”Детска криминална полиция” мами деца

Дете от Кубрат е станало жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ”Детска криминална полиция” мами деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, не се свършиха наивниците и това е - и в първото, и във второто детство!

За децата и за възрастните се знае, а за останалите измамени - тези на възраст между 18 и 60 години, се мъчли, а те са много повече.

Ето, за това непрекъснато ни призовават да си седим в държавата, да има над кого да издевателстват, досега бяха родителите, сега и децата. Власт и цигани в едно срещу окаяната, безволева рая. Кой днес би искал да ражда деца!

Гледах в новините една група жени от едно село - питаха ги разпознават ли тел. измамници, и едната каза - "така ги псуем" че повече не се обаждат.

Държавата не желае да се справи с измамниците. В резултат на това ескалацията ще продължи. Първо беше, който успеят да измамят, след това хората започнаха да си дават парите не защото са повярвали на измамата, а защото брутално са заплашвани. Сега въвличат в схемата и деца. И няма да спре дотук, ескалацията ще продължи.

Ужасно е. Много трябва да се говори на децата, за да знаят от какво да се пазят. Поставянето на сейф вкъщи също не е излишно.

Не е ли по-добре държавата да заработи, отколкото да отглеждаме наплашени и подтиснати деца!

Разбира се, че е по-добре, но виждате ли държава някъде?

Значи дойде ред и на децата.До сега ги лъжеха като им идваха на гости но ето че вече опита от телефонните измами има развитие.До сега оглупелите старци си били виновни а сега вече ще са родителите.Полицията ще напечата и раздава нови листовки и от време на време ще апелира по медиите и ще ни информира за новите тенденции в браша докато отново дойде време да протестират за по-големи заплати.Хранените ни хора в Парламента пак ще намират за какво на живот и смърт да спорят вместо да променят Наказателния кодекс ,да разширят самоотбраната и да либерализират придобиването на оръжия.

И като се либирализира придобиването на оръжие и като си купиш пищовче какво си мислиш, че ще постигнеш? На гол гъз чифте пищови! Тези, които трябва да бъдат защитавани от Държавата, ще станат още по-беззащитни или си мислиш, че е въпрос само на лично желание придобиването на огнестрилното оръжие както и обучението на боравенето с него. Вместо гражданите да се стремят да променят Вастимащите управляващи държавата, виждате ли как те ни променят така, че бягат от отговорност.

Ало, ало - майката си е е*ало . . .

Докато не бъдат въведени нормални наказания, като "Публично обесване" или "Набиване на кол", нищо няма да се промени.

vasil

Добре,жертвите се връзват на мургавите измамници. Но те не ходят да прибират лично парите и бижутата.А "мулетата" дето вършат тая работа също са от български етнос,правейки го ,продавайки се за някой лев.

Повечето, които се обаждат не са цигани, българи са. Поне 10 пъти ми се е случвало да ми звънят с всякакви сценарии. Отлично знаят какво правят. Защо го правят обаче????????????

А детето защо "знае" къде са парите и бижутата???

Вече стана брутално! Тези, които цялото работещо общество ги носи на гръб, лъжат вече не само възрастните, но и децата. И никой не ги съди, хванат ги и ги пуснат, а те си продължават бизнеса. Докога ще търпим тези паразити?

България е чудесно място за живеене..Законност, справедливост, обществена сигурност, полицията добре работи, съдът и прокуратурата добре работят, няма корупция, хората са честни......

Десетина главатари въртят цялата държавна машина в България , ....НА ПРЪСТА СИ ! НОРМАЛНО ЛИ Е ,ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ С ПО НАД 40 ПРИСЪДИ , ДА СА НА СВОБОДА ?

Напълно е възможно , защото е най-корумпирана държава , полицаите се продават вече и за 2 лева .