ВМРО алармира за скандално тържество в детска градина

Патриотите от ВМРО алармираха за скандално тържество в детска градина в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО алармира за скандално тържество в детска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи в Украйна може да се играят български танци, в Сърбия също, а само в толерантна България, различните етноси от българския, не може.

То цялата държава се потурчва...от горе до долу, а те за един танц се хванали..... Имате МНоооого работа господа патриоти, много...ако искте да я има ..

Песента е на турски, но се чува, че учителката и децата говорят на български. Какъв е проблемът?

Песента е на турски! Има хубави български песни, можели са да използват някоя от тях. В училището в което учат децата ми се използват предимно български, английски и руски песни за тържествата.

Значи руски ,може викаш ,ама турски йок не може ,въпреки че дечицата са турци,и на които им допадат тези ритми,

Всички виждаме ПРОБЛЕМ!!! А това , че ти не го виждаш си е твой проблем.

ша извинявате, ама които прави деца, тои поръчва музиката, българите като не направили, турците направили, искат си турското, какво чудно има.

Iivanov84

Видяхме държавата какво направи след 89 с циганите,3 поколения напълно неграмотни хора,и не могат да се реализират в обществото и се затварят изолират "от чуждия" в гета..и какво правеше държавата с тях взимаха им паспортите за да гласуват за тях и им отпускат помощи колкото да не умрат от глад..

Патриотите да вземат да посетят Добрички регион по селата и да видят за какво иде реч, разбира се не на български...

Майчен език бе чоджум.

Един танц в никакъв случай не би трябвало да е проблем. Патреотите отново си правят пиар. Ако децата бяха танцували на Гере Микол или Креско, нямаше да има проблем предполагам, щото е българско и родно. Поблемът е, че тези деца надали говорят български. Проблемът е че им се втълпява че те не са българи ...

Това даже не е и никакъв танц като го гледам ама явно колкото по български им преподават толкова и турски танци знаят ащото е по важно явно пари да падат....

Закономерно явление в Булгаристан. Не ми е ясно защо има учудени?!

Iivanov84

ама вие какво искате държавата почнала да се сеща за това и онова..там предимно са си турци и така се самоопределят от 2-3 поколения вече..какво е направила "държавата за културни прояви в Момчил град едно нищо дори едно кино няма сигурно..не може само да се преименуват имената на хората и градовете...

Уважаеми Патриоти, Защо се коментира само ЧАСТ от тържеството на децата.Каква е другата час и на какъв език се води.Ето това е важно.Защото не може да се забрани танц с ориенталска мезика и да се връщаме в тоталитарните времена, когато за световна музика се интернираха хора.С уважение, Бай Иван

Отдавна сме в нов вид тоталитарно общество, което всеки ден ни налага по една нова забрана. Но незнайно как и защо бившите демократи, дето са толкова чувствителни уж на тази тема, нищо не усещат, щастливо си пеят стари пески. За каквото им плащат - явно.

Щом ви харесва! Малки кючекчии, бъдещи джендъри. Иначе всяка култура има своите върхове, достойни за възхиштение, и съприкосновението с тях не носи повик за повръщане, както е в случая.

Добре се забавляват децата и добре играят турски танци, това не е забранено сега, беше забранено в последните години на комунизма, когато Каракачанов е бил щатен доносник. Хареса ми !

е па имате си чалготеки що да си нямате и детски чалгоградини

Е тука ги заковааа тоталнооо,ха ха !!!

Сетили се ВМРО да коментират... То турски сериали от години се леят в най-гледания часови пояс по националните телевизии, четем новините на турски, само маанетата от детската градина са ни кусура.

Защо да не си танцуват дечицата, как в Украйна и дори САЩ българчета във фолклорни носии си танцуват ръчениците и хората пък тук да не може, пишман недодялан смешен фашизъм ли пръква или що...

Каракачанов се опитва да сее омраза спрямо турците в България. Той с това се прехранва от 30 години поне.

Ами от политиката на такива "патриоти" и друга измет вече 30 г.,сме на това дередже...

Какъв е проблемът? Кой иска напряжение на етническа почва? Вълци на путлер ли донесоха тази задачка?

Всички етнически войни до сега и противопоставяне на мисюлмани срещу християни са водени само и единствено от USA !Чети историятаа и се учи!

Глупи, войните между християни и мюсулмани не са спирали от 1400 години насам. Смени опорната точка.

Теб ли да чета, олигофрено? Палатата ти дано да е заключена.

опитвам се да анализирам, защо са ми толкова противни точно тия първобитни ритми, подходящи само за озвучаване на мазни пехливански борби. добре, сигурно е чисто българско отношение-отвращение към неща, намирисващи на турско. но не е само това! по цял свят се танцуват латино-ритми, конкурсите за танци са буквално базирани на латино-танци, по цял свят се пее предимно рок и поп на английски език и на никой не му прави дразнещо впечатление, дори напротив-всички се кефят на такива ритми и песни! и отговорът е лесен-просто защото са хубави, в чисто естетически, танцов и музикален план са хубави!!! докато това виене е просто отблъскващо, има в него някаква първобитна и неприятна диващина, как да харесаш такова нещо?!

В Грузия ги ненавиждат от дъното на душата си,арменците ги ненавижат,гърците ги мразят от корен,кипърците ги мразят,кюрдите ги мразят,сърбите ги мразят,румънците ги мразят,молдовците ги мразят,словенците и словаците ги мразят от сърце.Смятам,че списъка е показателен за добрините на османските турци и техните наследници!

Техният "турбофолк" е същата цигания.

Ами какво мога да кажа ,само това може би ,че ще пукнете в омразата си ,на хора некадърни все някой им е виновен ,те мразят ,завиждат

Искам да съм българче ама не можее,кожата фръкнаа у тавата !!

еми научи ,,осман ага ,,като срıбския министıр и си готов като гражданин от столипиново.

Фатихата с мажика кат войнишка капааа,разлопаанааа от на коЧооо мъндаргочооо

европеъска бıлгария откога е забранено маъчиния език,какво мислят вмро,какво ще каят,,патриотите,,за малчуганите те си играят турския ,,казачок,,.

Ще бъдат нацепени костилките на младите шалванички !!

нищо лошо. Това е една песен, не е някаква програма и вероятно е пусната на края. Децата се веселят и сигурното е, че има куп българчета танцуващи ръченица в детски градини по света.

сТанимишкооов шатаааа оно-дяяяя, и ша мина про Боко тикватаа,ша викна след това и белокосия поп от АХМАКАА партия,тои ша ма намажее!!!

Защо се правят на изненадани, като тук мнозинството от българите гледат турски серияли и слушат циганска музика. То и държанието и манталитета на тия българи си е точно като техния. И това е мнозинството.

Ходил съм веднъж в Момчилград и българска реч не чух ни в магазина, ни в бензиностанцията

Патриотите от ВМРО алармираха за скандално тържество в детска градина в Момчилград Не "бъркайте" в душата на Ердоган.

Отвратително! Трябва да бъде уволнен целият персонал на тази детска градина.

Намирисва ми на избори.Нещо много се активираха всички най вече ВМРО,ГЕРБ и Сидеров

На кафявят любимците.

Подкрепям коментарите, но ако песните бяха на английски и танците щотландски или американски, т.н. патриоти нямаше да имат нщо против.

цял свят пее песни на английски. цял свят танцува латино-танци. защото са хубави! а тия турчоляшки маанета нямат работа отвъд капитан андреево...

Ама сигурно и ти бършиш сополи на турски сериали...

Руски танци -може, аржентински танци -може, негърски рап-може, сръбска чалга -може, турски танц - не може. Да забраним и международните фолклорни фестивали, защото и там има турски танци. Боже, какви фалшиви патриоти сме.

Каракачанов се опитва да сее омраза спрямо турците в България. Той с това се прехранва от 30 години поне.

Може. Защо да не може да има фолклор? Но да си е БЪЛГАРСКИ. Турския фолклор да си остане в Турция. То нали за това е фолк(народен)? Всяка жаба да си знае гьола. Всеки фолклор да си знае фолкорната област.

Недей да имитират дейност ВМРО, че цял народ избяга, а те видели в една детска градина, как се пее. На власт са и носят ЦЯЛАТА ВИНА за състоянието на страната!

Действително много хубав темпераментен танц, дечицата не биха танцували с такова желание при друга музика. Прекрасно!

Това не е и турско , а мазна циганска чалга.

Весели децича, но не знам защо ми приличат на башибозуци, може и от танца да е.

Това си е класическо престъпление против националната сигурност . Наказателно преследване на всички , от директорката до лелките и разбира се на родителите . Който е фен на маймунските " танци" може върти гьобеци по цял ден в една съседна страна. Не ви задържаме , напротив ! Аре , друм към анадола !

ok, но какво да правим с милионите българи, които са запленени от тази музика? Турците, поне си слушат тяхната си музика, ама българите слушащи чалга не мога да ги разбера... Някой може ли да си представи сръбска, гръцка или турска кръчма в която да се слушат само хора и ръченици от различните български фолклорни области?

А руски може, знаеш ли затворения комплекс Камчия, виж надписите Малая Россия по черноморието ни, стига глупости, всички българи по света правят тържества, оставете ги, колкото повече протестирате толкова повече ги капсулирате, това са деца, нека покажат и друга култура. В Испания децата един път в годината имат тържества и показват танци от цял свят.

има една малко, но не и незначителна разлика - тези турци, са български граждани, а руснаците тук и българите в чужбина не са местни граждани...

Тия патреоти кво се прават на дръж ми шапката? Защо не реагират на натрапването на чалгата? Изобщо маането и кючеците са абсолютно долнопробни неща, но към кое общество по-точно да се приобщават тези дечица? Кво ше кажат уважаемите специалисти по любов към родното?

Това ни чака със стимулирането на раждаемостта на етническите българи... асимилация и претопяване,ние ще сме малцинство в близките години.