Съдебна шефка, обвинена в корупция от подчинен, е невинна

Софийска градска прокуратура съобщи, че проверка не е установила извършено престъпление от председателя на Апелативния съд в София (САС) Даниела Дончева.

Обратно в новината

Коментари - Съдебна шефка, обвинена в корупция от подчинен, е невинна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е новина Щеше да е новина,ако беше излязла истината и бяха я осъдили. Народната мъдрост за гарвана напълно пасва за черните расоносци,с които само такъв, като Ердоган или Сталин може да се справи и изкорени корупцията при тях.

Като и гледам мазната физиономия на тая, баш невинна ще е...

Какво стана със случайното разпределении?! Делото се паднало на друг, ама наште го иззели... Така е другаре, конкурсното начало не е гаранция за конкурсен край. По наште ширини случайността е също само наша...

Уникална държава.......Уникални съдии!!!!!!!!

Снимката казва всичко, както се казва по физиономиит ще ги познаете...

Тя е над соф гр. прокуратура.Тя е апелативен баровец, тия тръгнали да я обвиняват.

Гарван гарвану...

Очаквам я утре в BTV, като "специален" гост.

Поздрав с едно хайку, както следва: ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНО, ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНО, ... НО ВСИЧКО Е ТОЧНО.

Е то това го знаехме предварително....те повечето с нейния ранг са чисти като сълзи,само дето не знаят вече къде да си крият парите....

Преди отричах революциите и саморазправата, но сега разбирам хората които са ги извършвали.

Като се отчетат горните обективни обстоятелства, както и категоричната позиция на тримата магистрати (Василев, Иванов и Хайдукова), че не им е оказвано каквото и да е въздействие с цел вземане на конкретна позиция по предмета на разглежданото търговско дело, Магистрат Хайдукова най ми допада,като се има предвид и нашата"хайдушка" съдебна система.

Luna0102

Добре, че не е продала билети за концерт, че не и мърдаше затвора.

Корупцията е трудно доказуема, защото тя не винаги се изразява в даване на пари, а и в упражняване на непозволена власт, както и в извършване на определени услуги на принципа " Дай ми!-На ти!" Освен това "Гарван, гарвану око не вади!" Другото всички си го знаем до болка....Шекспировото "Много шум за нищо"

За какво се занимават с глупости? Тези престъпници са винаги невинни, дори когато са виновни! Оная дето я хванаха с подкупи и тя беше невинна! Тия живеят в паралелна реалност, като циганите! И едните, и другите са винаги невинни в своите престъпления, и живеят на наш гръб!