Каракачанов: Добри отношения с Турция, но с взаимно уважение

Аз съм за това България да поддържа добри отношения със съседите си, включително с Турция, но на базата на равнопоставеност и взаимно уважение.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Добри отношения с Турция, но с взаимно уважение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро ще има избори тогава ще видим твоето взаимно уважениъе.точка.

КОГАТО НИ НАПАДНЕ РУСИЯ, НАШИЯТ ПЪРВИ НАТОВСКИ ЗАЩИТНИК ТУРЦИЯ, ЗАЕДНО С БЪЛГАРСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ, ЩЕ СПРЕТНЕМ НА РУСНАЦИТЕ ОТНОВО ЗАЩИТАТА НА ШИПЧЕНСКИЯТ ПРОХОД. САМО ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЩЕ Е С ОБРАТЕН ЗНАК. РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА ОТДОЛУ. И ТАКА, ДО КАТО ДОЙДЕ НА ПОМОЩ НА БЯЛ КОН ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ БЕЛИЯТ ДОМ. КАЗВАМ ОПЪЛЧЕНЦИ, ЗАЩОТО НИЕ НАЛИ ОТНОВО СИ НЯМАМЕ РЕДОВТА АРМИЯ.

Когато Русия нападна България през 1916 година и армията и навлезе в Добруджа Турция ни помогна с артилерийски дивизии да ги прогоним

Същото трябва да е и с Русия мурзилке.

Уважението е като заплатата -печели се!

Как ще имаш добри отношения с Турция или Русия, като соросоидите правят всичко възможно да ги развалят! Вижте само кои реват най-много срещу Турция и Русия и веднага всичко ти става ясно!

Краси, тази дума трябва да ти е ясно какво значи от времето на голямата екскурзия! Хайде, без такива близости чак, а?

Каракачанов, за отношенията с Турция вземи пример от момчилградската директорка г-жа Джарова! Поклон пред смелостта и толерантността на тази момчилградска героиня - директорката на детска градина "Щастливо детство"!!! Мила г-жо Джарова, всички честни хора се прекланяме пред Вашата постъпка-подвиг в името на правата и свободите на малцинствата! Вие сте един мюсюлмански Отец Паисий, разпространяващ усърдно красотата и обаянието на духовния кючек, менталните гьобеци и психическите маанета! Вие сте момчилградската Жана Д*Арк, Вашият пречист ореол-аура съчетава по неповторимо-своеобразен начин едновременно космическата безбрежност на Валентина Терешкова и борбената (целе)устремленост на Цола Драгойчева! Само аз ли плаках 2 дни наред след този величествено-пронизващ танц на малките дечица-гюлчета от Момчилград!!!??? Каква гъвкавост, каква феерия, какъв завладяващ ритъм и европейско-натовско-атлантически метрум!!! Импресионистично-експресионистичните хармонии на този танц-симфония, съчетани с гъвкаво-начупената, бахова полифонична линия, с оркестровата наситеност на брамсовия късноромантичен темброви пълнеж и философската монументалност на вагнеровите опери, допълнени по необикновен начин от додекафоничната сериалност на атоналността на Шьонберг, изтанцувани от малките сладурчета с школуваните балетни стъпки като на прими-балерини от "Болшой театър", оставиха незаличими следи в нашето девствено-пречисто съзнание! Поразява ме адекватността на тази директорка и намирането на точния момент - това танцово-музикално събитие се случва в навечерието на пристигането Ердоган във Варна, където лидерите на ЕС ще се преклонят пред величието и великолепието му, и ще му харижат още 3 милиарда евро армаган в знак на преклонение, любов и обич към демократичната силно развита турска държава, люлка на човешката цивилизация, култура, класическа музика, оперетния жанр, операта-буфа и на дълбочинната психоаналитична психотерапия! Поклон!

Сложих минус преди да прочета коментара до край.

С цига*нина Ердоган и провежданият геноцит в Сирия , трудно някой ще има добри отношения !

Добр отношения имахме при Тодор Живков, когато Б Гне беше слаба, с Русия зад гърба си.Тогава Турция казваше,че турците са бг граждани,и нямаше претенции. Сега сме слаби,зад гърба си лицемерния запад,и султана твърди,чеима братя и сестри насам,с които иска да се съедини. .

Един път тумбака да уцели какво да каже и го критикуват :D

С дупето воеводо , с дупето , то друго не остана , ама с твоето по възможност , защото моето съм си го опазил толкова лета вече и ми се несвиди.

Каракачанов: Добри отношения с Турция, но с взаимно уважение Ами той Ердоган "уважава" съседите си с танкове. Лошото е , че ако се наложи да отговорим на негово "уважение" към нас няма с какво.

първо си оправи рейтинга в БГ,после в района

Упреквате,каквонлошо е казал?????Вие троловете Дуган ли ви плаща,за да плюете против българите