Е-търговията в България има огромен потенциал

Онлайн търговията расте с двуцифрени темпове навсякъде по света. Има и пазари като България и Румъния, където този растеж е дори още по-голям.

Обратно в новината

Коментари - Е-търговията в България има огромен потенциал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната изгъзица .................къде ви е тежката индустрия бе тъпаци това трябва да е дневен въпрос на всеки българин а не разни простотиии ,,,,,,,,трушия продавалисте по нета а ??????

Само не пазарувайте от ЕМАГ

Така ли? И що ? Щото ти - бай Никой е казал ? :)))))

Стига сте лъгли хората. Заради такива публикации куцо, кьораво и сакато се юрна да си прави онлайн магазин. А данъчните от 2016 и 2017 ги напънаха много мощно отзад, защото масово са неизрядни. Толкова лесно се ловят нарушителите по справките за наложените платежи в Еконт и прочие куриери, че от миналата година има лавина от данъчни честитки и глоби. Ако имате онлайн магазин и не са стигнали до вас, просто още не ви е дошъл реда, защото списъкът е многохиляден. Но няма да се размине. Даже имам чувството, че данъчните скубачи сами са пуснали тая партенка и провокират хорицата да въртят нелегална търговия, за да има откъде да смучат. А при онлайн магазините е най-лесно, няма скрита информация, противно на всякакви закони. Пък вие като ви хванат и ви треснат 10 % плосък данък и още толкова глоба, че и при надвишен оборот още 20% ДДС, вървете се оплаквайте ако щете на арменсия поп.

Търговията през интернет по принцип има огромен потенциал и е формата на бъдещето. Тя отваря шансове за дребни търговци и производители, дори изобретатели да предлагат продуктите си, да информират клиенти за всичко, което предлагат и т.н. Проблемът в България е, че пакетните доставки са много бавни и несигурни, инфраструктурата лоша. А на запад с амацон прайм поръчваш днес вечерта и утре сутринта пакета се доставя. Амацон работят дори по проект за доставка на пакети с дронове.

Търговията може е да има потенциал, но бързаците с микробусчетата за никакъв чеп не стават!

В Съединените щати, вече няма нужда от големите търговски обекти, като моловете, които са почти празни. Основно се залага на електронната търговия. Лесно, удобно, изгодно, няма такси и с безплатна доставка в повечето случаи.

Не видиш ли нещо с очите си, нямам как да го избереш.

Това е статия от типа "брокер на недвижими имоти прогнозира разрастване на пазара на имоти". Хайде и аз да се включа: Чуйте всички - предстои бум на търсенето на хартиени фигурки, купувайте, че не останаха. П.П. Аз правя хартиени фигурки, ама не казвайте на никой, че съм в конфликт на интереси.

А потенциал за производство на нещо има ли? Или само за ЗЯЙПАЗАР да се пазаруват вносни боклуци онлайн

Не са само боклуци ....

Докато други имат правото да произвеждат, да развиват себе си и средата, в която живеят, населението в Бг ше седи пред компютъра и ше цъка с мишката. Просто голем напредък ше е...

в тази държава нищо няма потенциал, всичко бавно умира, ако ги няма евро средствата ще фалираме!

Ми като сте овце. Какво ли се чудя, щом поредния Баце ви е вожд.