Синът на Кадафи: Имам силни доказателства срещу Саркози

Синът на бившия либийски лидер Муамар Кадафи - Сейф ал-Ислам, обяви, че има "силни доказателства" срещу Никола Саркози.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Кадафи: Имам силни доказателства срещу Саркози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обвинения, е правилно Саркози да бъде оправдан.

В Северна Африка и Шарл дьо Гол си е строшил главата!:)))))) ...кво остава за дребния житан Саркози?!:)))))

Корупцията не е от вчера! Смятам че в БГ трябва да се върнат старите добродетели а не да търсим външни ценности! Когато майка и татко са били млади майка вдигнала огромен скандал на татко че донесъл в къщи ножица с която искал да си послужи за малко! Не му позволила да я ползва въобще а веднага да я върне! Къде са тези добродетели сега!

Кадафи мислеше че може с пари да купи приятелството западните хиени. Не беше прав! Вярвам че Русия се е поучила от неговата грешка и сега знае: По добре беден но своботен отколкото богат и мъртъв (и ограбен).

По-добре богат и здрав, отколкото беден и болен. :)

Сейф- ал - Ислам- къде е учил? Завършва бакалавърско обучение по инженерни науки в университета Ал-Фатех през 1994 г., специализира във Виена през 2000 г. и получава докторска степен от Лондонското училище по икономика. Има собствена архитектурна агенция в Триполи. Той знае какво прави. Така, ще стане вожд в Либия и ще си върне всичко. А Европа, пак, както с Русия не отчита манталитета на даден народ и какви ще са последиците. Педерастията в ЕВропа и Франция ще погубят Европа

Десет работи во кои Либијците уживаа во времето на Гадафи: 1. Електричната енергија во Либија беше бесплатна. 2. Банките беа во државна сопственост, а каматите многу ниски. 3. Гадафи вети дека секој Либиец ќе има покрив на главата. 4. Образованието и лекарските третмани беа бесплатни. 5. Доколку еден Либиец неможе да добие соодветно образование или медицински третман, тогаш владата тоа му го обезбедува во странство, а платено му е апсолутно се. 6. Доколку еден граѓанин на Либија реши да си купи нов автомобил, државата плаќа половина од цената. 7. За секое родено дете, мајката добива по 5.000 долари. 8. 40 леба во Либија чинеа неверојатни 0.15 долари. 9. 25 проценти од Либиjците се со завршен факултет. 10. Цената на еден литар нафта во Либија изнесуваше неверојатни 0,14 долари.

И Либия е страна от третия свят !

баща му с Тато съм го посрещала 2 пъти в редичка , диктатори , а народите им умират от глад и се чудят къде да избягат

Кой ти каза че членовете са кебапчета.

Да не би да излиза че Кадафито финансирал Саркози, път той му върнал летящи бомби и 'демократизиране' на Либия?

За да не връща парите!

Той, а и други имат много доказателства не само срещу Саркози, но и срещу италианските лидери в онзи момент.

кой и защо купува нашите невинни политици ?не трябва ли освен гардове ,да им закачим по една камера ,дори и в тоалетната ?

Kalin

Баща му беше хитра лисица и пак му видяха сметката.Този всичко ще каже за да го оставят намира.Не е сериозно да го викат за свидетел.

моят извод е,че не трябва да даваш пари на никой и да не позволяваш на никой да ти прави закани и шантажи . само тогава ще бъдеш свободен ...

е по голям изрод и от баща си, но и на него няма да му се размине! Просто са го оставили, за да довърши някои мръсни поръчки, след което ще го пуснат по каналния ред!

Вземи та кажи с какви ''заслуги'' си жив от семейството ти дето ги избиха първо а после давай другите.. Нещо за милиардите либийски изчезнали от една банка в Англия да кажеш?????

Ето на, става ясно защо французите толкова искаха племената, които хванаха сина на Кадафи, да го разстрелят...А те взеха, че го освободиха...