Руската връзка на учения, замесен в скандала около Фейсбук

Психологът, замесен в скандала около Фейсбук, е работил с руски учени върху изследване на опасните личностни характеристики.

Обратно в новината

Коментари - Руската връзка на учения, замесен в скандала около Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪДИЙКА ВЪВ ВЪРХОВНИЯ НИ СЪД НА САЩ :)) Elena Kagan - Wikipedia ... АМЕРИКАНСКА ВРЪЗКА :))

СЛАВА НА РУСИЯ !

Ох, пак ли Путин е виновен ? Как успява тоя човек навсякъде ?!! А и на Запад свършиха ли психиатрите ?

Независимо от масовите медии Господ Бог верен и истинен, вечен и несътворен, абсолютен пример за добро и правда и абсолютен критерии за истина, ни казва че центърът на злото в поседни дни на този загиващ свят е Вавилонската блудница - с която Бог нарича духовният аспект на папството черпещо с виното на своето разпалено блудстване (гибелни езотерични учения) царе и народи. Получило своята сила от змеят (Сатана) за да получи той чрез нея поклонението на света чрез сила и измама. Не мисля че съобразителни хора ще повярват, че масовите медии контролирани от тази блудница пряко или косвено ще им кажат истината. Те прилагат тактиката на илюзиониста и истински важните събития със сериозни последствия за света никога не се огласяват масово. Затова Бог ни казва святата спасителна истина в своето Слово за да не бъдат измамени верните Му хора. Не търсете спасители сред хората за да не намерите вълци в овчи кожи. Този свят не може да бъде спасен и човекът сам не може да се спаси. Може да ни спаси само светият Господ Исус Христос, Който да победи грехът в нас ако Го поканим в нашият живот след покаяние от грехът.

Такъв бог не съществува

Последни ще се смеят светиите на Господа от които ще има бивши американци, руснаци и хора от целият свят. Сатана умело експлоатора страстите на хората, затова светият съвършен и вечен Бог ни призовава към разум, кроткост и смирение понеже са правда, любов и сила.

А преди това предизвика свлачище къде Смолян!!! Тоз Путин, бре! Все едни таквиз ги върши...

а като си помисля, че имаше години, когато някой кажеше "велика русия" на мен ми ставаше смешно. днес се замислям дали да се смея, след като чета фактите, представени ни от най-демократичните демократи на вселената. та руснаците избират директно президента на сащ, манипулират цукърбърг (приятелят на меркел и хайко маас), извадиха британия от ес, правят хакерски атаки, като директно оставят трите си имена и адреса на word файл, а за капак тровят двоен агент и дъщеря му с "новичок", който е прекаран през най-сигурните граници, каквито са летищата. изтръпвам от мисълта, че за раждането на водещи джендър политици могат да се окажат виновни пак руснаците... и тогава къде ни отиде "демокрацията"? :-)))

майка ми е бивша учителка по физика, смятам да напиша статия за връзките и с Айнщайн

...в Молдова има много български гени, бе! Бряяяя... Добре , че не заподозряха "българска връзка"!!!! Вижте му снимката! Всеки има поне двама познати, подобни на тоя Коган.

При защитата на Нормалния Свят от азиат-болшевишките варвари всички средства са позволени, инак Западът няма шанс срещу лукавството и мръсотиите на потомците на чингисхановските орди.

Болшевишките варвари са тези,които измислиха идеологията и тези,кито я финансираха!Всички знаем,кои са те!Всички знаем народите жертва на тази долна клика!

Я си е би май. Ка та !

абе не мога да си спомня. накрая на студената воина, кое се разпадна - уса или ссср?

Като става дума ето ви и от мен "доказателства" за дебела "руска връзка": 1.През цялото време докато е работи в Кембридж Коган, в Лондон е функционирало руско посолство!!!! :)))) 2.През същото време Аерофлот редовно е летял от РФ до Англия и обратно!!! :)))) 3. През цялото време Путин е бил президент на РФ!!! :)))) 4. Слънцето, изгрявайки от изток, всеки ден преди огрее Англия първо е огрявало Кремъл!!! :))) и т.н., и т.н. .....

Сравнете стандарта на живот във всички държави на територията на Европа в това число и на Русия и ще откриете руската следа.

наи-добре се смее последният, а последни се смеят американците :) ако някои си мисли, че ще се оставят на някакви пияници, много се лъже.

,,...психопатията, нарцисизмът и макиавелизмът ...са характерни за ,,избирателите,, на обама и клинтон...??? този път те не ,,спечелиха,,...!!! цялата тази ,,лудост,, за търсене на ,,руската връзка,, показва деиствията на ,,такива,, личности...!!! исторически пример е ,,маккартизмът,,...!!!

Тъй де ,а да си чувал че Маккартизма е републиканско творение?И че Маккарти е бил републиканец от Уисконсин.И сега тромбона тлъст се държи като новият Маккарти?Не ми се вярва скудоумко!Притежаваш безмерната глупост на тръмповистки трол!

Излиза че тия пусти руснаци задкулисно управляват целия свят... а разните му там масони, илюминати, розенкройцери и още който се сетите ряпа да ядат;)

В тоя свят освен руснаци други няма , само като чуят думата руснак и запада се подмокря а били уж велики.

Анериканска е значи компанията ама видите ли ''руснака'' е виновен за американските гешефти???Ставате жалки и смешни и навярно сте в първата десятка на изследването по тролене за мангизи..

Молдованец,американски гражданин-руска връзка?

троле! прочети статията работил е за руски университет

Като гледам някои четът и акъл на другите дават ама самите те НЕ разбират какво са прочели...

Изгоря ми крушката в стаята! Руснаците са ми хакнали енергийната инфраструктура !

това е цитат от бившият служител: It didnt make any sense to me, says Wylie. I didnt understand either the email or the pitch presentation we did. Why would a Russian oil company want to target information on American voters? ------------------------------ "Нямаше смисъл за мен", казва Wylie. "Не разбрах нито имейла, нито презентацията, която направихме. Защо една руска петролна компания иска таргетирана информация за американските избиратели?"

Всяка една компания от ранга на Лукойл се интересува от възможните изходи на изборите и то не само в САЩ , а и в Япония , Русия , Франция , Германия , Китай , и т.н. , и си плащат за това . Който не го прави не може да е сред "големите" в световен мащаб , това важи и за ШЕЛ , МкДоналдс , Якобс , Кока Кола , Хуауей , Самсунг , Сони, Хонда , Крайслер , и т.н. . Нормално е също така и един програмист да не е наясно , и да му се струва странно това.

ами програмистът не е посочил кока кола а лукойл!!!! кока кола ти си го измисли и го вкара за да създадеш димна завеса! тролски путлерски номера!

Най добре ще е на всяка гадост веднага да казвате ''руснаците и Путин са виновни'' белким израстнете в очите на останалите слепи за реалността..

Много му руска фамилията ,Коган ! Каганат руско име ли е ? Да си отговаря нищо общо няма с Русия ! Украинска да може !

не, еврейска е.

Бях почнал да се притеснявам, че руснаците много задобряха и замалко да не ги хванат тоя път. Ама ей го на, истината (поне американската) възтържествува!

като нещо не е в ред с избора на доналд-и понеже наи- големи демократи са американците покажете ни на нас по простите как го сваляте демократично от власт

Знаех си, знаех си, знаех си, тайно си го мислех и след като него обявяват си викам "що бе хора няма друг кой да е, кажете го" и започнах да се отчайвам. Ама сега камък ми падна, ех че ще се наспя след такава новина.

поръчкова статия.

За да им е по-лесно, просто да напишат КЪДЕ НЯМА руска връзка.

"...Американският гражданин Коган е роден в Молдова, но се е преселил в САЩ още като дете, съобщи британският вестник "Гардиън"..." Та това ли е "руснака"??? Тия стават все по-жалки в стремежа си да върнат студената война ! Верно че Русия не е най-добрия пример за демокрация но нима Турция , Испания , САЩ , Англия(не обединеното кралство) и т.н. не са другата страна на същата монета ... ??? Дано ЕС прояви хладнокръвие , разум , безпристрастност и самостоятелност при вземането на всяко решение от тук нататък , това е истинския изпит дали ще съумеем да сме независими и честни.

много пишете но четете малко! "Коган е бил консултант на екип от Санктпетербургския държавен университет" пътувал е честно до русия + това поръчката е дошла от лукойл но тук не го пишат

Добре, че са тайните агенти в родния дир, та знаят всичко :) Я обади, от кой офис на Лукойл? Можеш ли да кажеш Ip-то на компа или ИМЕИ-а на телефона, от който са направили поръчката?

Поръчката за кое? Дали само той работи с екипи от Санкт Петербургския университет , ако проверите ще се учудите колко учени и преподаватели от елитните западни университети работят не само със споменатия а и с много други руски университети и ползват частни финансирания , и пътуват много по-често до Русия , и това означава ли че всички те са агенти??? А това че Лукойл е финансирал изследване смятам че е по-малко наказуемо от това че , забележете , чисто АМЕРИКАНСКИ И БРИТАНСКИ ЧАСТНИ ЛИЦА в лицето на въпроснато фирма са ИЗПОЛЗВАЛИ всичко това за влияния къде ли не !

Писна ми вече, с вашите лъжи!

Това с руските връзки стана толкова досадно,че вече е смешно и не заслужава дори да се коментира.

За гибелта на "Титаник" също има руска връзка.Бабата на Леонардо Дикаприо е от Русия. Санкции срещу Кремъл.Веднага!

дкми

Ама разбира се! Как не се бях сетил! Руснаците са виновни! Те винаги и за всичко руснаците са виновни.....

В тоя форум има доста носители на "мрачната триада"...

При "деликатни" дейности в периметъра на екипа, но в периферна позиция се включват и тези, които ще отнесат пешкира, за бъдещ параван.

Малии вече е опасно и руска телевизия да си пуснеш случайно ,веднага ще те обвиняваше си замесен някоя конспирация ,за сваляне на световната демокрация.

елена йончева трол ли е щом е платена от лукойл :))) тя е мастър трол или лейтенант??

Айде бе, много закъсня тази руска връзка. Цели 24 часа, преди да намесят Русия :D :D

Толкова лесно се откриват троловете в нета,по телевизията,по радиото,че не знам защо им е трябвало чак научна работа.

Пак в основата на всичко стои измисленият суратефтер. Параванът на политиката и изнесеното гише на ЦРУ. А вие работете в името... на собственото си его. И да не забравите да си напишете майчиното мляко там! Да знаят "хората".

то цялото американско правителство са тролове и въобще не се крият за да трябва да ги търсиш. Лъжи, лъжии... - от и за олигофрени!

Вай, вай, колко соросоидни тролове ще останат безработни, ум да ти зайди.

ай стига де

Тези данни не били предоставяни никъде. Не нам. Тези данни са вече препродадени много пъти.

оня ден ме трихте и блокирахте когато пусках цитати от бившият служител на тази фирма той казва че поръчките са идвали от лукойл бил много учуден какво общо има руска петролна фирма с американските избиратели вече никой не е учуден де :)))

Знаеш ли за кое също никой не е учуден?? Че си тотален малоумник.

Шило

Ба си "руската" връзка! Роден в Молдова, преселил се в САЩ като дете. Явно, полетът е минавал над Русия.