ПЕС събира левите премиери, ще дискутират Западните Балкани

На лидерска среща преди заседанието на Съвета на ЕС, ПЕС ще събeре левите европейски премиери, комисари и лидери на партии на 16 май в София.

Обратно в новината

Коментари - ПЕС събира левите премиери, ще дискутират Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотната НОВА идея на социалистите: - Да вземем от богатите! Как се сетиха. Умни глави! Сега остава само да измислят как!

И кой са левите лидери в Европа ? Няма ляво такива като този го продадоха.

аз не че съм любопитен, ама колко са левите премиери в европата??

Кам ви Путин и къде се слагате ? Цяла Европа ги отрече, но те пак си намират повод да е изпъчат.

така, както си дискутират западните балкани, цоциалистите да не забравят да продискутират и темата с какъв балкански скок председателят на пес влезе в брюксел, а многократни твърдеше, че няма да го прави. то, и бившият председател на европарламента човекът-чудо - м. шулц се кълнеше, че няма да прави коалиция с меркел, ама на. преди щеше да е уместно да се каже - "циганизациа на социализма, но това отдавна не е социализъм. на социтата им остана само циганизацията.

Абе какво е това ПЕС? Да не би да значи кьопек?

не знаеш ли?

Ако този е ляв то аз съм трамвай. НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВАТ П Р Е Б О Я Д И С А Н И мекерета всичките ни тъй наречени политици- гаврят се с народа както си искат.

kirchevo

Това МЕКОТЕЛО няма ли срам, или е ГЬОНСУРАТ.

Леви палячовци, все симулират че работят нещо за да оправдаят големите си заплати. Типичен пример е Станишко, тоя човек през живота си не е свършил работа и за 5 стотинки.

И ПЕС-овете станаха джендъри !

или поне - нашичкия...

Цял ден по медиите показват , най-непоносимите политици в България !

Плевнелиев, Станишев , Инджев, Тицин, Е. Михайлов , Бисеров ,...и плеяда подобни ... СРАМ И РЕЗИЛ .

Kакво общо имат левите , със запада ?

Що не си тупаш топката и си гледаш тумбака ! Ставаш противен на хората !

Песовете си джафкат - керванът си върви. А от Западните Балкани само подритват Песовете (а ония квичат на умрело...).

Скрийте този съединител!

Ехаа - голяма баданарка. Същият текст беше и за ИК . ."Ясната европейска перспектива пред тези страни е сред приоритетите на европейските социалисти. . ." Хайде стига сте правили метани на СтанишеФФФ. . . . . . ще ми е интересен, като дойдат изборите за следващите евродепутати . . къде ли ще се навре

БешешеФФФ, ама и така не прокопса...

първо: вкарвате ги в режим на икономии второ: хакате им социални програми, така че да бачкат без пари трето: обеждавате ги че им требват чужди капитали щото без тях са заникъде четвърто: обещавате им нови заеми ако си съкратят социалните помощи и накрая ги оставате да се оправят приемайки ги в семейството на ПЕС в общи линии нещо друго?:)

дали нашата гоооляма, ама мнооооого гоооооляма тиква ще се включи? абсолютно се съмнявам! Ще си измисли някаква заетост я с юнкер, я с някой друг от който зависят паричките от ес

Ей този олигархичен отрок няма спирачки. Ко-ка-лааааа. В БГ е бита карта. Напъва се като глист на буца. То сега едно ляво в Европа ?

пък аз реших, че някакви сватбари на маса са снимали...

Западни Балкани?! Дискусия?! От какъв зор?! ПЕС-овете да се информират директно от Усмирителя на Балканите! Станишев поне има връзки с Усмирителя...

ша нищат истанбулската конвенция с косовски отенък

Названието "левите лидери" придобива все по сексуалун оттенък, откак този ик соросоид взе властта.