Караниколов: 131 са проблемните язовири

„На територията на България има около 6000 язовира – 131 са проблемните”, каза министърът на икономиката Емил Караниколов

Обратно в новината

Коментари - Караниколов: 131 са проблемните язовири | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като забраняват този "престъпен" "режим", защо не забранят и тези 6000 язовира построени при Социализма???? ..............те са престъпни!!!!! От 1989 насам язовирите са истински и правилни!:)))))))))))))))))))))......хилядите такива:)))))))))

Нали уж бяха 2 миналата седмица? Както ескалират до Великден да не станат около 6000 проблемни язовира! А, и кой ще си подаде оставката и кой ще влезе в затвора?!

Емил Караниколов - Съученика на Пефф и човек на Доган във властта, бивш Гербер и настоящ Атакист! България изгуби оръжейна поръчка за 1 млрд заради този субект!! Бойко КОЙ те натисна да го сложиш този да управлява икономиката??

Стига сте констатирали, като външни наблюдатели, ами отпуснете пари за ремонти. Всяка година едно и също, а хората бедстват

Аз пък си мисля, че проблемни са ни 230 - те идиота окупирали Народното събрание !!! Благодарение на техните ежедневни напъни в законодателната и изпълнителната власт, българския гражданин среща всекидневно проблеми, "благодарение" на които живота му не става по-лесен, а напротив, превръща се в мъчение. п.п. В случая се пита, горепосочения проблем не следва ли да се реши по метода предложен от вицето Симеонов по отношение на язовирите. Има язовири - има проблеми, закриваме язовирите и няма проблеми. Та сега да формулираме един риторичен въпрос: "Трябва ли да има Народно събрание, пълно с дерибеи и дребни душици, плюли върху всякакъв национален интерес ?!"

Да питат бат Бойко - може ли, ще дава ли пари, и веднага да ремонтират язовирите. Това е аварийна ситуация, заплашен е човешки живот. Гледам хората по новините - трудът им за цял живот отива във водата - къщи, градини, ниви, животни....Това е геноцид!

Обикновено оправданията започват с думите: Последните 30 години не е правен ремонт. Да си спомним кой ни управляваше преди 30 години и кой ни управляваше след това. Еейййй, друго си е демокрадцията!