Намали ли акцията на Зукърбърг натиска върху Фейсбук?

Може ли медийната акция на Марк Зукърбърг да намали натиска върху Фейсбук?

Обратно в новината

Коментари - Намали ли акцията на Зукърбърг натиска върху Фейсбук? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е пълен льохман! Да открадне идеята от клиентите си и да си я реализира сам.. Да направи най-долнопробния клюкарски софтуер, който съществува единствено благодарение на най-гнусното и най-глупавото и първосигналното у хората... И накрая да се дореди само някаква китайка да му върже... Срам, гнус, отврат и погнуса...

Социална мрежа! Който иска - общува, който иска си предоставя данните, който не желае - не ги предоставя или изобщо не влиза в нея.

зухър ли си мухал ли си неможе да се сети че шпиони си продават страната за стотинки та тоз мухъл и неговия саид е имунизиран ???, приличаш на предприемач и толкова макар че имаш големи възможности които се крепят на един фалш които светаа гръмна .........................поздравления само за едно че накара половин свят да влезе в някъв си дебилски социялен саид ....честито браво

винаги съм бил противник на овчето мислене, като:"аз нямам какво да крия! нека гледат!". и аз нямам какво да крия, но във всичко си има един личен периметър, на който ужасно много държа и смятам това за повече от нормално, за разлика от ексхибиционизма, който се вихри във фацебука - един пожелателен, мечтан, но напълно нереален свят. колко от хилядите "приятели", които имате в профилите си ще ви се притекат на помощ? излизането от фацебука е трудно и сложно, но мога да предположа какво е чувството на освобождение от тази робска зависимост.

За какво говориш изобщо? Нали знаеш какво привлича като магнит мухите? По него кацат ли пеперуди? Никога не съм имал FB-профил - прозрях отрано помиярската му същност. Едва напоследък си направих някакъв, по принуда, за да комуникирам с братовчеди зад граница, на които Скайпът им е непонятен...

Хихихиии,сега ,,кеймбридж аналитика ,,ще духа супата,въпреки , че НЕ е нарушила закони!!!!В прословутата кампания те се фиксираха върху 16 щата където имало риск за Тръмп.....Направили са послания за около 60 милиона потребители,предизвикали са 184 милиона ,,лайка,, и ВЕРОЯТНО са ,,накарали,,600 000 колебаещи се да гласуват...Точно тази ФИННА намеса с помоща на ФАЦЕТО осигури победата на Тръмп...Но как да ФОРМУЛИРАШ съмненията си и глупоста за провалена кампания,защото СОЦИОЛОГИЧНИТЕ прогнози ти даваха победа!!!Ооо,руснаците са винаги под ръка за обвинения....

Ми да - не знаеш ли, че Путин е собственик на "Кеймбридж"? :)))

Абе, що никой не пита, дали "Кеймбридж аналитика" не ползвала неправомерно данните на потребителите на Фейсбук в интерес на един друг неин виден клиент - Правителството на САЩ по времето на Обама в лицето на Държавния департамент? Що само за Тръмп питат?

Интересно как една поредица от напълно законни действия доведе до спад на акциите на Фейсбук... и как Зукърбъг прекъсна отшелничеството си за да спасява надутия от него балон;)

заложил на НЕПРАВИЛНИЯ КОН...

Хоп,видяхме най-симпатичния и велик РУСКИ ТРОЛ!!!!!Хилъри ,ти видя ли го????

Захарчо е Лъжлив крадец. Западнала подводница на Нефтеният кладенец е замръзнала в ледовете на Арктика по време на учение на ОТАН.

сред тези алабализми, нещо не усещам извинителен тон към Русия от страна на мнимите потърпевши политици.

Оказа се, че Свободата на Словото противоречи на Западната демокрация. Да ни са честити Цензурата и Западният тоталитаризъм, които са точно такива, каквито беха при СоциализЪма.

Кембридж аналитика. Само че тя била свързана с руски психоанализатори, така че руската връзка отново се появи. А оня ден ЦРУ обяви доклада си за руската връзка, че няма данни за намеса в изборите в САЩ. И кой ся лъже? А Путин си го премести.

какво нещо е историята- вече като вида Зукърбърг се сещам за Сидеров. и обратното.