Рекламата на търкането на билетчета било реклама за хазарт

С рекламата на търкането на разни билетчета, всъщност се прави реклама на хазарт, смята Валери Сименов.

Обратно в новината

Коментари - Рекламата на търкането на билетчета било реклама за хазарт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно се сещат , когато направиха купища пари сега докато се завърти държавната машина

То е още едно потвърждение на продажната и мафиотската същност на медиите.

"Излъчват се реклами за хазарт, според които може да се забогатее без труд".., а най голямата реклама как да забогатеем без да се трудим е "Народното събрание". 240 хрантутници и техните семки плюс всички кметове и техните баджанаци ни дават пример как да богатеем без да работим и безнаказано чрез измами да си свиркаме.

Тоз откри топлата вода!

Въпросът е не само да приказват , а да се промени закона и да се реши този въпрос и да се забранят рекламите на хазартни игри. Иначе, то всеки може да приказва- не приказки са нужни, а дела.

А ми хайде де депутатчета- действайте - какво чакате ?

Абе, ако греша ме поправете, но функциите на един заместник министър председател, не са ли малко по-различни от това, да се занимаваш с шума в кръчмите, песните в детските градини, или търкането на билетчета?

По-добре е от нищо.

Точно това му е функцията не манипулирай

реклама и по телевизия "Скат" никой сега нямаше да им разваля рахътлъкът, те скръндзи.

Дали им дават повече от 50 лв на "печелившите", та да лъжат така безсрамно от екрана!

Не е ясно, но сигурно им дават нещо. Големият въпрос е : ЗАЩО Д Ъ Р Ж А В А Т А, АКО ИМА ИЗОБЩО ТАКАВА, Д О П У С К А ТАКИВА ИЗМАМИ?????

Май само Симеонов стой на замята. Другите "фъркат", като лондонския влак.

Имам една съседка на 82год., която до сега е купила повече от 100билета, аз й ги регистрирам, и го прави заради децата, да им помогне. Това е станало мания. А за бързите кредити- как веднъж не напомниха, че трябва да се изплащат. И рекламата с мацката в мола, със спонсорите й- бизнесмени. Това виждат децата- как да намериш от някъде пари/не да ги изработиш/ за да получиш нещо. Ами да пуснат рекламата с деца, но които си изработват паричките и колко са доволни, че сами са си го купили.

ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ. ИМАЛ СЪМ ВЪЗМОЖНОСТ И СЪМ ДАЛ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЗА БИЛЕТИ. ВЪЗВРАЩАЙМОСТА Е ПО МАЛКО ОТ ДЕСЕТ ПЪТИ. УПОРИТ СЪМ И ПРОДЪЛЖАВАХ. Е НЯМА ТАКАВА ИЗМАМА.

Гледам в сайта на въпросната лотария - Р.А. от село Б...во регистрирала 2395 непечеливши билета и спечелила дневната награда от 100 лева за най-много регистрирани непечеливши билети за този ден. Как ви се струва!? Всеки средно интелигентен човек може да прецени дали това е реална информация или заблуда :).Най-интересното е, че този тип измама е напълно законна :).

Че то от закона зависи.

След кратка справка в уикипедия се оказва, че селото е със 761 жители. Всеки един от тях през деня е купил поне 3 билета .... и най-интересното - всичките са били непечеливши :), метнали са ги в коша и жената ги е регистрирала, за да спечели 100 лева. :)))

А не е ли ? Има един министър нойто не е гъзолизец а мъж на място, и напоследък му вдигнаха мерника !

Естествено че е хазарт.

Същият е проблема и с рекламите на вредни за децата храни и много привлекателни за тях, освен това всички са "пълни с витамини". В тези реклами участват деца, а лакомствата им се дават от родители. В такъв случай аз трябва да се изявя като лош родител пред децата си, защото не им купувам. Деца не трябва да участват в такива реклами.

И РЕКЛАМИТЕ И САМИТЕ "ЛОТАРИИ" ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ. ВЕДНАГА!

Но защо Комисията по хазарта,СЕМ, прокуратурата и др. Контролни органи бездействат? Чакат от трибуната Симеонов да разобличи откритата реклама на хазарт , за да се размърдат

да се размърдат, защото предполагам, че изказването е популистко, а и да не е, над Симеонов има много по-големи хиени, които няма да позволят далаверата да се изплъзне от тлъстите им ръчички.

Е, браво, ако даже и само е повдигнал въпроса. Същата работа е и с бързите кредити, как услужливо предоставят средства за разни благинки.

Най-накрая някой жив в тази държава...От кога го чакам това действие. Крайно време беше да се спрат тези измамни реклами на забогатяване с билетчета. Това е по-брутално престъпление и от уредените мачове. Отне ни 4 години изобщо да се започне дискусия. Затова ще сме 50 години зад развития свят и ще си останем с манталитет на ориенталци.

Не е важно на колко са години, а как изглеждат, какво внушават и на кого въздействат.

а после ниакои сте обиавават, це ниамало хазари. ето, це има. дазе и савременен арт си имат:хазар-арт. о-баце, в бар-зината се казва така: ха-зарт.

Излъчването на откровените лъжи, като реклами, на Националната лотария на Черепа какво е??? Как е възможно да се допуска от държавата???

Да,рекламите са вредни и подвеждащи.Проблемът обаче е със самите тото заблуди,които са повече от халичните хора в страната.Казина,лотарии, все гадни лъжи за завличане на хората.Не случайно се говори,че около 1.5 милиона главно младежи са длъжници на банки и бандити-парите отидоха в хазарта.Анатема трижди!

този път Симеонов е прав. Да оставим децата. Погледнете как на почти всички рекламе "печеливши" са пенсионери и безработни. И погледнете пенсионерите и безработните как с треперящи ръце и с надежда дават последните си левчета ....... Това си е подбудителство - вместо да купят хляб, купуват вятър чеято стойност отива да пълни джобовете на някой си....

Абсолютно така си е, това е хазарт. И ги продават под път и над път без никакъв контрол, това е пълно безобразие, няма друга такава държава.

Вероятно има, Русия.

Уважаеми г-н Слънце , както и за много други неща , така и за това си имаме много добър закон за хазарта , но и както и за много други неща , просто той(закона) трябва да се спазва , и познайте КОЙ трябва да се грижи за това???

Да се проверят всички тия "печеливши" по рекламите - ние българите сме най-големите будали!

Не съм ФЕН на Валери Симеонов, но тук сме на едно мнение и съм напълно съгласен с мнението му за рекламирането на билетчетата от уж "Националната лотария"! Това си е чиста проба ХАЗАРТ! Но...при условие, че е обществена тайна" и се знае КОЙ държи този ултра печеливш бизнес и плаща за тези реклами, силно се съмнявам, че ще се направи нещо по въпроса!?!

Кажете кой го държи, аз не знам.

докато има балами, ще има и тарикати.

спрете направо играта както и цигарите

СРАМ МЕ Е ДА КАЖА КОЛКО ПАРИ ДАДОХ И НЯМАМ НИКАКВА ПЕЧАЛБА. КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ МАЛОУМНИЦИ ПЕЧЕЛЯТ.

Няма да обиждаш боко и черепа

ай стига бе! Я си търкайте билетчетата и не му мислете!

Като я гледам тази измама- само някакви аутсайдери снимат, че взимат пари. Деградантска история. Най-бедните и неуки вкараха в преразход да спонсорират пеефски и черепа

Един лекар или адвокат не видях в тези реклами да печелят. Все са продавачки, шивачки или безработни от село Горно Нанадолнище и тем подобни. Нали знаете, че най-лесно се манипулира най-ниската прослойка от обществото. Затова към тях са насочени тези реклами. Всеки ден виждам едни и същи хора работещи в чистотата в града как търкат усилено билетчета. Сигурно дневната им заработка отива за това, ама пусто - надежда.

никаква разлика между телефонните измамници и рекламите на този тъпанарски хазарт с билетчетата. И двете неща лъжат, подвеждат и жестоко злоупотребяват. И освен това са насочени предимно към най-уязвимите категории хора - безработните, хората от селата и по-ниско образованите. Ама - крадливи и алчни политици, какво да ги правиш, измамата им е в кръвта.

Сетила се мара да се побара.....а,бе Симеонов, ти от дека си.....

че идват парите за тези нефелни реклами, които гледаме? За сметка на качеството, разбира се. И рекламите са ми ориентир какво не трябва да купувам. Особено ако ми ги повтарят на 15 минути.

Тук е абсолютно прав В. Симеонов. Тези реклами са нагласени, не верни (имайки в предвид всеки ден печелившите по някой милион) и много дразнещи. За съжаление точно пенсионерите се ловят най-лесно на тях.

А тези билетчета са отвратителен хазарт, но на гърба на бедняците. Подвеждат и ограбват най-бедната част на населението! Тия са като врачките - играят си с нещастието на хората.

Веднъж и ти да кажеш нещо умно.Търкачите на билетчета са героите на новото време.Не е редно да ги гледаме всяка вечер по телевизията наредени с картоните,както не е редно телевизиите да дават линкове към фейсбук,защото е реклама на частна компания,но да има на кого да му пука.

Дано по-скоро спрат рекламите на тази идиотия! Ужасно дразнещо е да гледаш ухилени илитерати!

Ами не на всеки е "дадено-разрешено" да "търка" картончето на държавните и общински поръчки и почти винаги да печели, па макар и без ОП ??

Добро утро! Сега ли се сетихте, че е реклама на хазарт? Само забележете печелившите какво говорят. Едно 80 % от тях заявяват "играя всеки ден"! И човек какво да си каже "явно трябва всеки ден да търкам, за да да спечеля". Страната на билетчетата и неограничените възможности.

съм съгласна с В.Симеонов.2/3 от рекламите се отделят за разрешения от държавата хазарт.Просто е нелепо!

Не можеш да обичаш Бога и мамона едновременно.

реклами! Аман от глупости ! Само ВВС е истинска телевизия защото няма реклами. Всичко друго са бози ,между които евентуално може да видиш и някое интересно но накъсано предаване!

Според мен абсолютно всички реклами са пълна измама, като започнеш от "кренвиршите от месо", през гроздовата, дето никога не се е даже доближавала до гроздето, препаратите, които с една капка измиват хиляда чинии и т.н. А рекламата на хазарт като средство за забогатяване си е чисто престъпление...

Бедни и балами ,ами не купувайте,ще спестите дори и три лева.Ако никой не купува ще фалират

като са и балами, направо да кажем глупави!

Ами аз не купувам,но пак не фалираха.Напротив стават все по силни,а рекламите на ефбет не ги спира ни антивирусна ни адблок,минават навсякъде.

Прав е В.Симеонов,не може да се забогатее без труд. Но може да се забогатее от простотия. Той е безспорен пример за това.

Футболистите да престанат да излизат на стадиона с деца.Футбола е най-големия хазарт в Европа и Света-хахаха,слушайте Валери скиора.

алооо, кесабланкатааа, попрочети тук-там нещо преди да се наимоваш. Пише се КАЗАБЛАНКА и това е реален град, ако не знаеш...

хазарта е измислен да пълни държавната хазна, но в България пълни джоба на Васил Божков