Радев предаде в Палестина послание от Израел

Президентът Румен Радев предаде на палестинския си колега Махмуд Абас пожеланията на държавния глава и премиера на Израел за мирни и конструктивни отношения.

Обратно в новината

Коментари - Радев предаде в Палестина послание от Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕЗИДЕНТА Радев , малоумници дираджии!

Аман от български емисари!Не ни стига премиера Борисов, та сега и президента Радев.Накрая България ще го отнесе!

Всичко Мара втасала.

Защо все се бъркаме между шамарите Не може ли да сме независими като Швейцария и всички държави по света да ни уважават

изрелците са геноциядни животни без съмнение имат опит в тези неща на собствен гръб

Абе пилоте, ти защо не се грижиш за България като прецедент на тази територия, а се грижиш за отпадане на санкциите за Русия и за оправяне отношенията между Израел и Палестиня, плащат ли ти комисионни за посредничество?

Раде защо се буташ на коня в краката ? В българия не си свършил за 2 стотинки работа.

Без да влизам в ролята на посредник, но аз предадох на президента Абас и пожеланията на президента Ривлин и на министър-председателя Нетаняху за конструктивни и мирни отношения". ======= Господине, не влизате в ролята на посредник, а по-скоро в ролята на глупак.

Тия нямат ли телефони та ползват Радев като пощенски гълъб

Мигар става за друго ?

Тоя що не си стои у нас и да направи нещо за страната ни. До сега само е фърчал и хабил керосин, народни пари харчил и продължава да фърчи и като прецедент. Той е като Станишев, не е свършил работа и за 5ст. през живота, така са комунистите.

И потника, стана сводник подобно на тиквата.

Излишно.

"За нас възможността да внасяме и да транзитираме природен газ от новооткритите находища в Източното Средиземноморие също е важна възможност." Пак непремерени приказки. Как ще внасяш, как ще транзитираш природен газ от там? Същото беше и в Азербайджан, Грузия и Армения.

имаше май една приказка ... Посредникът му е лайно ? или не беше така

текста на посланието "Абе ще си не е.... п.... майна?"

Интересно защо всички политици започват визитите си от Израел? А Радев нито е политик нито някога ще стане политик- и да е ясно- безпартиен съм докато не видя политик на когото му е мило и драго да направи нещо за народа си.

А беше време когато арабеските ни бяха клиенти и имахме позиции там.

да бе, пример Кадафито: как ни въртяха с медицинските сестри които били заразили умишлено със СПИН арабчетата и щяха да ги разстрелват.. после кой знае какви суми са им били опростени на арабелите и колко са им били дадени в куфарчета за да ги пуснат...

ти не знам дали си бил роден още по времето на соца. За всичките тия "братски арабски страни" имаше як износ на оръжие, платили какво платили, след 10 ноември не видяхме и цент от тях

Нашите "политици" освен да предават, за друго не стават.

Г-н Радев е извършил срещи на най- високо държавно ниво Без резултат- Няма споразумение, няма договор, Има пренасяне на поздрави и непро- менена позиция от над 50год на Па- лестина и Хизбула от 1967год. Защо крие Деси и проявите и с първи дами

Бацето ,,оправя,, Балканяците, Радев - Близкия изток!?

МА КАКВИ ПОСЛАНИЯ БЕ , КАКВИ ВИЗИТИ , КОЙ ВИ БРОИ ЗА ЖИВИ, ЗАЩО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ???

Не виждам нещо дългата

Оправи България сега на ред е Израел.

А шербет занесе ли? Въпросния президен се бе подиграл на премиера за посредничеството на премиера в друга една среща.Сега същото се случва и с него. Или тук той занесе баклава?!?

си платят и двете страни куриерските услуги. И ние да разберем малко от келепира най-после.