Ратко Младич обжалва доживотната си присъда

Бившият военен лидер на босненските сърби Ратко Младич подаде жалба срещу наложената му присъда доживотен затвор.

Обратно в новината

Коментари - Ратко Младич обжалва доживотната си присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам, колко албанци осъдиха в Хага?

то ако мерят с един аршин бил и килъри Клинтън заедно с обонго трябваше минимум по 150 смъртни присъди да им дадат

ами за серийния изнасилвач дил Клинтън и жена му килъри Хитлер които от алчност и простотия причиниха смъртта на стотици хиляди цивилни мъже,жени и включително невръстни деца в близкия изток и Сърбия .Които използваха забранени уранови бомби които падаха дори в България кога ? ...трябва да арестуват и фалшивия нобел лауреат за мир кениеца ислямист Хюсеин обама за да свидетелства сатаната сорос ли му разпореди да опожари суверенни държави като Либия и Сирия за да предизвика най голямото в историята преселение на примати ислямисти в цивилизована Европа

Заради такива тъпунгери като тоя пишман-националист се образува Косово и бомбиха сърбите! Ако си беше натискал селките парцали и не се беше правил на патриотин като трепе жени и деца и ги копае в масови гробища, дето ги видя цял свят, можеше и да шиптърска държава насред Европа! Боклук нещастен!

Ами ако се окаже, не не са ги колили Сърбите?

Сърбите не трябваше да допускат НИКОГА Ратко да попада в ръцете на врага! Това е жестоко предателство!

Ей хора албанското издание на г-н Балкански е излязло в отпуск от лудницата и търчи по целия форум.

Радвайте се на Борисов и учете турски!

ЖИВЕО Ратко!

Фашистката чума още не е разследвала на място "клането", защото там са погребани сърби. След това много от убитите взимат да се съживяват. Кафявата чума изби и 1 млн деца в Ирак.Там кога?

Западните агресори от НАТО с война, без референдум наложиха фашисткото рязано Косово. Сега квичат за Крим и Осетия, ама на най.....

Всеки пукнал сръбски циганин - пирон в ковчега на съветският самодържец! Изтрийте сръбската чума от Европа, и Русия ще остане без подкрепа на континента, като изключим съветските боклуци в България, които били 80% според др. Иво Христов. Само дето процентите са доста по-малко, което не пречи да ги намалим още повече с умерено прочистване.

той и ганю Балкански не е говорил такива простотии като тебе. Нещо да кажеш за Слободан Милосович- ОПРАВДАХА ГО.

Бае Ганя

Кой е тоя Милосович, клошар ли е?

Малко ги бомбардираха тия боклуци, требеше да ги сринат доземи, шумадийска измет!

Пайда от тука кокошкорино- отивай си в Албания, Косово или Украйна.

Бае Ганя

Ооо,гръцки циганин ме гони от страната ми! Малака, и с вас ще се заемем бе, спокойно. В Драма не можахме да ви избием всичките навремето, ама ще дойде Видовден, чернилки гнусни данайски :)

Т.н. "съд" в Хага не намери никакви доказателства за вината на генерал Ратко Младич, по 11-те точки на т.н. "обвинение". Той беше осъден, още преди да започне процеса, защото е православен, защото е сърбин, защото е славянин, защото е защитавал страната си и свободата на народа си. Осъден, по поръчка на международните радикални ислямски терористи.

Армията за освобождение на Косово я създаде шефът на ЦРУ Джорж Тенет/по баща Тенети-шиптър/.Там събраха убийци талибани, чеченци, джихадисти. Не публикуваха протоколите от разследването на немските специалисти , които излязоха в Зюд Дойче Цайтунг, а именно, че 48% от убитите са сърби и са влачени, а после здакопани. Така е и с босненските помаци. България от първите призна Косово и с това още веднъж предаде българите в Македония на заколение от албанците. България беше затапена от още една джихадистка държава от Запад

Бавна и сексуална смърт за тоя шумадийски циганин, мръсна московска пачавра!

Западняците отново излъгаха. На времето те обещаха на тогавашния сръбски президент Борис Тадич, че ако той предаде Ратко Младич в Хага, за да му извъртят един демократичен процес, в унисон със западните ценности, Сърбия ще бъде приета в ЕС. Е да ама Сърбия не беше приета!

хич не им трябва умирисаната европа ...

а геноцида на нато в ирак либия , сирия ??? при това там говорим за милиони убити ... ратко поне си е бил у дома и е защитавал рода си !

кръволоците отвъд океана поискаха от мюсюлманите да осигурят минимум две хиляди трупа, за да се намесят срещу сърбите; поръчката беше изпълнена с мълчаливото съучастие на белгийски и холандски офицери; Ратко Младич не успя да ги възпре ...

Нещо негрите в килията не му стигат май? Вече дупцето му не им е по калибъра?

Българи убивал ли този ваш "герой"?

ще доъде време и тоъ ще сложи примката или ще изпиъе малко успокоително ,нека още малко време да живее да види на какво е бил способен,срıбски фашист.

Ратко Младич е толкова виновен, колкото босненските мюсюлмани, НАТО, ДЖ.Буш старши и младши (последният си прави терапия с мацаници, които нарича картини, защото съвсем е изперкал), Клинтън (мъж,жена и разбира се Обама). А международният съд в Хага е толкова независим ибезпристрастен, колкото ФБР,НАТО САЩ ЕС- всички са подчинени на юдею-масонски-англо-сакски клики, които въртят бизнес с живота и здравето на хората. Но Господ бави, но не забравя! Има възмездие (ето някои от изброените по-горе станаха като зелки - ни приемат, ни предават и никакви терапии не могат да им помогнат).

Добре си е в зандана - топло , котлова храна , разходка , облечен с костюмче , да си седи там

Не, че съм адвокат на сърбите, но босненските мюсюлмани и албанците не бяха ли те първи дето убиваха сърби? Според мен мюсюлманската агресия към сърбите преля чашата и сърбите ги почнаха, и се стигна до тази беля, който вади нож от нож умира!!!....

Намерил за кого да се е зажалил... За тези србски свине, дето от тях по-големи противници нямаме - подлоги на световният соросоизъм.

По-скоро е извършил престъпление срещу нечовечеството, което е похвално!

Ратко братко, турчин че те ебе сладко..

Ратко е ГЕРОЙ.

Нищожество и убиец.