Лондон и Берлин недоволни от обясненията на Зукърбърг

В официални изявления Великобритания и Германия обявиха, че не са доволни от обясненията на Марк Зукърбърг относно кражбата на лични данни от Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Лондон и Берлин недоволни от обясненията на Зукърбърг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как да разберем дали личните ни данни са " изтекли"

Простете за невежеството ми, но все пак не разбирам какво става. Ако са изтекли лични дании, това би трябвало да застраши сигурността на отделния човек. Как могат да му "повлияят" , за да манипулират избори. Че у нас всяка неграмотница , дето продава карти и абонамент за грасдкия транспорт има пЪЛЕН ДОСТЪП ДО ЛИЧНИТЕ нИ ДАННИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СКАНИРАН ПАСПОРТ.Също и крад ..та верига БИЛЛА - / Как так им посволяват да вършат това?

Прав е. Не всеки разбира от компютри. А и не са винаги под ръка. С други думи пазете си данните.

либеро в отбора на домакините за Световното по футбол?

Има ли намесени хазари измама ще да е някаква.Собственика на Фейсбук се казва Джордж Сорос, а този измислен от него "милионер" Цукърбърг е просто едно подставено лице да баламосва хората с нисък интелект.

ПОМИСЛИ СИ ПАРАНОИКА ОТ ДЕТРОЙТ :))

берлин се запритеснявал за личните данни на потребителите на фацебука, след като меркел и хайко маас лично ходеха при него за да го карат да цензурира. мега лицемерие. и кой наивник си е въобразявал, че фацебука не е направен точно заради личните данни, а само за безплатно, "социално" общуване и "споделяне"... на лични данни. опасявам се, че точно определени хора създадоха за пореден път, поредното си чудовище, поредният франкенщайн, който не могат да управляват.

разправям, че Захаринчо мамин сладък е само подставено лице, а мутрокнижката си е на службите - хем сами се следим, хем печелят от това, вместо да харчат. Сега, ако се вдигне много шум - ще изгърми бушонът. Жалко, но бушони валяло.

Като влезат новите правила за съхраняване на лични данни ще му се стъжни на Зукерчето от оплаквания и глоби.

Kalin

И кво излиза?Руснаците санкции а реално нямат общо с игричките в САЩ и Тръмп

Ясно, че няма да са доволни. "Доказателствата" им пропадат едно по едно, не че не бяха просто твърдения досега де...

Сигурен съм, че ще се окаже, че отново Путин е виновен за всичко ...

това, да са недоволни, е крайно недостатъчно; сега е моментът да си възстановят малко от загубите, като наложат глоба на захарчо

Все пак Рамщайн е най-голямата американска база в Европа....в Германия. Германците питат, колкото им е позволено.

Да му е за урок на Цукарбърг изгуби вече няколко милиарда долара от скандала и акциите му се сринаха. Освен това много абонати ще напуснат фейса защото няма защита на лични данни.

И с какви лични данни за потребителите разполага ФБ? Освен малкото ми име, снимки от Банско , морето или някъде другаде, евентуално местоположението ми видно от IP адреса на устройството от където влизам в мрежата. По друг начин стоят нещата при смартфоните където знаят GPS координатите ми през целия ден и нощ, освен ако не ползваш обикновен стар телефон, но и при него все пак имат контрол на место пребиваването ти макар и приблизително. Важното е да се вдига шум и страх от всичко и за всичко.

Пропуснал съм че знаят и email-а ми, но всеки който ползва социалните платформи си има и отделни служебен email и личен email, така че това не би трябвало да е проблем.

Лондон си намери някой друг виновен за сега и меркелката и приглася..Значи техните плямпание всеки трябва да ги ''приема и да е доволен'' ама що не са техни значи са ''некачествени и неприемливи... Попитайте тръмпчо за американската фирма нали сте дружки...