Западът срещу Кремъл. Начело с Лондон

Лондон едва ли си е мечтал, че във времената на Брекзит Западът ще предприеме съвместни действия срещу Кремъл под британско ръководство.

Обратно в новината

Коментари - Западът срещу Кремъл. Начело с Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОД ДА Я БОГОСЛОВИ, НЕЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! Супен Готин Народ са англичаните, а що не и германците/немците

абе как е предателя Скипал. Добре ли си живее в Англия.

хич не съм добре. Събрал съм много пари от много места, ама не ме оставят на мира. Нямат никакви ценности тия хора.

Точно обратното! Лондон винаги си е мечтал въпреки БРЕКЗИТ да събере подкрепа и съчуствие от ЕС и САЩ.Това би помогнало за по - меки преговори при отделянето от ЕС. Така че целият театър със Скрипал обслужва г-жа Мей и Борис.Нещо повече! На г-жа Мей и бе нужен външен враг за да си укрепи разнебитенто вътрешнопартийно положение. Така че Лондон имаше мотив, имаше средства, имаше и възможности да извърши отравянето на Скрипалови(ако наистина е вярно) .Не им е за първи път на англичаните да създават "виновник" по този начин. Но нека не забравяме кой е майстора на измислянето на виновник. Това бе Хитлер! Дано г-ца Мей и гу-син Борис не са си въобразили че могат да го надминат!

Слава на Русия ! Западът д а си. Е бе ма й Ка та !

Слава на Русия ! Западът д а си. Е бе ма й Ка та !

Слава на Русия ! Западът д а си. Е бе ма й Ка та !

Като черна вещица е на снимката. Май такава е и душата й. Нито е желязна, нито е лейди, още повече не е "желязна лейди". Долнопробните й твърдения са съшити с бели конци и за жалост, тъй като повечето й сънародници са с полирани мозъци, си мислят, че останалия свят им вярва. Да си дигат крушите и да се махат от ЕС, но да си платят сметките. Не вярвам да стане-твърде много са намесени интересите на юдею-масонските-англо-саксонски ложи. Докато не се разпадне Лондонското Сити и не се премести , такива вещици ще се репчат на всички. Да си прибере всички потомствени англо-сакси от колониите независимо от цвета им (смятам за необходимо да й предложим да прибере и нашите цигани-нали са индийци по произход, дошли с османската орда, покровителствана точно от въпросните англо-сакси!

манипулации,лъжи лъжи ингилизка му работа времето ще покаже некоя службица секретна на шибъняците. Туй да не им са белите роби от Бг?!

НИЕ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА ,КОЕТО НИ ХАРЕСА. ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ.... ВЪПРОСИ КЪМ ВЕЛИКИЯ СВЕТОВЕН ПИСАТЕЛ ?

Нагнетяване на напрежение, брутални лъжи и манипулации, войни и намеса във вътрешните работи - това са т.н. "демократични ценности" на т.н. демократични държави! Всичко е за отвличане на вниманието и заблуда на народа. Богатите стават много по-богати, за бедните не се говори! Ние сме много по-чувствителни, защото сме много по-бедни и няма никакъв светъл лъч в т.н. демокрация! Цинизъм и геноцид! Прост народ - слаба държава! Това доказваме вече 27 години! На тази така и е наредено да говори, Меркел я подслушват дори и в тоалетната, а нашите послушковци ръсят огромни простотии! Тази Европа няма нищо общо с онази дори и преди 30 г. Който помни и е умен - ще разбере!

Някой превъзбудени от последните анимации на САМАЯ МОГУЧАЯ се исказват доста неподготвени. Великобритания винаги е диктувала, диктува и ще диктува реда в Европа от както съществува! Конкретни примери: 1-Повече от сто години Русия се опитва да се докопа до проливите и даже като "ПОБЕДИТЕЛ" във ВСВ пак ги гледа от далеч! 2-Най големия съперник на Великобритания винаги е била Германия! След ВСВ умната им дипломация използва руснаците да държат половин Германия под пхлупак, докато доведе до декомунизирането на източна Европа. Чърчил го беше предвидил и казал-допуснете част от Европа да се комунизира и тя сама ще го отхвърли!!!! 3- Където са били (и са още там) англичаните са устройли живот към който бягат синовете и дъщерите на комунистите и русофилите. и Т.Н.

"Където са били (и са още там) англичаните са устройли живот към който бягат синовете и дъщерите на комунистите и русофилите." Сигурно нямаш предвид страни като Пакистан, Бангладеш, Индия, Еритрея, Малайзия, Нигерия, Судан, Сомалия и т.н

защо не пратми на мисия в лодон нашите обединени птриотари начело със влолен,и каракачанов и друбги бившли дс и бкп български фунционери да вразумят западна европа и да спасят прваославната братска нам русия? волене,не само в москва и варадеро трябва работа dа вършиш на практика и дела във лондон,ако трябва и при доналд тръм да види истински балкански патриот със хъс и достоинствo!русия на тебе и нашите бивши бкп и дс функцинери гледа!

Химичката ще осмърди Брюксел и ще изкрънка някаква декларация за солидарност. Никой няма да се върже да се отказва от световното по футбол или да гони дипломати. Сметката за Брекзит, обаче, ще трябва да се плаща.

Още не излязла от ЕС, Англия се вживява на велика сила, тя и затова се маха. То, че преразпределението на сферите на влияние върви от началото на века е ясно, но Англия отдавна е изтървала влака, просто и е минало времето. Няма потенциал и ресурси за тази работа. Австралия е формално в общността им, не участва на практика.

Поредния пасквил на дойче веле! 23 мата руски дипломати, всъщност "агенти на службите", а английските се споменават мимоходом, като дипломати и нито дума за агенти, нито дума за закритото консулство в Санкт Петербург, за закриването на британския съвет... Нито дума, че споменатото "единство" на западните страни е продиктувано от САЩ и някак си мимоходом , от немай къде се споменава, че някои от страните в ЕС имали "резерви" в подкрепата си.. А Дира "охотно" печати подобни писания-зер трябва да си заработи" субсидията"...

Тази статия явно е предназначена за западните дебили. На Тереза Мей най-голямото доказателство по случая се казва "вероятно", а за автора на тази статия факта , че Лондон е поканил международни експерти по химически оръжия, защото бил сигурен в своята позиция. Да , ама не ! Май-причината за поканата на тези специалисти е друга . Преди дни в английската преса проникна информация за оказване на силен натиск върху учените от института в Солзбъри, които изследват веществото за да обявят, че то е руско производство. Те обаче са заявили , че това не може да се установи . Паметливите помнят, че по времето когато Колин Пауър разнасяше една епруветка, имаше и едни международни експерти , които твърдяха, че това е точно химическо оръжие на Садам. В тази статия единственото вярно е , че Русия не е Аржентина. Възможно е Путин реално да не е най-големият политик и държавник в света, но на фона на сегашните безлични западни лидери, той просто няма как да не изглежда така.

Прав си. За тях съм я писал. сИпи...

Ето така говарят хората със специални носове и бездетни.

"""Кат Русия няма втора тъй могъща на света, тя е нашата опора..""" Преди много години поета е осъзнал това което сега плещят запенените властници...

... европейските демокрации ще продължат да споделят общи ценности ....нито демокрацията им е демокрация ,нито имат ценности ....имат само интереси ...Всичките им държавници, вкупом събрани не са на нивото на Путин .Западняците да си сменят тона ,стават нагли и безсилието им лъсва ...

От толкова много имгилизки плещения останах с впечатлението че Русия върти света на малкия си пръст:)))))а те големите мозъци само се хвалят ама реално за нищо не стават.. Може ли да си толкова слабоумен да плещиш хем че Русия е изостанала хем да казваш че всичко се върти от нея????Раздвоение на личността или просто по рождение слабоумие???

От всичкия брътвеж,на който се насладих от тази статия,с едно няма как да не се съглася,а то е репликата ,,Русия не е Аржентина"Даа скъпи аланглета,даже не можете и да си помислите повторение на Фолклендката война в руски вариант! Мечката с наслада ще хапне пикливото ви гадно и мъгливо островче! Както каззва един мой приятел 300 пияни руски фена пребиха и обърнаха в бяг изнежената 6000 английска агитка на европеиското по футбол! Голям смях падна,след като английските контета взеха да се оправдават,че Путин пратил срещу тях барети! Ха ха само като си спомня как за нула време ,,джентълмените" си скъсаха опинците от бяг пред шепа руснаци! Тъй че дъртата сврака Мей да спре да дразни мечката,че даже и кравария няма да и помогне!

ха ха и аз се смях ха ха "барети" а ха?

Виждам че все още политиците правят опити с новия продукт на Old Spice, продукт за еднократна потреба, ефекта от употребата му е направо убийствен. Сред политиците е известен под търговското му име Novichok и може да бъде закупен on line от Amazon co uk. Аз съм на зМей

Брех ,чизмарът се е активизирал много днес.Да не са раздавали самогон?

Само инглишчок!

Този ''запад'' най накрая няма ли да се допита до тези дето го хрантутят иска ли санкции и плюене по Русия или не??До кога няколко дебила възприели се за ''лидери и всезнаещи'' ще говорят непрекъснато от името на хората когато никъде не са гласували мнозинството за тях от народите им.. Писна ми да си забърсват задн,,те с Русия непрекъснато защото не им се ще да изпускат властта и все Русия им е виновна..

Сега в Русря алкохолиците няма да умират от боярошник ами от смях щот ингилизите станаха най големия цирк в света.

Западът срешу Кремъл? Щом искат да ядят бой...

Преди няколко месеца на сайта на дойче веле бяха разрешени коментерите. От време на време ходех да им чета помиите в оригинал. Сега вече няма коментари, демокрация ръйшли, явно вече не могат да модерират ами направо забраняват на хората да имат мнение, различно от "официалната (партийна) линия".

Да продължават да вървят след Мей , която определено настъпи мотиката е явно лошо решение за ЕС !Вероятно има някакво заиграване с икономиката по Брекзита, но ще поживеем и ще видим !Русия два пъти е минала през Европа и Европа продължава да си живее в разкош!Ако мине обаче трети път, с разкоша и живота в тоя край на света ще бъде свършено!Така че евролидерите трябва да спрат наглото си поведение спрямо Русия!На Русия и трябват 2-3 години и ще започне да раздава шамари!

преди време една к-а Клеър Стърлинг ни плю плю по поръчка на ЦРУ -оказа се изфабрикувана лъжа Един цър църул размахваше в ООН епруветка с мнооого отровно саддамово оръжие-тоест пудра захар Друг с показалка пак в ООН като на ученик ми показваше заводи за бойни отровни вещества Всичко бе лъжа и измама само нефта който заграбиха и точан е истински неизмамен Т а и тая недоибалка плямпа а насреща никакъв факт Ами по логично е те сами вместо да хрантутят предателя да си го поотровят малко и да раздухат случая за потупване по рамото от господаря Пуделите го обичат това

Затова британски и американски компании изкупиха десетки милиарди руски облигации тия дни в Лондон...

Бошкей, как не ви омръзна да се разправяте. Само ви пуснат нещо и айде-започвате. Аз вече като видя Мей или Кремъл, преставам да чета.

Ще горите в ада, сатанисти.

Гледай сега, ако са сатанисти, значи слугуват на сатаната и в такъв случай ще получат високи постове в ада за вярна служба. Измисли друго проклятие, например в задгробния живот да ядат шишарки и да пият течност за почистване на кенефи.

Казахме ли ви, че са чехите? Ето, в съучастие с шведите, словаците, МИ5, МИ6, ЦРУ и терористите,си взривиха сами химическия завод в Чехия, където се произвежда нашия газ, за да заличат подлите си империалистически следи!

Един прост факт каза наскоро един учен, помолен да коментира по принцип нещо за този газ - който се спряга около случая. Та той обясни, че такива опити са правени през 70-те години в много държави, но силата на бинарните газове е от 10 до 100 пъти по-голяма от прочутия смъртоносен зарин, с който през ПСВ са избити и осакатени стотици хиляди. Каза, че няма такова вещество "новичок" - това е някакъв принцип на действие, начин за смесване на съставките - които могат да бъдат различни. Затова тези вещества имат други обозначения - с една-две букви и няколко цифри. Толкова са силни, че с 200 мл от такъв газ могат да бъдат убити до 1 млн души в гъсто населен град ... Та колко и какви точно, кои точно, са жертвите на този атентат?! Няма ли някой да даде някакво конкретно сведение с доказателства - все пак? И къде е руската гражданка Юлия Скрипал и бившият руски гражданин Сергей Скрипал?

Погледнато без емоции: с този случай Англия след Брегзид, от що годе равноправен член на ЕС се позиционира, като лидер на ЕС т.е. над ЕС и под САЩ.

Лидер на лъжците. Ако това ви харесва, радвайте му се, кланяйте му се, обожавайте го, както ви се хареса. Кой да поведе глутницата. Те такива лидери се търсят. Въпросът е докъде ще стигне, като я поведе. Да не се окаже затисната и отпред, и отзад

Путин звъни на Тереза Мей. - Ало, Путин се обажда, може ли да говоря с Т. Мей? - Ами, не може, в момента спи. - Добре, ако се събуди, предайте й, че съм я търсил. - Какво значи това "АКО се събуди"?!?!

И накрая коалицията ще гризне руското дръвце, а Великобритания и САЩ ще излязат ни лук яли, ни лук мирисали.

Тая статия ---е зле прикрит вербален онанизъм , персонално на автора и попринцип на "Дойче веле"!:))))))))) ...а Истамбулската конвенция ----не насърчава мастурбацията(само словесната)!:))))))))

Дрън, дрън и изведнъж откровенно си признава че целта на Мей е :"изграждането на една по-достоверна стратегия на сплашването."

Се хилят злорадо от отвъдното. Гледат достойното продължение на Богоугодното им дело по затриването на Мордор и степните орки. .

хич не им е до смях а сигурно много им е горещо че чак се потят :)

Този бабичок, с измисления "новичок", оказал се "старичок", отдавна произведен и все още произвеждан в САЩ, както и в Англия, се мъчи да отклони вниманието на английския народ от проблемите около Брекзит, или по-просто казано: от прехвърлянето им "от болната глава на здравата".

Западът, носител на европейските демокрации и общите ценности, срещу Кремъл, авторитарният и корумпиран режим :))) Бля-бля-бля... "Поквареният Запад срещу авторитарния Кремъл" е точното заглавие ... "Тяхното доверие / на британските граждани / в официалните действия на Лондон е разклатено откакто преди 15 години Тони Блеър оправда войната срещу Ирак, твърдейки, че Саддам Хюсеин притежава оръжия за масово унищожение." Корекция - доверието към Лондон не е разклатено, а унищожено. На лицемерния Лондон се връзват единствено глупавите, продажни и лицемерни катериназахариевки....

Тези управници, ако се ангажираха и амбицираха толкова много при атентатите, когато чернилките рязаха глави по улиците, определено щяха да са много по-успешни и по-уважавани

Политика, основана на мръсотии, интриги, лъжи, лицемерие, двойни стандарти и убийства няма да прокопса. Западът ще си го получи в пълен размер това, което търси. Рано или късно.

Тереза Мей е достоен ученик на Гьобелс,в някой отношения дори е по добра от него.само да не свърши като него. Не че ми пука особено за нея.

Тези наглосаксонски робовладелци за какви се мислят, Русия е силна и независима държава.