Във Враца: С найлон вместо покрив под снега

Две бедствия се струпаха на жителите на врачанския квартал „Кулата” – след отнеслия покриви вятър със скорост от 164 км/ч, в района падна и много сняг.

Обратно в новината

Коментари - Във Враца: С найлон вместо покрив под снега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислете малко! Кой застраховател ще застрахова тази колиба, която със сигурност няма акт 16 за въвеждане в експлоатация, тъй като не е строена по никакви стандарти. Човек като е прост, то е за цял живот.

Каквото и да е станало, покривите не са покрити с найлон, а с полиетилен. Алоо журналистите, не се пише с жаргони. Найлонови са дамските чорапи, това е полуетилен. Също както и торбичките.

Специално къщата на снимката се вижда, че е махнат покрива и е започнат строеж на втори етаж или полуетаж. И да се направи нов покрив - докато не се затвори с врати и прозорци етажа, при силен вятър пак ще остават без покрив. С нашите данъци цялата къща ли ще им достроят?

ЗАЩО ЛЪЖАТ ХОРАТА ЧЕ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ДЭРЖАВАТА????КОЙ??? СЕКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ И ЩЕ ЗАБРАВЯТ ХОРА ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ-НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОМОГНЕ,А ДОГОДИНА ХОДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОПА!!!!!!

аре, стига сиромахомилски глупости, написани с големи букви! такива проблеми се оправят само със застраховка! защо все държавата да търчи за хора, които не се грижат за себе си сами?! дори и в богатите държави никому не възстановяват щети на 100 процента, а България е бедна държава и все пак пак дава! справка-наводнението в Бисер!

Той спестил от материали и като духнал вятър му отнесъл покрива, а аз да се притеснявам, че сега бил с найлон...

Спестил и от застраховка,която,точно за това бедствие е 20-тина лева- 2 кутии цигари и една бутилка ракия,ама Държавата е длъжна да помага

Лошото строителство е причината за отнесените покриви. Силен вятър може да нанесе щети и на здрави покриви, но няма да ги отнесе целите от къщата. В репортажа ясно се виждаше, че покрива е от материал за кучешка колиба.

А кой точно да помогне?

Аз пък съм на принципа държавата или да помага на всички, дори и на застрахованите, или на никой. Не виждам защо някой трябва да е съвестен и да си пази имота, а други все да реват, че са бедни, ама за цигари винаги пари да се намират.

Ама нали сме си всеки тарикат - Пешо не се е застраховал, та аз ли? Иван не е плащал 1 лев парно, та аз ли ще? ... И за това сме на тоя хал. Аз, въпреки че живея на хълм имам застраховка и за ... наводнение освен другите рискове!

за парцуца пари има, но 50 лева на година за застраховка, не...

Манталитетът на селския дебил. Всичките пърпорят с таратайки и се мислят за нещо особено, но пак са си същите селски цървули с празни глави.