ЦРУ: България трета в света по смъртност

България влезе в нова черна класация, този път на ЦРУ - страната ни е трета по смъртност след Лесото и Латвия.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ: България трета в света по смъртност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблем в качество на живота на българите са изключително лошите, некачествени храни и некачествените лекарства.Природата вече е много мръсна и дишаме лош и мръсен въздух. Да се спре вноса на палмово масло и влагането му в различни хранителни продукти, които са много на брой и дори в тези, предназначени за деца.Да се спрат имитиращите млечни продукти, защото това са боклуци увреждащи здравето ни.Да се помисли дали аналгин-хинина не трябва да се върне в аптеките като качествено лекарство.Ще ни уморят производители на хранителни продукти, които търсят само печалбата без да ги интересува това, че тровят хората.

България и на първо място в света да стане по смъртност, някои ще си живеят живота... Потърсете в YouTube: Българи празнуват в Courchevel... Moët се лее на фона на "Шушана"

Синът на един от изпълнителите на АМ "Струма" лее шампанско за 40000 евро в тузарския курорт Куршевел под звуците на Шушана! Заведението е известният гръцки ресторант "Наммос", а мястото е френският ски курорт Куршевел. Марката на шампанското, както се вижда е Moët, а в това заведение една бутилка се предлага за 350 евро. Основното действащо лице е Владо, синът на един от най-богатите българи, който пък участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти, един от които е магистрала "Струма".

абе лее, ама не се знае как ще свърши, березовски имаше 3 милярда долара, удушиха го и го обесиха в банята, откраднати милиярди рядко свършват с хепи енд.

Тук се стараем в ,,по малка дупка ,,да минем,а децата им разпиляват краденото от родителите.А управляващите не чуват нито за смъртност,нито за бедност,а да не говоря за престъпност.А сега преди Великден ще ни наложат фашиската ИК да ни ,,дозатрият,, Но успокоителното е ,че Господ по някакъв начин досега ни пази и оцеляваме и винаги наказва тези ни посягат до девето

дебилите скоро ще изчезнат

Няма са изчезнат, в момента "жените" у нас масово търсят мухльовци и дебили, които да манипулират. Дебилите се размножават най-много в момента.

Колко зле е последните 30г щом правят преднитв 50г коминизъм да изглеждат като златен век!

А за това че българите масово пушат кой точно им е виновен?

Ама па си имаме демокрация, дето е вечно жива ! УРРААА !

Конкретни проявления на геноцида, в икономически план (високи сметки за ток, вода, парно,... поради корупция, кражби, измами,...договори за "услуги",...), тоест икономичерските форми на геноцида: Гинка от ЧЕЗ взима Митрополията за вечни времена, патриархът прибрал 150 бона депозит без фактура 22.03.2018 , frognews Гинка Върбакова има много поводи да е весела и засмяна Кандидат-собственичката на ЧЕЗ Гинка Върбакова взима сградата на Митрополията в София за вечни времена. Това стана ясно от предварителния договор за наем, с който Фрог нюз разполага. Преди ден излезе информация в медиите, че фирмата на Гинка Инерком е взела под наем Митрополията за 10 години срещу месечна такса от 15 000 лв. Нещата изглеждат, обаче така само на пръв поглед. Клауза в договора ясно подсказва, че не става дума за реален временен договор, а за прехвърляне на собственост. В точка 10 от Договора е записано: Срокът на договора/ите за наем е 10 години с клауза за автоматично продължаване още четири пъти по толкова. Ако след изтичане на договорните срокове използването на вещта продължи със знанието и без противопоставяне на наемателя, договорът се счита продължен за неопределено време. Юристи с опит коментираха пред Фрог, че в случая няма как да се обясни такава клауза, освен, че Гинка Въбракова, като представител на Инерком се гласи да ползва апетитната сграда за вечни времена. От документа става ясна и друга любопитна подробност. От нея излиза, че наемодателя, в лицето на патриарх Неофит е даден депозит в размер на 150 000 лв. За така платения депозит не се издава фактура, пише в Договора. Любопитно е как за подобна сума няма да се издаде документ, който да докаже, че плащането по тази скандална сделка е извършено.

По нея се коментира и цената, на която имотът е даден за ползване от Инерком. От споразумението става ясно, че за един квадратен метър площ, фирмата на Гинка Върбакова ще плаща по 16, 80 лв. с ДДС или 8,4 евро. Липсва клауза какво ще се случи, ако има промяна в курса на еврото към лева. Вижте целия Договор:

малко е. винаги.може. повече.

И що тогава повишават възрастта за пенсиониране? Нали живеем много дълго ,а пък сме мрели между първите в света?

ГЕНОЦИД! Казвал съм го много пъти - геноцид срещу българския народ, започнал с избиването на автентичната българска интелигенция през 40-те години на миналия век с 5 премиера руски граждани, та до днес с Борисов с така скъпата му партийна книжка.

Това означава ли ,че след двайсетина години политическата сган ще емигрира със накраденото,защото няма да има останал жив приемник за паразитите?

Как се топим,а управляващите ,,мълчът,,снишават се,крадът колко и откъдето могат,а ние изчезваме.

N. S.

Тия, дето са 'захлебили', ще емигрират....... и да се оправят кой както може. Обаче на техно место идват други, които са цървули (абезян), и те искат да захлебят. Да де, ама от кого (се пита в задачата) ? Е, това е генетическият проблем на българина. И Стефан Стамболов го е 'ударил през къра', като е пипнал властта, не само тези вчера и днеска.

аз не казвам , че само възрастовата структура е важна, но ако сега над 65г в България са 20.4 % от хората ...то в следващите 20 години този % ще надхвърли 30%. В демографията е най-важно колко деца се раждат и са се раждали през годините, а всичко останало като здравеопазване ,подобряване на живота и тн..е само задържане на процесите, но те не ги отменят! Няма ли раждаемост и поне 2.2 деца на една жена ..такъв народ е обречен. В България този показател е 1.46 деца на 1 жена. При българките 1 на една жена средно!?

Е, и? Напълно нормално при застаряващо население. Това е естествен процес за високоразвито общество. Що се отнася за страни от 'третия свят', там причините са коренно различни. Нашата висока смъртност няма нищо общо с високата смъртност в африканската държава Лесото и да бъдем поставяни под общ знаменател е смешно.

На трето място в света си е нормално за една малка България! След десетина години ще сме на първо място! Няма нищо ненормално в това!

България високоразвито общество? Шегувате ли се? Та България е едно 20 години назад спрямо всяка една друга държава от ЕС! Най-изостаналите сме ние! Най-високо развито общество има в скандинавските държави! И не, те не са преди нас по смъртност, а напротив, те са на най-ниските нива по смъртност в ЕС!?

В Скандинавия ниската смъртност се влияе от огромния брой мигранти. Друг факт е, че местните са на първите места по самоубийства, което Вие тактично сте пропуснали.

Такива новини от сащ са вредни! Боко да фърчи за фашингтон и да оправи нещата!

Който се е родил, все ще умре. От както човешкият род е съгрешил срещу Бога, смъртта е станала наш спътник. Друг е проблемът - не раждаме нови хора. В доста по-тежки времена сме знаели като народ да раждаме, затова не сме изчезнали. А сега от чист егоизъм мислим само за настоящето, не за бъдещето. Кой ще дойде след нас, когато един ден всички се озъбим от старост?

Българите в чужбина раждат защото имат работа, добри доходи и могат да си позволят да отглеждат деца. Българите в България особено тия които не са от София, нямат пари да отглеждат деца, да ги хранят, облекат и обучат, затова и не раждат. Но веднага щом българин отиде в чужбина и се оправи, после има средно над 2 деца. Не случайно в много европейски държави обявяват че първото родено дете при тях е българче. Огромни маси българи има в почти всяка държава от ЕС. Които раждат и често първото бебе там е българче. Така че причината я търси не в егоизма а в липсата на добър стандарт на живот, на доходи и работа в провинцията в България.

Пп. а в доста по тежките времена едно време които цитирате и сме раждали наистина, тогава българина имаше земя, която си обработваше и която го изхранваше. Бедно и скромно но имаше храна на трапезата и гладен нямаше да умре. А сега през демокрацията на българина му е взета земята (най-ценното нещо) и е натикан в панелка. Как да се изхранва сам, че и деца да гледа? Няма как просто, затова повечето бягат към терминал 2.

Кой сега ще им е виновен на ГЕРБ? Герб са от 13 години в управлението на страната (в общините ) и от 10 години управляват страната чрез правителството. Благодарим ти ББ!!!

Нали изстрела срещу данъчният (оня с БМВто ) беше изстрел срещу държавата. Сега срещу кого е този изстрел г-н премиер Слънце? Не гласувай за ГЕРБ, БСП , ДПС и други участвали в този резултата до момента или партии и хора близки до тях!

По данни на ЦРУ за 2018г в България умират 14.5 на 1 000, а по данни на ЕС за 2015г в България са умирали 1660 на 100хил човека-тоест 16.6 на 1 000 . ..Истината, която съзнателно се прикрива е че следващите 20 години ще са много по-страшни в демографско отношение за България от това което се случва сега..Освен от лошо здравеопазване и мизерен живот има и един много по важен фактор - "възрастовата структура на населението".. През последните 20 години си отиваха основно хората родени 1920-1940г. Следващите 20 години ще си отиват най-многобройната група от българския народ родени между 1940-1960г, която по брой е два пъти по-голяма от първата група.. В България ще настъпи мор! Ако сега на година умират по 110 хиляди човека и се раждат около 55 хиляди...то в следващите години числото починали на година ще достигне над 200 хиляди, а родените ще бъдат около 40 хиляди на година /защото в детеродна възраст навлизат децата родени през последните 20 години, които са твърде малко/... Родените етнически българчета към 2040г няма да достигат и 30% от новородените!!!!

След 35 години ПРОМЯНА и фрашкани с демокрация и евроценности,навлизаме в периода на масово обезлюдяване на тази територия и наближава времето,когато последния българин ще затръшне вратата.

Скоро България ще стане първа и по смъртност. Сега е първа по бедност.

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" нама нищо общо с демокрация и свобода. Ето защо никой представителен политик - лидер в САЩ или ЕС няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1.Какво е демокрация; 2. Какво е свобода. Представителната "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е свобода. Какво е демокрация. Какво е лъжа. А сега какво.

Бяхме първите които имаха държава в Европа и показахме на останалите как се прави държава, сега ще бъдем и първата държава която ще се претопи и нацията й ще изчезне. След нас полека лека ще изчезнат и другите държави, но пак ние първи ще им покажем как се прави. пп. за драките да припомня, България е най-старата държава в Европа (преди нас е само Византия но тя вече не съществува). И когато България е имала държава (681г.) останалите народи са били племена! И германци и англичани и испанци и французи. Всички те са ходели прави под масата когато България е имала държава. Държави са имали само Византия и България тогава. Ние им показахме първи как се прави държава. Нещо повече, България е единствената държава в Европа която НИКОГА не е променяла своето име от самото си създаване! Няма друга такава държава!

Абе нещо мноо почнахте да си ги пишете едни! Например: 1.Как Бг ше е 3-та в света СЛЕД Латвия, след като е ПЪРВА в ЕС? Латвия също е в ЕС, ама може от СРУ да не са знаяли; 2. Кво е смъртност? Умираемост? Другите безсмъртни ли са? Тия чували ли са некфи други демографски мерки?

Смъртността зависи от 2 фактора - средната възраст в държавата и средната продължителност на живот. Ето защо при тарамбуките е много ниска въпреки липсата на здравеопазване и в Сирия въпреки войната, а в Европа е висока. В България младите емигрират, средната възраст е 47 години и въпреки че сме на срени позиции по продължителност на живот имаме висока смуртност. Факторът често се използва за манипулации

Продължителност на живота е едно (термин от демографията), СМЪРТНОСТ е термин от медицината, който обозначава, така да се нарече умираемостта, броят или процентът на умрели от конкретно, точно определено ЗАБОЛЯВАНЕ. Точка! Четете ПО редовете, а недейте а се връзвате на кака ви моника!

По-важното е, че сме ПЪРВИ В ЕВРОПА!!! Ако се понапънем още малко, можем да станем и ПЪРВИ в СВЕТА!

Ние ще се понапънем ама нали знаеш, че българската нация така ще изчезне. Дават го пред 2149 година да изчезне и последния българин от територията на България. Тогава какъв смисъл от всичко какъв смисъл от държавата, от името България, като в нея няма да има българи? Това ще е всичко друго но не и България вече. Вероятно ще се смени и името.

За това питай Б. Б. като се върне от Брюксел!

N. S.

Aбе, началник, те динозаврите са изчезнали, дето са управлявали Света (не един полуостров), ти искаш България да оцелее ? И особено след като й е 'скроен костюма' ?

Като основната част от тези случаи (около 12 на 1000) са по причина на инфаркт, инсулт или злокачествени тумори.

Няма такава класация ! !4 на 1000 !? другите вечни ли са? Всички сме смъртни ! Нарича се ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ на живота ! Или демографска криза - ниска раждаемост и висока имиграция !

Средната възраст на населението е висока, оттам и цифрите на ЦРУ. Останаха само пенсионери , да не са шотландски бойци, че да чакат светлото бъдеще още толкова. Младите са масово в чужбина (манго и той) и затова статистиката е такава.

българина пуши по две кутии на ден цигари, пие средно по 300 грама ракия вечер и яде на вечеря до пръсване..., като с таралясника ходи и до кенефа - никакво физическо движение. всичко останало е бля бля...

пишеш за това което си и което правиш ежедневно!!! Другото, казано по твоему, е бля бля...

Ако в арабските държави годишно умират по 1.5 на 1000 , т.е 0.15% от населението, то колко е средната продължителност на живота там ?

Ср. продължителност на живота при арабите е по-ниска, но имат много деца- възрастните, съотв. смъртността НА 1000 е по-ниска. Стъкмистика сър...

В Сирия средната възраст е 22.5 години, а в Палестина 17.5

Да, ама какви хубави магистрали ЩЕ имаме.

Една малка част от успехите на ГЕРП. В държавата на Бойко борисов е така. Ако не ви харесва Т2 ви очаква

При първа възможност се махам от България. Просто тук няма никаква перспектива, шанс за реализация, добър нормален живот и добри доходи. А с политика не се занимавам, но хората казаха, че откакто Герб е на власт неравенството сред обществото се увеличило и пропастта между много бедни и много богати е станала още по голяма. А дърржава с такива показатели е обречена на изчезване от картата на света. Уж трябваше да борят неравенството и да има добър стандарт за всички хора в България от правителството а всъщност го увеличиха.

НА КОЙ СЛУЖАТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ И ОБРАЗОВАНИЕ Докато при представителната "демокрация" и "свобода", подвид ОТКРИТА диктатура (фашизъм и социализъм) хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна "демокрация" и "свобода", подвид СКРИТА диктатура - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията и образованието се извършва ТАЙНО, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в един свободен и демократичен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната и образователната система на една държава, която нарича СЕБЕ си демократична и свободна, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са собствениците на вестниците, образованието, телевизионни и интернет канали или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в СЪСТОЯНИЕ да РАЗКРИЕ например в държавите от Западна Европа и САЩ (и не САМО там), определени КАТО "демократични" и "свободни", че информационните и образователните източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните ГОЛЕМИ финансови и индустриални ГРУПИ, ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Медиите и образованието НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както само "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

да пресмята смъртността у нас и да ни сравнява с другите! Ние вече близо три десетилетия наред сме на пътеката на бедността и бавно, но сигурно всеки от нас, който е със среден или минимален доход се приближава към смъртта! Който не вярва нека види статистиката на НОЙ и сам ще се убеди че там, където липсва поминък за хората там липсва и качествено здравеопазване и там смъртността е висока и обратното, където има поминък и има качествено здравеопазване там и смъртността е ниска! Защо измират повече мъжете?! Отговорът се крие в това, че те като глави на семейства не могат, въпреки всички свои усилия и полен труд, да осигурят всичко необходимо на семействата, преди всичко на децата, си и в тези си усилия започват да пренебрегват собствените си живот и здраве, което съчетано с нервното им пренапрежение по-бързо ги изпраща в отвъдното!

като се разпаднат ЕС и НАТО ще паднем надолу в класацията

Толкова сме смотани, че даже и по смъртност не можем да се класираме на първо място.

От кога ЦРУ готви докладите на СЗО?

Ползват еднакви източници. В случая - Евростат.

това е резултат от лошият държавен стопанин, който ни счита за лош генетичен матриял, от шменти-капелите при управлението на държава и финанси, от отличника на училището в банкя, далновидната политика в здравеопазването, икономическия растеж на държавата, перфектното управление на една партия наречена герб, а пък хората й казват гроб, от посоката на вятъра и слънцето във времето,когато премиера прави изказвания, обещания и раздава пари вместо това да върши поне ресорния министър,бил той дори и Цацка Цачева, от.... и т.н., от страхотните пътища, по които загиват ежедневно доста хора, от загрижеността на велможите за слугите, от стандартна на депутатите, които обикалят екватора иоще и още и оставка и оставка..

при това качество на живот. Ниска безработица, всеки има достъп до здравеопазване, заплатите нормални. И едни 2,5милиона се спасили :)))

Мамалееее,какъв велик НАЗАДЪК постигнахме за 30 години в ,,приятелското,,семейство на най стабилните организации,....

Запомнете!!! Герб са от 13 години в управлението на страната (в общините ) и от 10 години управляват страната чрез правителството. Благодарим ти ББ!!!

...,,гарантирано от ГЕРБ,,....

Иди при Путин да видиш гаранции! Имаш избор между лосион за вана и течност за чистачки.

Алоо, 80-те процента, казвам ви го, за да не сбъркате случайно, гласувайте за четвърти път за слънцето си. Така най-после можем и ние да станем първи в нещо.

Топ 10 все проруски кенефи плюс раССия вътре и канибалски държави! ТВА е! После разни ми хвалят раССия и Путин, а!

Не знам защо си се загрижил за Русия, след като ние я изпреварваме... А уж сме в Европа.

Не сме я преварили. Те са по-назад в демографската криза.

да влезеш в статистиката на самото велико ЦРУ, нали тупане?

коментира България, а и ти нали си русофоб, защо държавата ти е проруски кенеф

Хах, смешко, Латвия и Украйна колко да са проруски? Едната си е горда евроатлантическа членка!

така е, защото повечето българи са столетници, а столетниците най-често мрат

Нали си избирате бат'Бойко 3 пъти поред, аз мислех, че е защото живеете по- добре бре, простакландци ?

Ако бат Бойко ти определя живота яко си го закъсал.

ЦРУ лъже, когато изнася неудобни за руската пропаганда данни. Когато ЦРУ "изнася" удобни за руската пропаганда данни, както е в случая, ЦРУ не лъже. Браво на вас, таваришчи!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2017 1 януари 2007 г. България става член на Европейски съюз. Ето го резултата само за десет години членство в ЕС - бандитизъм и паразитизъм, със съучастието на представителните политици на ЕС и САЩ, и България. Комбинацията на 212 място по раждаемост и 3 място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за 2017 г. Всяка година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. Това прави скорост на намаляване средно по 220 души на ден или 9 души всеки час. България е ПЪРВА в Европа по детска смъртност. България ВОДИ класацията по самоубийства и самозапалвания в света. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия - физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. България е на едно от последните места в целия свят по РЕАЛЕН размер на работните заплати и пенсии. България е просто един концлагер на ЕС. Концентрационният лагер (концлагер) е голям център за масово задържане, предназначен за политически затворници както и за етнически или религиозни групи, които са лишени от свобода без съдебен процес. Понякога концентрационните лагери са използвани като места за принудителен труд (т.нар. трудови лагери), представяни като трудово-изправителни институции. Но в много случаи концентрационните лагери са използвани за физическото унищожение на затворниците (т.нар. лагери на смъртта). Кой носи цялата отговорност за България. Представителните политици на ЕС приеха България в ЕС. Българските граждани НЕ са приели ЕС, а той прие тях. Ето защо ЦЯЛАТА отговорност безусловно носят бившите и/или сегашни представителни политици на ЕС и България. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Там където има двоен стандарт, там винаги има робство или фашизъм. Не на робството, не на фашизмът, не на концентрационният лагер набеден сега за "България", който е създаден умишлено САМО от представителните политици на Европейския съюз и САЩ, и България на 1 януари 2007 г.

борисов е виновен