Пет места в света, където тайнствено изчезват хора

В света съществуват места, където загадъчно изчезват хора и тяхната съдба остава неизвестна въпреки опитите да бъдат намерени.

Обратно в новината

Коментари - Пет места в света, където тайнствено изчезват хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрави ли са да посочат и едно от посолствата в София!

Да там е голяма мистерия ! Според вас какво е станало там ? За студента визирате нали ?

То така тук изчезват почти 2 милиона от прехода насам. ;)

не, не изчезват - просто извън България продължават да живеят, живи & здрави

Много червени бабички и бастуни изчезват в мистериозния триъгълник Позитано-Копринка- Бузлуджа в подземни землянки киборгите на ташко ахмака и курнела ги отвличат и ги зомбират да любят страстно Путина и да попържат Бойко

Според мен най-загадъчното място е червеният скален масив Улуру в Австралия, който се издига насред равнината. Има твърдение, че там са изчезвали хора, тръгнали да се разходят по пътечките, изсечени в скалата. Даже имаше много интересен филм за един такъв неразрешен случай с група ученички, тръгнали на екскурзия с учителките си - три изчезват, по-късно намират една от тях, която нищо не помни. А тези места, за които се разказва в статията по-скоро са отвличания, завършили фатално.

В измислената редакция на ДИр-а изчезват най-много хора. Започват работа като хора, а остават само безгръбначни...е това е мистерия, да си ебе майката!

Дир вървите с бързи крачки към жълтите сайтове

Договора " Технологии срещу генетични експерименти" на Дуайт Айзенхауер а и "зона 51". ... Най голямото предателство към човечеството. ... Но това не се разгласяваше на тълпата. .... А сега вече сме светла демокрация.

FuckTheEU

Авторът на статията е пропуснал да добави американското посолство на улица Козяк в София, там също тайнствено изчезват хора!

Ти май си каниш посетители!!

Ами що не изчезват в посолството на пУтинова русиаааа - дето хората ходят с каски и ботуши - щото газят до колене в мед и масло и благата ги удрят по главите. даже руските подлоги се редят мирно и тихо за US визи , гледат с овчи влажен поглед и се мъчат даже да пеят химна американски ! А по форумите са най големите и гнусни национални предатели. Съвсем скоро ще си получат заслуженото !

Е аз знам за само един човек - Студента !

voknid

У нас като осъдят някой, го пускат, после го издирват, а роднините му го броят за изчезнал при неясни обстоятелства. Иначе си контактуват - по телефон, по Интернет, по общи познати.

Тайнствено изчезнаха към 3 милиона и се свихме до някакви си 5-6, а никой още не забелязва какво става и какво ни чака. Един даже вчера предложи на кметствата да вдигнат данък сгради и така ще е, пропорционално на това с колко повече намаляваме. Като остане един човек, ще плаща за липсващите 9 млн. Само не знам след него какво ще стане.

Е, резерватите с тъмнозелените си стоят, как?!

Земята е ПРОКЪЛНАТА от индианците ТАМ... Над 100 млн индианци са избити от англичаните...Това сега им се връща чрез душите на избитите. И не наричайте Френсис Дрейк сър, защото това е най-долнопробен пират, купил си титлата с торба злато ...

Айде пак с путлерастките лъжи. ѝКогато белите стъпват в Америка - САЩ и Канада, всички индианци там са били под 500 хиляди. Сега са над 6 милиона.

Е, как пък всичките тези места са в Америка? Все там изчезват хора, явяват се НЛО и извънземни? Да не е свързано нещо с неограничените възможности на тамошните жители?

Аууу, страхотна загадка! В парк с размерит ена няколко Българии изчезвали деца и никой не ги е намерил. Пълна мистерия! А това пък за връзката между бурите в огромни планинско-гористи райони и реакциите н ахората е върхът на загадките. Какво ли им се случва н атези хора, когато в планината има буря и оти не могат после да ги намерят!

М-м, да...

Безмислена статия изсмукана от пръстите на преписвача. Доказателство за посредствено ниво и евтин опит да се предизвика изобщо някакъв интерес. Даже и коментарите са от нема и къде и не си струват усилията.

Забележете че всички обекти са в Канада или САЩ,там хората са психопат ненормални,отвличат и убиват деца и възрастни ,земята е ПРОКЪЛНАТА от индианците ..........

Там просто водят статистика, за разлика от други места по света.

Там просто не се интересуват от останалата част от света.0955

епа от българия изчезват повече! 2 милиона изчезнаха за 30 години, а?

ама хората се знае къде са. У нас безследно изчезват само гласовете ни по избори. Ама ако се хване Цв.Цв. на късо, може и да каже къде.

На всичките тези места е забелязан Путин! Русия е виновна.

А ще споделиш ли къде ги видя и какво ти споделиха, че даваш такива умозаключения?!

Нещо като чета сащ са първенци по ''мистериозно изчезване'' на хора????? или просто принципа ''има човек има проблем'' работи успешно там...

Хеани ме де! .....

в сащ има милиардери, които плащат за богато за органи. Търси се най близкия източник, щото пренасянето през граница взима повече време и е по рисково. А така и така в парковете им се разхождат дарителите на органи, що да чакат ?

Абе, хора, четете преди да ръсите обилно мозък, който и без това е ограничено количество при вас. Прочети цялата статия, която съм цитирал и пак ела да те чуем какъв си отворко на майка си.

Защо не споменавате Добрич...

Солсбъри - 2 души!

Отдолу има въглища, които по някаква причина са се самозапалили и тлеят. Това образува дупки на повърхността - ако се случите отгоре просто хлътвате и повече никой не може да ви намери. Вариант две - свлачище Вариант три - блато Вариант четири - подвижни пясъци Вариант пет - хищници. Примерно мечките след като убият жертвата, ядат каквото ядат и останалото го заравят Вариант шест - престъпници, които отвличат жертвата, убиват я и я заравят някъде По отношение на морето - при буря се надигат инфразвукови вълни, които действат на подсъзнанието като предизвикват страх. Та корабът най-вероятно е попаднал в буря и вълните са генерирали такива инфразвукови вълни и екипажът го е хванало шубето

Много елементарно бе, Уотсън. 900 000 (ДЕВЕТСТОТИН ХИЛЯДИ) ГОДИШНО! На една част от тях дрехите им са намерени непокътнти, често грижливо сгънати. Което изключва всичко, което си писал. Ама ти сигурно си потомец на чукчи.

плюс, моргата на Aлександровска, от кадето вчерa Bир. гомнатовска, извади абаут сто и дваисет трупа! хвала на тая уникална жoрнелизка

Мислех, че статията ще започне със Северозападна България......... Уви, останах разочарован!

От България изчезнаха ''само'' 2-3 милиона млади хора. Виновните са известни : --Политици и управници !

Видите ли нещо написано от Красимир Тодоров, не го четете. На него му се плаща само за разпространяване на фалшиви нивини!

"Видите ли нещо написано от Красимир Тодоров, не го четете." Напротив, четете всичко от дир бг. У нас ежедневно изчезват стотици хиляди пари. Няма обяснение, но хора и пари изчезват.. факт е, четете

Колко да са тайнствени, просто места, където действат серийни убийци. Това с призрачния кораб е загадъчно наистина, но и то си има някакво обяснение, включващо човешка намеса.

Прочети статията, която съм цитирал, преди да се изказваш тежко, тежко, авторитетно, на базата на опита, който имаш с домашната пърцуца.

През 1980г. хората, обявени за изчезнали в Америка били приблизително 150 000. В момента тази цифра е доста по-внушителна, а именно 900 000 на година, повечето от които деца. Тази статия е базирана на проучванията на бившия пазител на реда Дейвид Полайдис. Полайдис е бивш полицай с двайсетгодишен стаж и е написал няколко книги за безследно изчезналите хора в националните паркове на Америка. След като е събрал и документирал стотици случаи, Дейвид изградил карта, която показва определени райони, в които има необичайно голямо струпване на изчезнали хора. Зоната, където са регистрирани най-много такива случаи е националният парк Йосемити.

Точно така, по всяка вероятност имаме пресичане на паралелни вселени и все над територията на САЩ... Всъщност, "паранормалните явления" и така наречените "загадки" имат странното свойство да се концентрират географски в тези територии, където IQ-то на хората е по-ниско (и те са по-доверчиви). Затова НЛО-тата летят основно над Северна Америка, хората изчезват в националните им паркове, магистралите им водят към други измерения... а, и бивши полицаи пишат книги :)

Е, то ако беше по айкю, в Африка вече жив човек да не е останал.

Denver airport - направете си труда да го намерите това летище в нета и да разгледате стенописите по стените на му ... там изчезват всяка година много деца но правителството крие и отрича !!! ???

Глупости, те са 250 000 000 в щатите, това значи един на всеки 250 да изчезва безследно. Мислите ли с тези глави въобще?

Забравихте ГУлаг ! Там са изчезнали милиони .

ЙОСИФ Джуга-швили("Юдов-син" от груз.)

Мда, "джуга" значи "Юда" на грузински, пък "траки" идва от "тракам" и "Петров" идва от "пет"...

Освен ФАЩ и Швеция трябва да включите.