В Антарктида откриха следи от древна цивилизация

Топящите се ледове на Антарктида откриха артефакт, скриван от тях милиони години.

Обратно в новината

Коментари - В Антарктида откриха следи от древна цивилизация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, и в България преди е имало силно развита цивилизация. Ей го, разтопи се снегът и каква инфраструктура се откри отдолу-такава няма и не е открита из цял свят!

Айде Бойко да отива да реже лентата.

Лигнитните въглища в Марица-изток са радиоактивни, защо ли? По въглетранспортьорите там, пък има три електромагнитни сепаратора за метал преди мелещите вентилатори, защо ли? Металните находки от сепараторите никъде не се показват, защо ли?

по-скъпо от четенето може да бъде само простотията...много пари влачиш от простотия..Явно и затова ИМПЕРИИТЕ УМИРАТ!!!!

Бе рано е първи април... Много добре помня един космически или вселенски психолог обяснявае, че в ЦЕРН ще се появи огромна черна дупка, защото Вселената си има своите тайни и няма да ни позволи да ги разкрием.

abasador

за тези, които на са се занимавали с четенето на публикации и литература, относно палеоконтакти и археология ще посоча един документ, изследван от известни учени картографи, между които и проф. Хепгуд и т.н. Става дума за карта съставена през 1513 год. от турският адмирал Пири Раиз. Това е географска карта на която много точно са нанесени части от северна и южна Америка! Още по интересно е, че бреговата ивица на южна Америка продължава и дори са нанесени части от сушата реки, планини и др. С голямо недоумение учените установяват, че посочената на юг от Америка суша е северната част на Антарктида, открита през 1818 г. Две от нещате, които изясняват учените, са изключително важни: Картата изобразява част от северна Антарктида с изключителна географска точност! Анартика е била без ледена си покривка около 13.000 до 4.000 години преди Христа! Данните от картата на адмирал Пири Раиз са потвърдени и при изследванията на място, от шведско-английска антарктическа експедиция през 1949 год. Лек ден.

abasador

P.S. пропуснах, да напиша, че картата е преоткрита съвсем случайно от сужители на инстамбулският исторически музей през 1929 г. На служителите е било наредено да преподредят, опишат и класифицират картографският архив на музея. Лек ден.

Преди години една приятелка беше изчислила по една много интересна книга, която четеше, че в предишния си живот съм живяла на Антарктида. Тогава ми стана много странно, защото при тези минусови температури не оцелява почти нищо, да не говорим за хора. Но ето че се оказва, че може и да е вярно! В такъв случай обаче, защо съм се преродила толкова късно?

Имала си лоша карма и няколко хиляди години си се прераждала като червей. Чак наше време си изкупила лошата си карма и си се преродила като човек. Хахаха

Абе серсеми... Ахтопол казах бе, не Антрактида. де сте асфалтирали?

станала е греска. нисто. сега сте докарат обратно асфалта с кораби от антарктида и сте йа коригират. нали затова имате станциа там, да се контролират тиа процеси.

Казваш , ама европрограмата бе за там...

Вероятно и преди нас е имало високоразвита цивилизация която е унищожена за часове. Ефекта на Джанибеков е много точно периодичен и засяга всички движещи се тела в космоса. Там може да не е било полюса на Земята. Не е необходим удар с друго тяло за изместване на Земята спрямо оста на въртене. Рагледайте този ефект в тубата.

При по-голямо увеличение се вижда крайпътна табелка "Скопjе - 16 384 км" ;-)

Полюсите са на сегашните си места от около 10 хиляди години. Тогава за изключително кратко време са се преместили на около 30 градуса. По онова време Антарктида и Сибир са били в умерените географски ширини. Откривани са замръзнали мамутски бебета с неразложено мляко в стомаха, толкова бързо е било мръзването. Причината за преместването на полюсите е бил кос удар на комета. Големите езера в Северна америка са кратери от ударите с парчетата на кометата.

тая комета май е ударила косо некъде другаде, вероятно в главата на некой писающ

От европеец със завършено средно образОвание бих очаквал да прави разлика между магнитни полюси и географски полюси. На тяло като Земята (с маса почти 6 с 24 нули килограма) рязко да се смени оста на въртене "с 30 градуса" ще трябва нещо по-големшко от комета.

Като европеец с вишо, владеещ чужди езици и с достатъчно веме и възможности да чете знам що е туй магнитен и географски полюс и защо единият е "по-шавлив" от другия. Ти ХАХО би ли обяснил кой е замразил мамутите в Сибир? Човекът достигнал до тази теория е обяснил особеностите в географията на Северна Америка, ама това е твърде висока топка за умници като тебе.

Преди малко при разкопки край пътя са открили мотоциклет с кош и в него - два тиранозавъра. По смартфона на единия е установена точната дата - 31 февруари 4 194 508 година преди Христа.

Бе то светът не е започнал с нас НО може да свърши с нас.....Никой ВИД НЕ е достигал такова ПОДЧИНЕНИЕ НА ДРУГИТЕ ВИДОВЕ/ДАЖЕ И СЕБЕПОДОБНИ/ В СВОЯ ИЗГОДА!!!!!!Даже и ...ПЛАНЕТАТА!!!

Ето значи къде отишъл асфалта от магистралите в България. Сега ще ни го гепнат мръсните империалисти!

"милиони години" е супер прецизна датировка, машалла!

И това ще е нещо като онова в с. Царичина, ама нейсе!

Целта тук е да ни внушават, че ледниците се топят, заради " глобално затопляне". а, за да го предотвратим продаваме " модерните индулгенции" въглеродни квоти. Демек, пропаганда за пари. Истината е, че влизаме в мини ледников период.

На мен ми приличат на два тръбопровода, които могат да са снимани къде ли не! Ако бяха на Антрактида ,да са ги посетили до сега! Имат хеликоптери, моторни шейни има сателитна система за следене, дето може да ти даде номер на мотоциклет, та ще останем при такава новина само с 800 метра неясна снимка на "нещо" от "някъде", па било и от Антрактида!

Този ще да е някой Google Earth изследовател с диплома за завършено средо образование. Интересна находка за геолози и палеоботаници, но не и за археолозите.

Само аз ли знам, че това е двупосочен hyperloop от полигон апод леда. ъПтаци !!!

По принцип, с Гугъл мапса наистина са откривали следи от цивилизации и градове - най-често в Африка, тук-таме по европейския бряг на средиземноморието. Ама това за Антарктида ми се струва невероятно. Дори и да има нещо, то ще е под леда, не отгоре. Онова което се подава над леда, редовно е проверявано от самолети и сателити и на терен.

С Голяма буква започва "Топящи" се ледове

според много учени ледовете там се топят с бясна скорост.

а аз от същото това място видях и две бензиностанци до този асфалтов път

Аз виждам отбивки за почивка, но са без тоалетни.

И Македоналдс.

много филми започват така ..

ПИПО

Земята е на няколко милиарда години. Живот на земята има от десетки милиони години (доказано). Ние мислим малко като шопите, че "от Искъро по дълбоко нема" И според мене е имало древни цивилизации. Ако стане трета световна камък върху камък няма да остане. След милион години, ще открият недовършените ни магистрали е ще кажат, че такова животно нема.

Това ще да е било през Перм-Триас. Някъде преди около 250 милиона години. Още се чудим как е станало масовото измиране на над 96% от морските видове и 70% от сухоземните гръбначни видове. А то пак човекът. Големи тъпанари тези учени. До мантията ще стигнат, а не спряха да вадят единствено вкаменелости на примитивни видове. Ама това вече е друга работа с тази новина - мостове, магистрали...Ти да видиш. Явно след това хората, макар и с вид на плъхове са решили да я карат по-спокойно и минават на заострен кремък и живот в пещерите. Трябва да се поучим от предците си. Каква саможертва са направили само. Слезли от колите, изоставили мостовете и по цял ден търкали пръчки, да си запалят огън. Абе ти знаеш ли, че разгада как се станало населването на човека в Северна Америка през Азия. Приказваха, че тогава там имало за кратко суша. Нищо подобно! Очевадно е как се е случило - по пътя, по моста и хоп...воала.

След милиони години ще говорят за нас, защото под километрите пластове ще никнат сгради, оставено от нас. Проблемът е, че днес вадим нефт от добитък и не намираме тристайните им апартаменти. И друго. Нали си наясно на какво е приличал човекът само преди няколко хиляди години. Какви напреднали цивилизации от преди милиони години?! Напреднали гущери с мозък колкото орех. Само да не вадим марсианци, автоботи и разни Атлантиди, че ще трябва да закриваме цирка на момента.

не си прав - доказано е, че живот има от милиарди години, не милиони.

отново се събуди. Преди 20 години пък имаше една теория за цивилизация на парапитеците. Няма писмени следи от преди 3500 години преди новата ера. Само предания, които може да са приказки от 1001 нощ - легенди.

Ако новината беше що-годе читава - щяха да пуснат и точни координати на мястото, за да може всеки да провери какво има там.

А така - голословни твърдения и една мъглява снимка с рисунка отгоре й.

Чакай си ти военните да ти дадат кординати и факти-вярваш ли си като пишеш.

ИМА ГИ бе глупак!!!АНТАРКТИДА!!Кво ЧАКАШ на тепсия!!!ОТКРИЙ и ти /глупако/ нещо...

вкаменелости на хора. Затова мълчат. Това доказва една друга история.

Това е влака призрак който са заснели в китай преди няколко дена :D

Да, бе... Така и не стана ясно, тоя влак, като тръгна къде отиде! Виж го ти къде спирал.

И аз го виждам много ясно! В края на моста се забелязва табела "Антарктида - Карнобат - 14523 км"

Luna0102

Батман е асфалтирал там, объркал е географията просто, докато летял с колата видял едно мизерно място и го сбъркал с Видинско.

Това "Highly likely" е шосе на древна цивилизация... Както "Highly likely" Русия е отровила онзи в Англия...

да, добре. както казват - днес е един нов ден в интернет и е време за нова конспирационна теория/откритие... и кои са ви източниците, ДИР, бихте ли назовали името на този полярен изследовател? да не би да е същият анонимен откривател, 'цитиран' от Сън и Дейли мейл (за неосведомените: това е жълта преса на Острова) преди година-две когато публикуваха 'новината' ви?

по подобен начин са "видяли" навремето и реки и канали на Луната, но после отблизо се оказало, че няма нищо такова. Зрителна измама.

Kalin

Ако имаше нещо такова досега да се отлетели хиляди експедиции на място да го проверят така че нещо в тази новина яко куца щом по такива снимки се вадят такива глобални заключения.

Куцаш ти! От къде знаеш, че вече не са отлетели..? Или смяташ, че това, което четеш (по принцип) е точно така?

Явно този "откривател" е безработен щом дреме в гугълърта и търси да види нещо си. А, това че ние го четем са виновни медиите дето търсят сензация и тоалетната.

Асфалта, асфалта от коя база е?

Най-вероятно природни образувания . Виж , ако открият следи на ядрена катастрофа от преди милион години със сигурност е следа от древна земна цивилизация !

Лигнитите в Марица-изток са радиоактивн, защо ли? По въглетранспортьорите, пък има 3 - три електромагнитни сепаратора за метал преди мелещите вентилатори, защо ли? Металните находки от сепараторите никъде не се показват, защо ли?

Още малко да бяха покопали и щяха да намерят дипломите за висше образование на Тодор Живков и Симеон Сакскобурготски.

Само да уточним как е изследвал... Ако е "изследвал" с Google Earth, не са му много достоверни резултатите.

Знаем. Гледахме го. Пирамида под ледовете, където Хищниците си устройват битки с Пришълците.

Антарктида не е континент, а периферия! Никакви следи не са открили! Google Earth дори не може да открие "южния полюс"!

Отне ми известно време да схвана какво точно имате предвид. Много е тъжно, че в XXI-ви век има хора като Вас.

Дирчо

За мен е тъжно колко време отнема да се схване нещо толкова очевидно! Давам 100 лв. на някой, който ми покаже "южния полюс" в Google Earth! Успех!

Антарктика ко шъ каиш...щом Антарктида не е континент а периферия ???

баба Ванга какво е казала по този въпрос?

Освен голословното твърдение че тези артефакти са на милиони години, никаов доказателство в подкрепа на това твърдение не прочетох. Гьобелс задочно. Заблудителите на този свят които искат да притежават хората духовно и да ги управляват чрез техните страхове и плътски страсти ни заливат в масовите медии и "образователна" система с еволюционата илюминатска (масонска) митология повече от столетие.

пфффф......

voknid

Верно е. От времето на Александър Велики. За това свидетелства надпис на славянски (македонски) език, създаден от братята - македонци Кирил и Методий!

Тези открития по снимки от Google earth, без поглед на самото място, ми приличат на доказателствата на баба Ви Тереза хей : "Highly likely"

Ако разкопаят още малко, ще намерят и крайпътен Макдоналдс. Където са предлагали бургери с динозавърско месо.

Вероятно и тази цивилизация е изчезнала от такива политици каквито сега управляват света.

А както е тръгнало скоро и нашата цивилизация ще отиде при тях.

Става дума за Атлантида - потъналият континент. Монооого отдавна се говори /още от времето на списание Космос/, че там е имало силно развита цивилизация .

Да. Само дето Атлантида е била в средата на днешния Атлантически океан или в Средиземно море. А ако достатъчно дълго гледаш шарката на тапетите в хола ще видиш и там напреднала цивилизация.

И преди сп. "Космос" се е говорило. Още от Платон, Аристотел и т.н. Само че, това няма как да Атлантида. По-вероятно да е Хиперборея или Лемурия. А най-вероятно е да си е естествено геообразование, получило се в следствие на свличащия се ледник. Нещо като глетчер.