Крадец опита да задигне кола с репатрак

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за опит за кражба на лек автомобил чрез използване на „репатрак“, съобщиха от Прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Крадец опита да задигне кола с репатрак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С репатрак не се краде кола , а се премества на съответен паркинг.Обикновенно стари автомобили , които не са в движение и стоят с години , заемат място на улици , не се предават за скрап от собствениците и собствениците не се интересуват от тях, общината е принудена тя да се заеме с тази функция за освобождаване на свободно място по улиците.

Преди 5 год. ми преместиха колата с репатрак и още не мога да открия на кой паркинг е оставена.

Балък не означава глупак!? Това е наивник който може да бъде излътан при зделка от селски тарикат

туй репатрак малко кат репатра-шкова има звучене а ...

има на английски "репосешън" ама репатрак ще е некво ганю диалект като в ганкината песен "кенлииии "...карай за дир инфо е окей

Егати свидетеля...

познавам по неволя комшии крадливи пукали които крадат каквото им падне дори и само за скрап да става

Ланча ипсилон е модел от 90-те години. Може да се открадне единствено за да се издаде за скрап. Мангалът точно това е искал да направи, сега го направиха крадец 1. Смешници!

Какво като го е откраднал "само" за скрап? Не е ли крадец? КРАСДЕЦ Е!!! Излиза, че именно ТИ си смешник! Или си глупак? ;-)

Крадец е, но маловажен. Човекът говори по-горе за критерият за важност, който използва автора на статията. Много му е нисък, а това му е работата, да има висок професионален критерий за избиране на събитията по важност. Крадецът тук е даже с полезна за обществото почистваща улицата функция. А колко много други крадци, при това известни, остават неосветени от журналистите - крали с милиони левове, евро. Предимно в парламента се подвизават.

Деянието е останало недовършено по независещи от волята на дееца причини. Демек не е откраднал колата- Едва ли да му направят нещо . Ако го затворят някоя година друго ще мисли после -

Ми естествено, че нищо няма да му направят. Съвестният гражданин просто е искал да помогне, не да краде. Като онзи, дето го хванаха в крадена кола, пък човечецът просто бил влязъл вътре да го не намокри дъждот. Ми тъй де, грижа за човека. Тъй каза адвокатинът, тъй отсъди съдията.

Абе този честен ли е!? Да открадне Ланча!

Исус Асенов...хахахахаха, не е джагал нали? Оправихте ми настроението :)

РЕПАТРАК, хубава, звучна българска дума. Чувам я редовно. Децата я крещят в училище, малкото останали войници в поделенията а БАН правят трета разработка под надслов Реаптраците в България, днес и в древността

Исус Асенов - сиукс?

С едно "паече" обикаляш през деня, избираш си кола, товариш и си заминаваш. На никой няма да направи впечатление, освен евентуално на собственика, ама и това не е проблем, човека ще си плати, само да не я вдигаш. С тази практика на общините, това става много чист начин да се краде кола.