Ще черпим от опита на Израел

Нуждаем се от повече прагматизъм в двустранните отношения, заяви президентът Румен Радев днес пред премиера на Израел Бенямин Нетаняху.

Обратно в новината

Коментари - Ще черпим от опита на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че кого ще окупираме бе Това може да се научи от тях Първо Беломорието до Верия а най паче Пелопонес целия После Добруджа до Карпатите После Одринска Тракия до Истанбул съответно преименуван на Цариград и обявен за столица като Ерусалим и накрая разбира се разбира се не ми подсказвайте Сърбия до Италия и малко наюг до Адриатика Ето ти втора еврейска държава тоес българска исках да кажа

Функциониращата и развита демокрация стреля всеки опитал се да мине незаконно границта ѝ. Разумно! Бежанци от войната на 50 км от границите на демокрацията в Сирия не се оптиват да се спасят в демокрацията, щото тя разумно се пази. Дотук добре. Но защо всички евреи не дават и дума да се издума, че другите държави имат право също да стрелят всеки нелегално опитващ да влезе в териториите им? Я си предствете у нас. Огради и всеки опитващ да влезе - може да бъде застрелян. Тъй че то, мошетат не са толкова умни, колкото безкрупулни. У нас всички тръбещи за хуманизъм организации са под контрол и най-вече спонсорство от мошета. ВСИЧКИ. А в същото време мошетата си възпитават децата по съвсем различен. Та така. Румен що не пита и помоли израел да им дръпне юзидте на ционистите по света?

Ще черпим със сигурност, а те някого дали са почерпили? Не съм чул и в историята, чак до пещерите няма отбелязан такъв факт.

Г-н Радев трябва да инициира дискусия в България за признаването на Ерусалим за столица на Израел от страна на България и преместване на посолството на Република България в Ерусалим.С това ще покажем приятелски и добронамерени отношения между двете страни и желание за мир и благоденствие.

признаваме ти, че си прост

Чифутско изчадие , млък!

Много можем да научим от евреите,много-и за държавността,и за лоялността ,и за защите на границите...Стига да искаме и да имаме волята да приложим наученото в България.

Саркози ,към Обама за Натаняху-ТОЗИ НЕМОГА ДА ГО ТРАЯ,ЛЪЖЕ ТА СЕ КЪСАА,а Обама му отговаря-ПИТАШ ЛИ МЕ МЕН ,ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА РАЗГОВАРЯМ С НЕГО.....

Радев,Радев, от сащизраел никой не е успял да спечели досега !с изключение на предателите . явно си решил да си запишеш името в дългия им списък .

Парадоксално е, че Радев се пъчи там като спасител на евреите, при положение, че е издигнат от партията, репресирала и унищожила Димитър Пешев-главния инициатор на акцията за спасението. Много бързо усвои наглостта на комунягите.

Радев, не се пъчи с нищо, което не е вярно! Той представлява България! Това, че БСП го е подкрепила, заедно с много други партии, не го прави техен представител! ГЕРБ повече от половината са бивши комунисти, да не говорим за ръководството и парламентаристите! Това означава ли, че Баце трябва да го е срам, като ходи по чужбина от престъпленията на бившата си партия!?

Във Израел водят дела и обвиняват за корупция дори и държавни глави.Много осторожно със опита им!

Не само обвиняват, ами и в затвора вкарват. А някои направо ги застрелват.

С помоща на нашите политици ще прилагат всичко.Вече навлизат само в супер печаливши бизнеси.Нищо добро и от тях нв можем да очакваме.Може би още ще ибедняваме,досега който е дошъл все бедни ставаме.

Водил Мойсей евреите през пустинята 10 години. Заведе ги някъде и ги пита: - Харесва ли ви тука? Евреите отвръщат: - Не, тук смърди. Води ги още 10 години. Стигат някъде и ги пита: - Харесва ли ви тука? Евреите отвръщат: - Не, тук смърди. Тръгват отново. След 20 години той ги отвежда някъде и пита: - Харесва ли ви тука? Те отговарят: - Харесва ни. Сега арабите имат нефт, а на евреите не им смърди.

Ще репресираме сиганите ли?

Даа, цигани и араби у нас да му мислят.

Можем да "почерпим" опит от тях как се пази граница - стреля се на месо и няма никакви мераклии за незаконно преминаване на границата. Другото - как се ограждат гета със шестметрови бетонни стени.

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ ТОЗИ НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИ,ОСВЕН ДА РАЗХОЖДА ФЕЛДФЕБЕЛА-ДЕСА ПО СВЕТА.НЕКА КАЖЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ЕДНА ГОДИНА!!

Пак ли трябва да ги черпим тия ?!!! Докога , бе ?!!! Колкото до техния "опит " в завземане на чужди територии , в лихварство , измами и грабежи , ако го приложим , не дай Боже , ще пламнат целите Балкани . И благодарности не щем . Само по-далеч от България !

си баба знае, едно си бае!Всичките му срещи са под знака на едни и същи брътвежи!Никакви позиции по актуалните конфликти присъщи на един държавен глава!

Този е подчинен на жена си. Да очакваме къде ще поиска да я заведе след ден два. Прахосник безполезен.

повдигна въпроса за атентата в сарафово преди 5 години и защо държавата израел ни съди?????? а от евреин и песъчинка не щем камо ли опит,ненапразно са гонени по цялата пустиня от библейски времена,явно древните хора не са били чак толкова щури

От тях много можем да научим ..най-вече как да си поставяме националните интереси над всичко и всички

Наистина ли смяташ, че няма какво да се научи от един древен народ, който е успял да оцелее и да съхрани национално самосъзнание толкова дълго? По правило евреите винаги и навсякъде се подкрепят едни други, ние не сме така, даже напротив.

Радев е Царят на празните приказки. Цар!!!

тюфлека е царя на простите приказки

Странно ... Месец март трябваше да бъде изцяло под знака на 140 годишнина от Освобождението ни от юдо/турско петвековно робство. Да има повсеместни и всенародни чествания , а не 10 секундна заричка пред парламата. Вместо това непрекъснато ни навират в очите евреи и турци . Опит от изсраел няма как да почерпим, шото имаме коренно различен манталитет . За наша радост :)))

Вярно, че турската администрация е била изключително от евреи. Но пък е била такава, защото е нямало толкова експерти от други етноси. Везири евреи имало ли е? Но българи е имало. Разликата в манталитета наистина е драстична и все пак са много сходни на нас в много отношения, освен в едно.

Абе то ние хубаво ще черпим, ама нещата не са само като едната почерпка. Биха ни почерпили хората и нашите управници със сигурност биха се облажили, проблема е само, че никой не уважава предатели към собствения си народ. Никой не ще да черпи предатели, защото не ги уважава.

Не знам какъв опит ще почерпим за нашенския олигархичен модел. Не стават за опит за крадене, лъгане, манипулиране, дискредитиране, унижаване, присвояване........

Изчерпателно си описал типичните черти на пустинния етнос . Пропуснал си лихварството и агресията :)))

Вярно е че от пустинята направиха рай а ние рая все повече го превръщаме в пустиня...това в кръга на шегата. Евреите в САЩ са 3-пъти повече от тези в Израел и са от милионер нагоре. А и Израел има страшна армия с най-модерно въоръжение,което също допринася за развитието на страната.

Писна ми да чета от завистливи хора как евреин ли си богат си .Аз съм еврейка и съм богата духовно и умствено ама иначе българчето е по- хитро и по-богато .

Чух нещо за черпене. Къде и кога?

топлата вода открита с тая визита!

Дрън, дрън, дрън. Видяла жабата, че подковават коня и .........

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БПЦ В ДЕЛЕГАЦИЯТА НА РАДЕВ? БПЦ са участвали в спасяването на евреите!

За да се черпи от опита им, трябва да има: - приходите на Израел; - диаспората на Израел; - манталитета на евреите. А, да - и да се сключи договор със самия НЕГО!

Как да имаме техните приходи ,като днес чета че има приходи от 16 млиарда лева не събрано декларирано ДДС. Че това е страшно много .Значи там работят здраво и няма такива неща като неплатен данък.

Борисов. че ги ограничи на 16, защото комунягите и тъмносините ги бяха направили 32 милиарда.

Като знам колко сме прости и продажни ние и колко са хитри и монолитни израелците в преследването на националните си интереси, не виждам никакъв потенциален интерес на Израел към България освен да ни пробутат палестинците...

Апетитни парцели в курорни селища (не само у нас) винги са цел. Неотдавна имаше еврейски проект за изграждане на селище от затворен тип в Плана, например.