Борисов мнителен: Не е сигурно, че Русия е отровила Скрипал

Премиерът Бойко Борисов не подкрепи позицията на Великобритания, че Русия е отговорна за отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му.

Обратно в новината

Коментари - Борисов мнителен: Не е сигурно, че Русия е отровила Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко този се е само отровил не е Путин отровителя.Страх те е да кажеш истината защото Путин ще ти дърпа ушите нали си руска марионетка.

поздравление за Боико

Боко е муж ка о боре но се крие у пиперо........... Страхлив. И така Боче,бугарите за сетен път наливат 4 милиарда за Белене,които види се от страх пред мужиките ще станат НАД 30 милиарда и още при експлоатацията на ненужния ток! Това за случая е за втори път. За газта по 500 Д. да не говорим. За КТБ/ ВТБ-Руска/ ,80% частния капитал у нас е руски с лакеи и чужди собственици със западни имена9фармации,БТК,МОЛове и др. Страхливите са винаги на власт,не бой се.Покани и Путев пак за бъдещите 10 милиарда поредни,които БАТЮ ще ни вгепи. Важното е ,че твоето блажно не се губи.

...тоа май че ти отмъкне електората!?

Яко му дърпат на Боцко панталонките и от Запад,и от Североизток,и от Югоизток.Искат да му ги смъкват...Ама и той се дърпа и не ще....Дръж се "селски"(аз също съм родом от Банкя), не се давай! А ,падна за трети път, а ще ти е за последно !....:)

Евла бе боко ,престраши се -видя ли никой не те ритна по кокълчетата, фрау не ти дърпа ушите, е целувка по главичката нямаше ама ....бъди мъж като Орбан-стига с тази еврогейска сулидарнуст. И отиди на килимчето на батя Вова защото ЕС се разпада и тогава я втасахме.

Пътуват Германец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ ГАНЪО КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

ИСТЕРИЯТА. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за манипулиране на изборите къде ли не то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълват фалшиви обвинения!

Браво на ББ! Една добра стъпка. Мисля, че банкянската натура на ББ този път работи в негова полза - той прекрасно разбира, че ако се присъедини към хора на Мей, ще подава пак оставка. И ББ помни, че дори немският цар Борис (и цар на българите по времето на фишизма) не е посмял да се заиграва с конфронтация на България с Русия.

Има той СИК-аджийски инстинкт за самосъхранение....В тяхната групировка (за разлика от другите Мултигруп,ВИС-2,Корона инс.,Лев.инс и т.н) се самоизбиха помежду си...трети етаж срещу четвърти,четвърти срещу пети и др...:)Дръж се Боце...вяра да нямаш на никой....всички искат да те "намажат"...знаеш как е...:)

мотив за престъплението и прецедент. Е,руснаците си ги имат и двете. Само те.

Много си прост Саше ама мнооого!

Не съм ПРОЗД БЕЕ, ама съм само ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ!

Ъъъъъ....ай стига бе, тоя чокундур не мое да повтори вечерта, това дето е рекал сутрина, а сега специалист като Шерлок Холмс се пише.......мдааа, нали?

Боче,то и за Г.Марков няма. Та тия рапти се вършат потайно и се плаща ЯКО на извършващите. Те ако се осветляваха нямаше да се правят.

когато Тиквоний е прав. Няма ли доказателства - няма вина. Особено когато англичаните твърдят нещо. През вековете ще се запомни докладът на тяхното МИ, че Саддам е разработил ядрено и химическо оръжие, което вече 16-та година след убийството на "диктатора" се търси от демократите и половин милион иракчани бяха убити неизвестно за какво от "носитилите на програса". Донесоха демокрацията с танкове бомби, крилати ракети, многохиладен експедиционен корпус и др. защото в Ирак има петрол... И никакви химикали и ядрени инсталации въобще не търсиха. И МИ-тата за нищо повече за нищо не питаха. Те си свършиха тяхната работа на подлоги

Мисля си че имате право само не съм сигурен че става въпрос само за петрола,сигурно има и друго но аз лично не съм наясно.

Катето Захариева друго намекна. Вицепрезидента е ЗА Истанбулската конвенция, президента - ПРОТИВ. Да вземат да се стиковат ли, що ли?

Не, Захариева не е намеквала изобщо. Нито за Русия, нито за отровен газ. Просто протоколно съчувствие, все пак съюзник по НАТО, пострадали хора и т.н. Но и тя не им вярва, че е Русия. Дори не направи официално изявление. Само в туитър, където е лична позиция, не министерска.

Орлин Данев

То затова и Ердоган ще ги заформи и Катето и Надето от лична Султанска позиция, не от Великоосманска имперска...:)

И к'во казал Тиквун, а какво направил? Казал, че не е сигурно, че Русия е отровила Скрипал, смънкал (то не е сигурно, че е посмял де) нещо на Терезка за лъжите им относно Ирак, а факт е, че е гласувал в подкрепа на тези гнусни лъжи!!! Подлоги безподобни са нашите хора! Как не се сещат, че дойде време да им се търси сметка за предателствата?

Бойко,ако Русия е отровила Скрипал, това е равнозначно Мей да е организирала убйството на Кенеди в Далас.Сега след това точно изказване на Бойко Борисов,какво правим с простотиите по повод опита за отравяне на Скрипал ,казани от М-ра на МВнР и политическа фльорца Захариева.

Добре де, ама овцата Захариева набедена за външен министър каза друго?

Хааа...БРАВО!!!!Най после НИЕ ВОДИМ ДИАЛОГА!!!!БРАААВО.доказателство за поръчителите!!!!и дори и тогава РАЗУМ,НЕ ИСТЕРИЯ....

Боко а КОЙ свали предишното ти правителство??? Ама сигурно ли е? Имаш ли доказателства!?!?

До Ася: Уважаема Ася,споделям напълно казаното от теб.Виждам по доло озлобени пъпчиви драскачи какви ги плещят.Знаят ли те какво значи да се изтеглят дипломатите от една държава.Значи подготовка за война.Ние какво искаме.Мирно съвместно съществуване за нас и децата ни или ужасите на войната .Само на 1000 км от нас днес има реална война.За какво злобеят тия наши сънародници,на какво се радват.Говорят срещу Ядрена държава.Премиера добре разбира за какво става дума. Ами ако истинските поръчители са на свобода и сега кроят други планове и един ден усъмним с новината че в еди кой си театър се е случило лошото Какво правим

Не съм фен на Борисов, никак даже, но в случая е много умерен и дипломатичен. Ако се наложи ще изгори министър Захариева.Мисля,че позициите на двамата по този въпрос са съгласувани.Дипломацията е сложно нещо, налага се да лавираш, особено когато си малък сред големите.

Абе, вие гербаджиите, да не би да смятате българите за толкова тъпи, че пишете такива хвалебствия за вожда си? Той нямал достатъчно доказателства, но гласувал според както му кажат господарите!!! Това за вас е "дипломатично!" Затова и тази асеновградска фльорца е турена за външен министър.

...външния ни министър друго каза...преди седмица още

Преди дир.да публикува статията за руските капитали в Англия. Въобще ако не е дир.да ги осветли...министрите нищо не знаят.

Погаленият от три Папи да се сети ,че сме член на ЕС и има обща резолюция на ЕС по въпроса. Да не би и Путин да го е погалил по главата !

И какво? Дай сега като се дупят от ЕС да се дупим и ние а?Я си гледай работата ти бе! Аз си имам мое мнение и ако те не съвпада с това на ЕС, ич не ме интересува!

Този наш андрешко пак хитрее и се чуди как с изпъчени гърди да се сниши, та каквото и да стане гордо да заяви: АЗ нали ви казах!

Кажи си и твоето мнение по въпроса . Смотаняк .

Мисля си ,че на теб ти идва в повече да си изживяваш като политик между големите. Гледай си т.чиния ,че вони отвсягъде гледай малко да я пооправиш ,тях не ги мисли. Когато една малка Държава няма ресурс даже да се защити ,тя Държава ли е? Новичок те притеснява а?Притеснително е .Ние сме по долни гащи.Горкия и той се мисли за фактор.

Излиза, че този мнителен човек, не е набил канчето достатъчно настоятелно на други персони от неговия екип, които бързат да обявят, че застават твърди зад своя съюзник , каквото и да означава това.При това го правят от името на цяло министерство , на едно вече компрометирано място, в което и най големите дебили са забелязали нередности.

Напротив, този мнителен човек бута другите от неговия екип да поемат негативите от неговата политика и да горят като бушончета. Не сте ли още забелязали, че винаги екипите на Бойко са Временно явление, но само Той,Бойко Борисов (евентуално и Цецо Цветанов) са ВЕЧНИ!

И каква стана тя? Премиера ли да слушаш или външният ни министър???

Така, явно този път инстинкта му за съхранение проработи на време. Това обаче поражда поне два въпроса. Иска ли да каже г-н Борисов, че британците лъжат? Или най-малко обвиняват някого преди да имат неопровержими доказателства! И ще уволни ли г-жа Захариева, министър на външните работи на България, за това, че в лично обръщение в интернет пространството ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОДРЕПИ становището на Великобритания за недоказаната вина на Русия!!! С това си изказване,не поставя ли г-жа Захариева страната ни в неудобно международно положение.

Боце е професионалист, стар пожарникаро-тенесист, с Цацаров ще разплетат сложния казус...

Понеже не е разследвал стотици престъпления,както твърди българския премиер и не може да говори гладко. Мисълта му е накъсана, непоследователна и нелогична. Знае, че трябва да каже, че се води разследване и до момента на публикуване на резултатите от него не може да се говори със сигурност за обвинение срещу някого, но не може да се изрази. Той искаше да каже, че Путин няма интерес, защото е било ясно, че ще спечели, но направи неточно изявление като говореше, че щом има руска намеса в САЩ и победа в Русия, значи няма как Путин да има нещо общо... Разбира се, че КГБ и Путин не са едно, но хората по света говорят, че ръководството на Кремъл няма как да не е знаело кой стои зад атентата и го обвиняват ако не за атентата, то за безстопанствеността и небрежността към появата на руско бойно химическо оръжие на пазара. Може да е смел, което е много важно, да строи пътища и мостове, което не може да му се отрече, но никак не го бива в наказателното право, която няма как да прикрие.

Я пак си прочети коментара и помисли дали това , което написа има смисъл. Аман от тъпи и неграмотни активисти.

в прожектора на цялата световна демократична общественост...........??????? баце а чесън циганин и мотика правиш ли разлика ???

Дотук добре, Господин Борисов! Логично, точно и адекватно. Остава само да си провериш някои членове от екипа, дали не са освидетелствани?!

страшно е да си русофоб и рублофил едновременно ,някакъв особен вид шизофрения ли е ?

в 22.44 питах някой русолюбец да ми посочи, къде точно в новината борисов е казал , че не е сигурно че е россия. ответ нет!!

"Аз съм мнителен човек, когато знаем кой, тогава ще го коментираме, до този момент кой би казал, че е сигурно. Обикновено в такива случаи никога не е това, което изглежда на пръв поглед. От една страна е много плоско, видно, брутално, насочващо. В един момент някой казва, че това бил интересът на президента на Русия Владимир Путин да повиши избирателната активност. Не мисля, че имаше човек на света, който да се съмнява, че Путин ще спечели изборите. Ако е вярно, че той може да повлияе на изборите в САЩ, за него би било детска игра да го направи за своите избори".

още не мога да повярвам,че скрипал и дъщеря му са били някак си отровени ...

Какво значи "Русия отровила" един човек. Това звучи все едно да събираш тикви цигулки от вятърни електроцентрали...

Сигурно е само че заедно с Румен Грипена и тлъстия тулуп Каракачанов сте кукли на конци,а конците ги дърпат от Москва.

министърката е доста объркана, но зам. министъра- адаша Георг, бил началник на някакъв комитет,който защитавал паметника на съв. армия от цапаници. Комитет срещу антисемитите, така каза при цецка ризова.

Не било сигурно, че Русия е отровила Скрипал; Преди това чрез пионката си Захариева пък беше сигурен. ... Дисоциативно разстройство на идентичността - в съзнанието МУ съществуват едновременно 2 сложни умствени състояния...

..е.. хубава работа..и какво ще правите сега...ами нали ваншната ти министарка вече се иzxоди по вапроса ?!?!...и то по различен начин от теб...

ей! баце е гоуем! както се казваше в улицата, преди 20-тина години: 'баце, ти си голем... ' - стоп, мерси. Човека така и не успяваше да постави "г.ъ.з" накрая. ТА, баце: веуик е. Е така се печелят узбори за 4-ти мандат. Правителството работи, подкрепя всяка думичка която ЕС му каце (началниците), но самия баце... ВЕУИКАН!!! Айде да илядиш бацка, още 7-8 мандата да изпросиш от русофилното си дебилстващо население!

Спокойно троловете, без паника. Той утре ша каже точно обратното.

След толкова години глупости, най-после каза нещо умно! Чак не вярвам на ушите си!

По интересно е КОИ ОТРОВИ Мишо Бирата Ваньо Танов кои удави варненския митроплоит Кирил кои самообеси шефа на Русенската рафинерия кои отрови Денис Ершов и бизнесмена Шарлопов кои уби Чакьра с рпг

Това е разликата между голям държавник и пазарджишка пръдла.

Abe ti я да му оближеш осраният,дебел Гъз,преди някой да те завре там,да ви еба пичката майчина и на двамата!

Господа, г-н Борисов е прав - няма доказателства, че Русия е отровила Скрипал. Не може и да има. Ни страна, ни народ тровят някого - ни им е свойствено, ни е изпълнимо. Но... Възможно е групировки в държавна управа да го направят - това се е случвало и се случва от древния Рим досега. Правят го и в служба на групировки в управата на друга държава. Примери? Има: - "Българският чадър" - страшното оръжие на КГБ със страшната българска отрова "рициново масло" във Великобритания и Франция, срещу българи - страшни говорители в радиостанции. Малко са слушан и с нулев ефект. "Защо" не е въпросът, на който ще има отговор. Но е ясно без да питаме, кой с кого се е разбрал в тровенето. Поръчителят на тъпи полит-вицове, господа!

Точността е в това да не въвлича България да взема страна .Нека всеки го разбира както му е угодно Важното е да се пази от изхвърлянията на предишния ни президент но и да не дразни ястребите от Европа.С Ердоган е същото защото сме като в тигана на огъня най-близо а в НАТО сме само пушечно месо.Направихме всичко възможно и Русия да отдалечим силейки се колко големе западняци сме.Захариева се втурна да сервилничи за наша сметка.Уж от свое име но нали е външен министър а не пияница от кръчмата мнението и тежи на България.Всъщност много наши представители играят за собствена сметка и против България надявайки се да ги забележат и проемат за ,,свои кучета"или да си заслужат сребърниците като Мария Чернева и редица още други дето се пънат по медиите.

Точността е в това да не въвлича България да взема страна .Нека всеки го разбира както му е угодно Важното е да се пази от изхвърлянията на предишния ни президент но и да не дразни ястребите от Европа.С Ердоган е същото защото сме като в тигана на огъня най-близо а в НАТО сме само пушечно месо.Направихме всичко възможно и Русия да отдалечим силейки се колко големе западняци сме.Захариева се втурна да сервилничи за наша сметка.Уж от свое име но нали е външен министър а не пияница от кръчмата мнението и тежи на България.Всъщност много наши представители играят за собствена сметка и против България надявайки се да ги забележат и проемат за ,,свои кучета"или да си заслужат сребърниците като Мария Чернева и редица още други дето се пънат по медиите.