в Гута,и тези в Дамаск. Значи изтеглете си терористите и инструкторите от Гута като ви е жал за хората там.

И какво правят в убежищата? Предоставиха им коридори, те предпочетоха да останат с любимите си терористи. Ами няма как, война е и който стои на бойното поле го чака това.

Има ли някой нормален човек, който да вярва на "белите каски" ??

Има и това е ония с трабанта крокодил - Паси.

По НОВА ТВ са напривли филм за тези.

Айде и вие тръгнахме с фалшивите и подвеждащи новини. Мирните жители се използват за жив щит от ислямистите. Отделно ислямистите атакуват с ракети мирните жители на Дамаск. Ама това не ви е угодно да го напишете продажници такива.

Автора на тази статия Кр.Тодоров е платен селекционер на новините. Дира му плаща а такива като мен трие

Дира, а кво за обстрела оня ден ОТ Източна Гута, по пазар в съседен квартал, с над 40 убити? Защо "бунтовниците" дето се борят за демокрация, обстрелват цивилни, а не военни обекти? Защо действат като ... ислямистите?

Защото такива учебници по демокрация са им занесли американците.

Това може и да е вярно, не знам. Но : Първо-със запалителни бомби атакуват руските самолети, не сирийските. Второ-Почти 90 000 мирни жители вече напуснаха остатъците от анклава Източна Гута. Тези щом не са напуснали, не им е много чиста работата. Трето- преди два дни ракета, изстреляна от бунтовниците удари пазар в контролирания от правителството район Джарамана и уби 35 и рани над 50 души. Защо нямаше световна новина за това?

То там само жени и деца бе да му се невиди

И всичките с бради - бах мааму...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Тая новина ми изглежда съшита с бели конци: "Анадолска агенция" съобщила за бомбени атаки и на руски самолети??? При сегашните отношения Русия - Турция, това си е 100% Fake news - никоя от двете страни, не ще си позволи да плюе по другата, защото всяка си има свои интереси в Сирия, които явно не отърват на МакКейн и компания!!!

ще оставят Асад на милостта на сирийския народ.Ще свърши като Муамар Кадафи

Анадолската агенция? е щом тя го е казала, няма начин да не е така..

А тези от мазето в Лондон кога ще ни осведомят за невинните жертви от атаката на Асад с бойни отровни вещества срещу "бунтовниците"?... Закъсняват с фейка...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

В Рака и Мосул десетки хиляди трупове лежат под руините и още не са погребани, но те са ДЕМОКРАТИНО убити!

Асад ли ти го каза, Шойгу или лично Путин?

А ти от къде знаеш.