Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава дипломати

Обратно в новината

Коментари - Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия напускайки ЕС го насаждат на пачи яйца.

Вчера казваме едно, а днес друго....на това му се казва слугинаж!

Браво на Борисов ! При всичките му други простъпки - изисква се кураж да се изстъпиш насред политкоректни мижитурки и да им кажеш ,че кралицата е гола :)

абе галош, абе не четеш ли че БГ е подписала че е съгласна с Мей, че русия го е отровила, какво значение има какво говори мутрата, на запад журналята те уведомят с какво решение излизат, какво са подписали, а не нашите дето ти пробутват триковете му да замазва ла'ната си, Вожда ти никога няма позиция, подписва каквото му кажат, всички ли сте такива кухари като него и зат'ва е несменяем вече 10г щото такива го крепите, то бива просто племе ма бая сте под просто.

Прилича ми на раздвоение на личността - хем подписал, че е съгласен , хем пък за пред нас не бил съгласен. Та последно какво точно мисли да прави, ще гони ли дипломати или напротив?

Ще се ослушва да разбере на къде духа вятъра. От Руския зависи т.н. растеж на икономиката.

Евала на Борисов най-после да каже нещо правилно и да заеме достойна позиция!

но подписал всички документи по случая с шпионина в Брюксел, а във вътрешен план същото с Делян Добрев и Теменужка Петкова.

Ох как се притеснявам дали Б.Борисов наистина го е казал. Но да се надяваме,че е почнал да узрява за на някои неща,наречени двоен стандарт,лицемерие и т.н. Сега и нашите тролчета ако поне малко поумнеят, ще бъде добри.

Тони блеър да го вкарат в турски затвор , там ще му кажат истината за интригите дето върти

И за мен да се говори с вероятности, вместо с доказателства по такъв сериозен въпрос, е меко казано безотговорно. Обаче,нещо не ми се вярва ББ да е изразил подобно мнение, та чак пък да го е подкрепил с извинението на Тони Блеър.Защото до сега щеше да има реакция от институции на ЕС,още повече, че България в момента го председателства.

Казал го е на ЦЦ и оная Калинка външната, забравих и името.

от Брекзит-а Британия се изживява за пореден път като "CRAZY" и стреля на посоки

От в."19 минути"-22.03.2018г. "Като правило жените са или красиви,или умни.Разбира се има и изключения,например Тереза Мей!" Не може да се каже по-точно и вярно!

Факт е, че се прави на велик само пред български журналисти. Те от своя страна, в стремежа си да угодничат- раздуват новината.Ако беше изказал някакво противоречие с позицията на Брюкселци, световните агенции щяха да я отразят незабавно.

Ми нас не ни интересува какво мислиш,а какво подписваш. Ето: "решението е общо и България го подкрепя", подписал си. Може ли медиите когато става въпрос за държавата да гворят тоя като ходи насам-натам какво подписва и с какво сме се съгласили по докумнти,а не той какво мислел, какво искал и дрън дрън, долен продажник, еврогейска подлога, съсипа ни хубавата държава мижитурка долна, така и ще подпишеш че БГ не е съгласна на този етап щом няма убедителни доказателства от кого е отровата, за да запазиш достойнството на държавата ни, затвор ти е малко..

на боцето, "конглегурейшънс" брато, Oстава, да попиташ "колежката" Tи Mей, докъде стигнаха с "разследването" за смърта на лейди даяна, и дали някой се "извини" на семейството и??? Eвалла брато, върха си, питай ги все пак, в Aнглия първо трепат а после се "извиняват" като Tони блейката, Tака ли е???:))

Тъпънът го бият САЩ, Мей свири солото, а цяла Западна Европа - удря крак, откакто тези изпревариха руснаците на запад и замениха нацистите преди 73 години.

Моля ДИР да публикуват по-подробно как Борисов противоречи на баба Тереза, и и размахва пръст. Нещо само приказки ми изглеждат това. Или ако го потвърдите, кажете и на чий як гръб се е опрял.

..на сам си гyбила времето да чета написното....обаче снимката ми хареса !!!...тези двамата си танцуват сериозно маи !?!??......много Eвропеиско !!!

и мен ме изкефи снимката, заприлича ми на DON KORLEONE,.. от Kръстника,... в момент на благодарност!!;))

просто не мога да повярвам, че ББ е бил толкова смел, че да се опъне на Тереза Мей и да припомни лъжите на Блеър! Това да го видя, няма да го повярвам. Кой знае какво е увъртал... Щом всички страни са взели общо решение, значи никой не се е противопоставил на англосаксите.

След доста дълго време и след джендърските изпълнения на Борисов, както и простотиите на герберите поктай празненствата за 3 март, не може да не му се признае на Бойко Борисов една точна и адекватна позиция по въпроса. Още повече, че е противно на ангосакската агресивност, тъпо умие и безумие. Крайно време е, този ЕС, да не се държи като стадо. В момента с тази историч върви и тест, до каква степен стадото е стадо. Като се каже да тръгват на война срещу Русия, ще тръгнат ли. Върви май проверка за бойна готовност.

абе ти в ред ли си, не четеш ли, за 10г не го ли разбра, мутрата започва с обяснение за всичко как мислел, така па иначе,ама накрая се съгласил с другите и подписал с тях да е солидарен, патерицата на няколкото богати държава в ЕС, които ни имат за бананова републикате. Та и сега БГ е подписала с другите че признава Русия за виновна, защо не гледате документите а слушате точно пък на тоя приказките, бе какви хора сте това след 10г да го слушате. Още преди години подписа БГ да е гето на бежанците, да стоят в БГ и това е решение валидно, взето официално от ЕС,с негово съгласие като МП, ама вие му слушате дрънканиците на този престъпник, а не го гледате какви ги върши на дела.

новя лидер на бсп боико се ожени за корнелия

За пръв път да ми хареса нещо дето е казал борисов

ако наистина го е казал, а не си прави пиар пред медиите.

мисля че е казал на срещата с меи точно обратното но за бг читателите боико се обявява като независим протестър и за нас това е фалшива новина защото е лъжа за пред бг публиката,всички знаем че боико е страхливо лайно

голема излагация забравил е лично да се извини на руснаците за стореното и да прибере още некои милярд рубли

Този път се съгласявам с мнението на Борисов и го подкрепям! Така трябва да се държи, дипломатично и умно! усети той вече накъде духа вятъра! Дано не е съвсем закъснял.

Махнете я тази снимка, на която Баце танцува танго с друг мъж (може би Туск)! Да не я види кметът на Симитли, че ще му строши тиквата!

Не е Туск, а франсето Макарон, пардон, Макрон.

ЕС дано не увират главите на какво е подложен българския народ 15 год.

Браво г-н Борисов! Показвате,че имате гръбнак,за разлика от повечето Ви министри и колеги в ЕС! Не само за Блеър трябваше да напомните,а и за "българската следа" при атентата срещу папата;за лагериа в Гуантанамо и ноого други "истински новини". Браво!

ИСТЕРИЯ. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

че казал на Мей и всички присъстващи че са попаднали под влиянието на една истирична жена!Как може толкова много политици да се пддадат на психоза без факти и без доказателства!Всъщност всички вкупом ПОДКРЕПЯТ надпреварата за ВЪОРАЖАВАНЕ!

БРЦК

"Най-вероятно" , "една жена на пазара каза" и тн и тн. Какви са тия простотии? ЕС и Англия станаха за смях!

Развод.Двама преговарящи. Единия брани само своите интереси, а другия брани своите и на отсрещната страна интересите."Това, това ли е, което виждаме?"А нашия го хвалят, сякаш брани България.

гей-Европата води България в пропастта ....

Съществото на позицията на Борисов,"... казах, че сме в коалиция и надали ще постигнем съгласие с коалиционните партньори... ",т.е.ако публично се съглася с вас,ще падна от власт,моля да ме разберете!Селска вечеринка!

западните медий изказването на Борисов или го подминаха като малка гара.Ни чули ни видели.Ако наистина го е казал на форума му прави чест за позицивта НЕВИНЕН до доказване на противното!Браво на Борисив!

Какво браво, бе. Поредната позиция на малодушния страхливец ББ, заета не от принципни съображения, а защотого го е страх, че ще бъде низвергнат от властта. При други обстоятелства щеше да пее в дует с жендър Катето.

Чудна работа: как така една голяма държава, която векове е колонизирала и грабила ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВИ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, не можа да си намери щогоде свестен министърпредцедател,, а чака тази никаква политичка да я управлява, че и да командва Европа? Но народът казва: НЕ Е ВИНОВЕН, КОЙТО ИЗЯЖДА ЗЕЛНИКА, А КОЙТО МУ ГО ДАВА.... Че то и при нас в България е така......

ми приятелят Дейвид ко речи?

Браво дир, браво, изтрихте ми коментара,защото поставям въпрос пред премиера на България кога ще поиска извинение от Великобритания, че бомбандираха София! И това за вас е спам или извън темата, браво на вас!

Но нали Българският парламент с мощно ура обявиха война на Сащ и В. Британия, за което и ги разстреляха. Сега се опитват някои да ги обявят за цвета на нацията. Те докараха бомбите над София.

"Време, в което масово се отзовават дипломати, надали ще доведат до повече мир и разбирателство", изрази обаче своите опасения премиерът" Брей, с това изречение, ако е негово, ми се издигна в очите. Браво Борисов. Не съм ви фен, но в случая реакцията е правилна.

А някой да припомни на Борисов, че Саддам лично плашеше, че притежава химически и биологически оръжия за масово поразяване.

Садам винаги е отричал, че притежава химическо оръжие

като започнат да никнат атомните гъби стандартът на Бг и ЕС ще се изравни

Пак сме се "качили в грешната каруца"!И колкото по - рано "слезем" от нея, толкова по - малко ядове ще берем.

Светът се готви за война.

Сано думата ''заявил'' в началото ме отказа да чета поредните манипулативни брътвежи на боко дето все казл неща на някой - ама тоя някой не си спомня такова нещо..Не ме вълнува какво си е приказвал сам тоя а ме вълнува действоето му което е Е гласувал по свирката на меркел както винаги в противоречие с говоренето му

Какъв Блеър какви 5 лева нефта е игелизки и на янките кой му пука за ираксния народец САДАМ ГО СЪЗДАДОХА дсащ КАКТО И бИЛ лАДЕН КАКТО И ПО КЪСНО ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА да ама не руснаците са виновни те сигурно бутнаха и кулите те руснаците че нефелат нефелат но не те хвърляха бомби в Сърбия насред Европа ходете в Белград оставила са болницата така както са я бомбадирали с умните им бомби. Доказано е с злоба и жлъч не става с блага дума. Някои мисли ли че при един ядрен конфликт ще има победител казват руснаците са гладни но за живота на богатите е по мило и драго къде ще им отидат богатствата в гробищата няма бедни и богати там всички са равни ТИЯ ЯЛОВИ БАБИ НА гЕРМАНИЕ И аНГЛИЯ НЯМАТ МИЛОСТ И РАЗБИРАНЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДА ТИ КАЖАТ МАМА ТЕ НЕЗНАЯТ КАК ХЛАПЕТО ПРОХОЖДИ И КАК ГУКА Тях бог ги е наказал а те се мислят че са богоизбари. Жалко за богатите и умните.

Ти чувал ли си за правопис и запетайки , бе човек ?!!!!

Няма такъв неграмотник , пък се напъва и да коментира :))))

срамно и жално ми е за теб. Управляваш, колкото времето за едно средно образование, а така и не се научи да говориш правилно.

Те американците много обичат така - гръмнат някого и после "айм сори"! Като ще е сори, върви да му го кажеш лично! Там където си го пратил. Сега ще е същото. Първо ще убият добросъседството, а после ще чакат с едно айм сори да го възстановят, ама няма да стане!

в това отношение боико е прав. моге и да е замесена руся, но моге и да не е. според мен англя насочва вниманието в тази насока, защото да прикрие неуспехите си преговорите за брехит, а и сащо масовото увеличение на цените на всичко и голямата инфлаця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама гласува че е ''замесена'' нали????Та в кое е прав??в говоренето или в действията си??