Борисов: Очертава се много тежка среща с Ердоган (видео)

Очертава се много тежка среща с Ердоган във Варна, защото отношенията са крайно влошени, призна премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Очертава се много тежка среща с Ердоган (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Собствената му държава потънала до шия в говна а малоумника тръгнал да оправя света !!!

Лъжец N 1 в държавата.

и крадец N1 в света

В медиите усилено се твърди, че Димитър Николов Стефанов е всъщност Митко Стефанов Каратиста, за когото се говори, че е най-силният човек - свръзка между Пашата, Борисов и Цветанов. За Митко Стефанов - Каратиста се знае, че е бил е най-верният човек на Румен Пашата до 2005 г. и е оглавявал силовите структури на групировката СИК. Прякорът му идва от времената, в които е тренирал карате. В момента живее в Драгалевци в един от големите палати, като плаща разходите си чрез кредитна карта на голяма електрическа компания. Независимо, че е почитател на автомобилната марка Мерцедес, през делничните дни се вози на лимузина "Шкода". Известен е със страстта си към кемпирането като неговия кемпер е на стойност 370 000 лв. Властта му се разпростира дотам, че има достатъчно депутати от Народното събрание, които му се водят като персонални. Част от тях са известни с прякорите Мозъка, Летеца и Чичо.

...е и?

не знаем за Турското робство, само на убебници, но ни призовават, че как ще е Аз съм българче ?... в смесените региони в очки казват дори преди години, в една шивашка фирма, само две българки там, а на събрание се говори на турски език и след това ни превеждат добрите изстрадали мюсюлмани, всичко е сложно за обяснение, всеки за себе си е прав, но някои си заминаха преждевременно християни, навремето дошли в тези краища от София, какво е било през 1984, в детската градина на българчетата тогава, кой крив, кой прав, но се молим за дечицата си на запад, разделени семейства, стари хора тук, сложно е за обяснение, а и прост челяк съм, не разбирам от картофи, но разбирам от картофените хора в този регион-ту при едните, ту при другите, сложно е за обяснение, а ромите нагазите жилищата не на кой да е, а най хубавите, строени навремето за хора от системата, там проблем, ни назад ни напред... турчина е работохолик, мохамеданина също, но ... бългъринът е толерантен и мързелив, докато те ?!?!?! единни са, помагат си взаимно и турци и помаци, лошо няма, но кой сгази лука от политиците, ние за нас си знаем, редно беше да не се вслушваха - ту към едните, ту към другите...редно беше да има работни места не само за тях, а и за нас малцинството вече българи, но добре си изиграха те картите, а сега трябва да се молим за единствените си дечица на запад, да не си сполети, това, което вчера сториха във Франция , така е- бяха ударени християните в смесени региони, безработни родители, безработни децата им и сега да оправя Бойко , да видим какво ще стори Той, за разлика от баща му, който е бил много, ама много добър и възпитан човек,

Да си приготви вазелина.

Много тънко трябва да се върви- по ръба на бръснача.Трябва да има и план Б а той трябва да се разработи от правителството. Има достатъчно съветници а това което ще се прави трябва да е в интерес на страната. Все пак Турция не е единствената гранична държава.

Кво ни бъркат тия 3 милиона туристи? Най много да си оправим БДЖ-то,организирано се извозват за Маркал и готово.Те да не са луди да останат у нас?

Баси ще се окаже че политиката на Т. Живков спрямо Турция е била най-правилна.Ами ЕС да почне да изучава трудовете(научните) на правешкия гений.

Наистина!!! Да се чудиш Тиквунь, на кого първо да си подадеш заника!!!

Да НЕ забравят да попитат турския президент ЗАЩО се говори само за "бежанци" в и към ЕС, а не се споменава нищо за мюсулмански страни като ОАЕ, СА, Катар и др., които не приеха НИТО ЕДИН бежанец от района на военните действия и продължават твърдо да отстояват тази си политика, нали са...братя мюсулмани..какво става тука,а?????господа ЕС политици.... Мълчите по въпроса ,а ??????

Пет века турско робство са представени като безгрижен период в учебник за трето- класници. За това аларми- рат родители на ученици. Българите можели да изпо- вядват вярата си, общували с турците по кафенетата, пе- ели песни и споделяли тан- ци по време на османското робство. Какви българи са го писали?, пита майката на детето. Аз не съм расист и не мразя турци, цигани, мюсюл- мани. Деля хората на добри и лоши, а вие драскачи сте много лоши.

Всички знаят, имам в предвид европейските лидери, че това което говори Мей е една голяма ЛЪЖА и въпреки това мълчат и се съгласяват. Мей/според анализите неуспешен премиер/ говори и прави това, което й наредят. Умните и просветените знаят кой нарежда. Дали не сме на прага на нова Световна война ? По всяка вероятност ще се сбъднат пророчествата на нашите големи ясновидки.

Ами нали ти си посредникът? Напълни ли гащите?

Боко си вкарва такъв автогол,че последствията ще бъдат опустошителни.Вместо да се държи Ердоган на дистанция,както впрочем и прави ЕС,Боко се прави на супермен,но в случая се явява като абсолютен антиполитик и просто "вкарва вълка в кошарата".

Не познах. Писах вече, че среща няма да има, а то ще има. Европа изглупя. Ердоган щял да пуща мигранти. Хитро и нахално. Не можела да се справи с мигрантите. Европа отсича, нямаме нужда от вас, стойте си в съседните страни, както казва ООН, иначе на външната граница, марш обратно. Защо не напират в Китай, Русия, Австралия, Бразилия и други, а се тръшкат за Европа, защото там са будалите. Европа, по-точно ЕС не вижда ли, че има хиляди икономически, политически и какви ли не още нерешени проблеми? Решавайте тях, мигрантите вън.

Муахах! Още от първият коментар си готов да му се наведеш! Как да не е тежка! Така ще е докато не спрете да им работите и не свалите пожрникарчето и милюционерчетата от власт!

Тя баба и на сВинетка е от ТУРКМЕНИСТАН

на едина баба и е от тюркменистан на друг майка му от украйна,май сме руска република и ни управлява джерджински

Боко НЕ може да се справи сам взима жокер обади се на приятел вика МАНАФ ИБРИКоглу които в труден момент идва в с 2ТУБИ ВАЗЕЛИН/Наи-добрия ЗЕХТИН от Бурса/

Очертава се, обаче да видим ти Борисов дали ще можеш да защитиш НАШИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС? Щото другото, празнословието знаем че го умееш. Само че пред султан Ердоган няма да ти се получи, но ще те видим кви ще ги сътвориш пак.

Е, заради такива плазмодии като този сме стояли 500 години под турско робство! Това елементарно същество е без капка достойнство! Освен слуга, треторазряден келнер и пиколо - за нищо друго не става! Жалки сме, че го търпим толкова години!!!

Kalin

тази среща е тотално безсмислена -никой няма да отстъпи и ще е само опит на Борисов да се прави на фактор в Европа.

Много точно казано! И нашият, понеже си е селски хитрец, отсега почва да го усуква , белким не се впечатлим, че резултата е 0:0

Боко ще влезе в ролята на оная дето искал да носи 2 ДИНИ/ТИКВИ/под 1 мишница ще ги изтьрве и после ще оплеска всичко

Е БЕСЕН НЕ САМО ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СТЕ ПРИВЕЛИ ПАРИТЕ ПО ПЪРВИЯ ТРАНШ ОТ ТРИ МИЛИАРДА ЕВРО, но и защото КИПЪР си е негова територия и не може там да си бодат носовете европейските ДЖЕНДЪРИ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БЪЛГАРИЯ , тя е не по малко БЛИЗКА ДО СЪРЦЕТО НА ТЕЙПИ ДЪРЖАВА. Да не забравяме, че зад ТЕЙПИ стои ВОВАТА който вече е на БУТОНИТЕ в очакване да превърне в ледена площатка ЕВРОПА в частност и нашата територия.

мелихата наи после обу шалварите и се обади от анадола

И защо Винету си мисли, че нещо зависи от него в Европа и в Света? Това не ти е Булгарситан да си играеш с хората на псевдо демокрация!

КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ

Тежка, тежка, колко да е тежка?

Тази репа на снимката не е ли бай Тодор, бе?

Ако сложат фотото Му от залата в която награждаваха достойните българи, след като Гражданин Му каза "ЧЕ НЕ Е ДОСТОЕН, ЗА ДА НАГРАЖДАВА ДОСТОЙНИТЕ", ЩЕ Е ТОЧНО КАТО бай Тодор на пленума през 1989 година, когато го свалиха от власт...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Тежко е, защото вече не дават от Добрич суджуци за моабета без пари ли?

ДО 1987Г. И ПТИЧЕ НЕМОЖЕШЕ ДА МИНЕ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ.ОХРАНЯВАИТЕ Я И СЕГА ТАКА И НЯМА ДА ИМА НАРУШЕНИЯ.

Простотиите на БОКо трябва да са скрити, защото съдържат обиди, цинизми или накърняват доброто име на българските граждани...!!! Дааа...!!!

Баце дипломат, това някакъв нов скеч ли е? Дали си е запомнил правилно репликите от сценария.

ееее гати...То и ,,шербета,,не било лесна работа А?????....И за него ГРЪБНАК ТРЯБВА.

Минира се границата и се правят картечни гнезда , при нахлуване на орките където пробият минното поле се открива "масиран огън" и нещата си идват на мястото. Това е начинът ....

ДА де ,АМА КОЙ?????Пък и НАЧАЛНИЦИТЕ,какво ще кажат....

"на която Борисов ще бъде домакин," А аз си мислех, че България ще е домакин. А то всъщност сега Бобо си е и европредседател, а не БГ. На туй едно време му викаха култ ктъм личността.

Тези приказки пред "бълг. журналисти" са ,като онези пред банята. Борисов не е изразил официално това,което ни набутват добре платените пи ари.Има и други ТВ,които коментират,за такова чудо не споменават.

какви 3 милиарда толкова мини има за утелизиране ?! Редим ги в 100 реда по границата и чакаме!

ЕДИН ИСТИНСКИ БГ ПРЕМИЕР БИ ПОСТАВИЛ НА ЕРДОГАН НА ЕРДОГАН ВЪПРОСА ЗА 10 МЛДР РЕПАРАЦИИ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ГАДЖАЛИТЕ ВЕЧЕ 100 Г. СЕ ОСЛУШВАТ ДА ПЛАТЯТ! ЩОТО НАЛИ МНОГО ЗНАЕ ДА ИСКА ПАРИ ОТ ЕС И ПРАВА И СВОБОДИ ОТ НАС?

За да не ти е тежко, НЕ ДАВАЙ ПОВОД, ЧЕ ВЗИМАШ НЕЧИЯ СТРАНА! И на трапезите не си сипвай от тлъстото и не мешай пиенето!

за всеки случай е добре варненската линейка да е пред сградата ..

Какво ти е тежкото като от теб се иска само да поднесеш ШЕРБЕТА!!!!То ибез това друго полезно не можеш да правиш!!!!!!!!!!!!!!!

ами, слагайте повечко шекер в шербета...

Боко, ти ще се справиш, ще им оправиш там отношенията, нали си печен! Трудно Му било ххаха. Нали ще им носиш чая...

Тежка ще е, защото ти си тежък само на суджук!

каракачанов ,жалък си. Имал дипломатичност. Каква по точно? Дупене ,защото знае до къде сте докарали България.

ЕС да плаща за бежанците в Турция, дето бягат от турските танкове в Сирия?