БСП и ГЕРБ спориха за липсата на помощ след потопа в Брегово

Брегово е наказано от българското правителство, правилно беше отпусната финансова помощ за Хайредин и за Враца, но Брегово отново беше пренебрегнато.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ГЕРБ спориха за липсата на помощ след потопа в Брегово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало БСП как не ви е срам бе, другарката Нинова донесе вода нали за Всички и къде изчезна?! Само за другарите и другарките- другите сА врагове. Залетите земи са застраховани за огромни суми и всеки знае че са на Нашите другари и другарки,а сега наглеци искате и да ви плащат затова измислено Бедствие!

двете формации са продукт на едно и също начало, манталитет, образование, алчност и готовност да служат верноподанически на всякакви чужди интереси, само не на българските!

Влагай в джендърски ферми за питомни лалугери в пиринско ,бе мекере!

какво очакваме? От нищо да се случи нещо. Няма как да стане от две нищожества, в случая герб и бсп, да се получи нещо смислено. Дето се вика, молете се! Нали и Агенция пътна инфраструктура така поздравява: Приятен път ... и Бог да ви пази!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А защо ГЕРБ и БСП не спорят за кражбата на от 16 до 25 милиарда лева от ДДС? Защото и двете партии са в кюпа е отговора!Алооо Дир-ааа до кога ще се правите на разсеяни по най-големия скандал за всички времена, в сравнение на който КТБ и ЧЕЗ са като детска игра!????

Тошев, нима твоят автомобил и автомобилът на поредната ти любовница Десислава Костадинова (също действащ депутат) се различават от автомобилите на БСП? Спрете да ни правите на маймуни и да смятате, че народът е безмозъчен!

Тоя Тошев е такъв нагъл дегенерат , че нямам думи.Преди години беше кандидат кмет от листата на БСП , а сега е кадровика на област Видин

Народен Съд за БСП - да отговарят за разграбването на държавата след 1986 година до 2017. Ревизия на приватизацията и наказания за виновните!

И аз съм за съд за БСП, че допуснаха лекета сред себеси, та и ги издигнаха да управляват, че допуснаха "демокрацията" и не разгониха "демократите" където е мястото на крадците!