Срещата с Ердоган във Варна е под въпрос

Подготвяме се много, всички много очакват от нас, заяви премиерът Бойко Борисов по повод насрочената за 26 март среща ЕС-Турция във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Срещата с Ердоган във Варна е под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за геноцида на цивилните и децата над 3000 невини в град Ефрин в Сирия и изселването на 300 000 човека от града и кражбата на целият град от къщи и магазини и турската армия дето окупирала северна Сирия както северен Кипър и вдигането на турски знамена над сирийски сгради и районни за това нищо нали !!!!!??? колко милиона ти е платил този диктатор за да му лижеш така задника мамка му?

"... обличат се с хубави думи "свобода", "демокрация", "правда", а всъщност гинат хора." Брей, какъв сполучлив автопортрет е Направил на Гражданите за европейско развитие...

Важното е да напълни хъпчето с гас.

Тази среща ще бъде "успешна" и за Ердоган и за Европа. -За Ердоган, тъй като още веднъж ще разиграе театрото на ислямския вожд, съчетаващ в себе си всички "добродетели" на Мухамет (писателя на корана), на другия Мухамет (завоевателя) и на Кемал Ататюрк, който вожд не се плаши от европейските "неверници" и ги върти на малкия си пръст. Всички фенове на Ердоган очакват това. Изключая на онези, загубили синовете си в Африн (днес към тях се добавиха още трима). -Европа също ще спечели. След поредния пряк контакт с обезумелия диктатор, лидерите й ще се доближат още повече до неизбежния извод, че само с жестоки санкции биха могли да го озаптят.

Що е то?- На Меркел й е било криво че не искала да плаща за имигрантите 3млрд. €.... Ако съм на мястото на Ердоган без да се замисля бих пуснал 5те милиона сирийци към Европа. Тая швабска баба нещо много взе да се има за хитра. А пък хич не ме грее за Европа. Какво са ни дали от 11 години; нищо, даже сме по зле и от преди по всички параметри, сфери и сектори!!! Майн... на Еврогейския Съюз

И тогава баба ти Меркел без да се замисля ти дрънка 100% мото на всичко произведено в Турция Да не мислиш че е щастлива че в магазините се продават не само немски а и турски стоки В резултат само след месец тълпи от безработни ще превземат Анкара Интересно тогава ако си Ердоган какво ще направиш?

На швабката по друго й е криво. Падането на Африн шокира ЕС, особено Германия която много очакваше от кюрдите и бе "инвестирала" много в тях! Сега поне 10 хиляди от тези кюрди вече ги няма. Няма ги и "инвестициите" които са вече в ръцете на турците. А ЕС почти изгуби влиянието си в Сирия и близкия изток след Африн. Но Меркел в момента най много се тревожи в случай че ако Турция в отговор й разиграе "турската карта(общност)" в Германия. Не дайсе някой от ония "инвестиции" да не вземе да процъфтне някъде в Германия че тогава света й ще почернее.

И Меркел и Макрон могат само да загубят от тази среща Затова няма да дойдат Вероятно ще пратят някой холандец или грък да наругае Ердоган Вероятно Бойко ще адвокатства на Ердоган затова ще наругаят и него Вероятно Бойко ще се свие затова и Ердоган ще го наругае После Ердоган ще си тръгне ядосан с думите - Пускам ви бежанците ! А Бойко ще остане да се извинява на холандеца Вероятно на другия ден Меркел ще звънне на Ердоган да му каже - Пуснеш ли бежанците ще има санкций срещу Турция Ердоган ще си седне на задника и така вероятно ще свърши всичко

Нека пожелаем успех на тази среща...щот при провал, не ми се мисли какво ще стане в България

Нищо няма да стане Пусне ли бежанжите ще има санкций и Ердоган отрязва 60 % на и 90% от инвестицийте И Турция се превръща в държава от рода на Афганистан

Гаргамел

Туй, че минали 5-6 през жена ти...нищо не е станало

"Премиерът заяви, че засега не се очертават пречки пред насрочената в София през май среща на държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС и от Западните Балкани." - това ама изобщо не се връзва със заглавието, което твърди точно обратното! Кой, кого взема за малоумен, а разберете се?

Ами в България вече никой не му вярва затова е тръгнал да лъже по другите държави

Позор е като премиер да си домашен любимец и васал на ислямски диктатор и терорист.

Като ти дойдат емигрантите на гости при жена ти...ши разбереш що е позор

Тази среща не ме интересува.

Имам един въпрос: Ердоган на срещата ако сложи върху масата доказателства свързани с 23 тона оръжия доставени в Сирия, какво мислите да правите с партньорите си от ЕС? Предвид че и европейски държави са доставели оръжия.

Ами ще увеличим вноса Догодина повече Какъв е проблема ?

Пощенският гълъб си чисти перушината и се подготвя МНОГО. Щом той се е заел,работата е ВЪРЗАНА..

На нашия човек срещата му е нужна, защото ще се отрази на личното му Его. Но за европейските лидери това е висша политика с много тънки детайли. Останаха няколко дни, дали от ЕС ще се вслушат в категоричното становище на Захариева, че среща ще има? Ще видим.

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИТЕ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН Последният български държавник ! След него прозападните продажници, вкараха турска партия в парламента. Ходиха да се извиняват за 3 убити във възродителния процес. От Турция за 140 години никой не се извини за хилядите жени и деца зверски заклани на дръвници в Батак и Перущица. Роби бяхме и роби си останахме !

вън от Кипър и Сирия! Вън от Кюрдестан!

Ердоган ще дойде щото има да взима едни пари... ама тия дето имат да дават едни пари хич не ми е ясно що се натискат да ходят на тая сгледа;)

Освен всички други умения, пожарникарят -мегаломан стана и сводник

Никой Нормален евро политик няма да се Унижи да се среща с Анадолския Хитлер !

Спокойно бе гяурлар, явяш, явяш ще вкарам всички потурнаци от Балканите в потурите. Булгар гяурите нарязаха ракетите от които ме беше страх, понеже били руски. Аллъци ! Сега ще ми спирате ракетите и самолетите с бояджийски стълби

Изрод

Нещастник , не всичко са ракети и самолети !

Плаши с ,,мигранти,,Защо слагаш тази ограда,народът не иска още паразити в държавата.Ние не убиваме невинни хора за да се чувстваме виновни да ги приемаме.Б.Б.ти на България ли ,,служиш,,или само се мазниш на началниците олигофрени с тази политика на ,,геноцид към българите,,а Цру какво каза???????????????????

ердогане, разберете се с путин как ще освободите континента от европата и от америката... щото иначе ние от маалата ще се заемем и тогава всички ще пропищят....

То във Варна всичко е под въпрос: Осветлението на улиците, подлезите, ремонтите (включително и на Аспарухов мост), заплатите спрямо София, безопасността по улици и кръстовища, паркирането. Само обещанието на Боко да превърне Варна в село не е под въпрос, а е вече факт.

ББ - предател

Срещата трябва да се отмени заради агресията и окупацията на част от Сирия. Също така турската армия продължава избиването на мирни граждани в Сирия което си е военно престъпление. Пълен глупак трябва да си за да поканиш този главорез в България.

Днес от Брюксел чухме за ЕГН-тата и други лични данни, сякаш за това не се говори от години, слушахме за фалшиви и злобни неща, които се пишели по адрес на премиера и какво ли още не. За войната - нито дума.

таен агент от татово време,няма коъ да се врıзва на твоите клъуки.

ердогане, пали танковете и освободи континента от европата и от америката!

Иван Костов от СДС който ритна при мен при мен Син поток ще го наградя. Всички гяури от ГЕРБ че ритнаха Белене, което при нас стана Ак Кую, ритнаха Южен поток, при нас е Турски поток.Специална награда за вицепремиера патриот който вдигна бургазлии срещу Бургас -Алксандропулос. Събирам си аз такси и джеза на Босфора, аферим бе гяур сен чок буюк патриот бре , ама тюрк....Дадох 4 млн. евро за вашата църква Св.Стефан, ама ще направим най-голям джамия срещу НДК на Балканите за 24 млн. евро.

Годините ми не са малко и дълго се чудех защо цели пет века сме издържали в онази империя. Сега вече не ми е трудно да си го обясня. Сигурно винаги е имало българи-колаборационисти, за които келепира е бил по-важен от достойнството и честта да си свободен човек.

Западнала подводница на Нефтеният кладен се е заклещила в ледовете на Арктика по време на учение на ОТАН.

Щом Еврогейският Съюз опря до един идиот да ги помирява с Туркия, спукана му е работата...

Ние не знаем на четири очи какво са си говорили Боко и Ердоган имат ли те тайни устни договорки или не и какви ангажименти са поели един към друг и затова нервността на Боко е необяснима.

Веднага ще ти кажа Помнеш ли че преди да дойде Борисов на власт всяка седмица хващаха на границата по 100 - 200 килограма наркотици Понякога и над тон А сега нищо не хващат Сякаш в Европа вече не употребяват наркотици Вярваш ли ?

ТУРЦИЯ транспортира през БГто по250 ТОНА ХЕРОИН на ГОДИНА предимно с ТИРове и много малко с кораби

Какви четири очи?С кой чуждестранен политик наш Боко може да говори на четири очи?Или преводачът е сляп?

Ибриците подговени ли са? Темперирана вода? Сюрия за ЧАЛАМБА, ориенталски аромати?

Леле колко ме е грижа, че ще пропадне среща от която никой нищо не очаква...

Султанът ясно показа ,че ЕС не му трябва иска 3,5милд. кеш. и може да ги получи защото целият ЕС са меки китки.

Шербетът е в стихията си.

И ЕС к Турция ще покажат по един среден пръст на Боко, който се опитва да е сводник между две цивилизации.

Среща ще има. В други сайтове я има новината.

За съжаление не чета турски сайтове !

дай боже да не стане

най-важното е да прибере парите и Боко тиквата му е адвокат в това отношение. Всичко останало е ала бала...

Според мен ББ ще надделее и среща ще има! Меркел колкото и да е ядосана на Турция ще приеме диалога защото е по разумен и винаги дава по големи резултати от другите средства!

На Ердоган му дреме на мантинелата за тази среща. Не ебава никой. Голям ръководител е !

при положение , че 60 % от износа на турция е за ес и поне 20 % от туристите са от ес според мен му дреме . прие едни леки санкции турция за една година ще се срине щото няма газ и нефт като руснаците

простака също!

На Меркел не иска да има нищо общо с Турция Няма да се ръкува с човека който лично я обиждаше Нито германците ще простят ако подари на някого 3 милярда евро А последното което и трябва е да замеси Германия с войната в Сирия

Наместо да се грижи за българските национални интереси ,той изпратил послание за гръцките войници.Гърците помогнаха ли за сестрите в Либия!!!Застъпвай се за българските интереси а не за 4ужди.

Дали ще позная? Писах и съм убеден, че среща няма да има.

На протоколни срещи никой държавник няма да им дойде, ако изобщо има такава ще присъстват второстепенни чиновници, а нашия ще е в ролята на оберкелнер за кафетата.

Иван Костов от СДС който ритна при мен при мен Син поток ще го наградя. Всички гяури от ГЕРБ че ритнаха Белене, което при нас стана Ак Кую, ритнаха Южен поток, при нас е Турски поток.Специална награда за вицепремиера патриот който вдигна бургазлии срещу Бургас -Алксандропулос. Събирам си аз такси и джеза на Босфора, аферим бе гяур сен чок буюк патриот бре , ама тюрк....Дадох 4 млн. евро за вашата църква Св.Стефан, ама ще направим най-голям джамия срещу НДК на Балканите за 24 млн. евро.

Много ме дразни сервилното поведение на премиера. Няма какво да се надяваме на милостта на този или онзи и да очакваме някой друг да ни охранява границата, няма какво да "кършим ръце" безпомощно . Или се "вземаме в ръце" и като истински мъже си я охраняваме сами или заминаваме в историята при другите мъртви народи. Никой няма да ни пожали.

Баци съ и напрегнал, шъ излиза газ!

С наближаването на 26-ти март, Борисов става все по-тревожен. До степен, че оня ден прибегна до апокалиптично пророчество за трета световна война, само и само да оправдае нелепата си роля на европейски сводник.... Aбе, кукловодите на БГ-"демокрацията", дотолкова ли са я закъсали - откъм кадри, че за трети път назначиха това човекоподобно недоразумение, да им управлява територията? То, вярно, че от всяко тенеке ибрик не става, но поне, ако уважават малко себе си, да обявят кастинг за длъжността "РОДООТСТЪПНИК", пък може и да се е пръкнал някой третополов, с по-приятна външност!

Когато си прост всички ти се струват по прости от теб!

Почваме да въртим гъза.

Какво да върти бе , това е ЕС да не му е бащения че каквото каже това да става! Хем не разбирате хем коментирате! Ние сме доста малка страна спрямо западните демокрации в много отношения и няма как ние да диктуваме нещата! Вземете и четете повече за да не пишете глупости!

....западните демокрации........ясно!

Задръж твоя за малко.

Господин Ердоган е виден турски политик и държавник. За нас ще бъде голяма чест едно негово посещение в България. Като добри комшии и европредседатели трябва да посредничим по спорните въпроси между Турция и ЕС. А защо да не ходатайстваме пред Брюсел и за приемането на Турция в ЕС? До края на годината?

Не става ! Турците не крият територялните си претенций към България Това че танковете им за 2 часа излизали на Дунав вече го слушаме всеки ден Турция ако искаше и без нас щеше да влезе в ЕС

Що да чакат с нетърпение европейците чак до края на годината, я един подарък и приемане още на 1 април 2018год.!

Какъв ЕС за Турция. Само 5% от територията на Турция е в Европа. Да си стой в Азия където и е мястото.

Резака може да каже, че България е турска територия и да проведе една военна операция пред наблюдателите от ООН, НАТО и изобщо целия свят!

Ако помниш от 5-6 века , е па турски земи са.

Не става ! Тука има вече бази на САЩ. Американците много добре знаят че дойде ли Ердоган ще трябва да си ходят Затова просто ще го изкомандват да се маха Ердоган не би рискувал война със САЩ. Или би ?

А американците биха ли рискували война с Турция? Англичаните още помнят клането при Галиполи.

НЕ е пъд въпрос, а няма да има въобще!!! Скоро Ердоган ще се сдобие със титлата диктатор извършващ геноцид и филма сте го гледали в други мюсюлмнски страни!!!

Един взвод с голямокалибрени тачанки върши същата работа като твоите преговори, а който е искал да не са там, да е дошъл!