Мъж си смени пола, за да се пенсионира по-рано

Аржентинец си смени пола, за да може да се пенсионира пет години по-рано. Данъчните обявиха, че той е злоупотребил със закона.

Обратно в новината

Коментари - Мъж си смени пола, за да се пенсионира по-рано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези от Джендърмерията на колко ще се пенсионират

Истанбулската конвенция в действие! И сега имам питане към Цветан Цветанов, понеже той е най-голям фен на Истанбулската конвенция: Какво ще стане, ако приемем Конвенцията и голямо количество мъже решат да се възползват точно от тоя номер? Ха кажи сега физкултурнико, колко време ще издържи българската пенсионна система! Според мен, не повече от месец! Точно за това си гледай апартаментите и не се занимавай с въпроси, които не са за твоята уста лъжица! Ти си специалист по апартаментите!

"бай Иван", ма ти плачеш за "Banned IP Address". Защо си такъв "ГАД", че ще ходиш да "клатиш" правителството, защото 43-тото НС е било ратифицирало ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕЦИЯ? Ами че дори като джендърка ще си поискаш и дори секс от физкултурника и будиста?! Бива ли таквизи работи?

Ми, само така! Сега и аз ще се обявя за джендър "жена в мъж" и при това - лезбийка, та за това и ще налитам на жине! Само някоя да е отказала да ми бутне, ще я обвиня незабавно че е сексистка, расистка, ксенофобка и най-вече - антидемократична!

ха-ха-ха

"ха-ха-ха", а ма сега GREVIO как ще се произнесе по този "аржентински" казус? В България този пениз не може да мине, защото всички ще могат едва на 65 години да се пенсионират.

нали трябваше да има равенство на половете, нали жените се бореха за това ? Ама що те се пенсионират по рано, а живеят по дълго ? Хич не ми се вижда това да е равенство.

Колко деца си родил бе момче?Борим се за равенство в заплащане за един и същи труд.Иначе 99% от децата от кого се отглежат?- от майките -били те самотни или не.Мъжете шапка на тояга, че и издръжка не плащат.Жена родила дете трябва да се пенсионира по-рано!!! И това изравняване на възрастта за пенсиониране с мъжете не е правилно и честно!!! майка на 2 деца и баба на двама внука,която трябва да си е в къщи и на нейно място да работят млади хора!!! И трябва да работя още 5 години!?Ужас!!!

Тази година през август ще се роди и третото ми внуче.Радвам се но вместо да им помагам на младите аз съм на работа!!?

глупости приказваш. За да има равенство, жените трябва да са на работа заедно с мъжете - стругаристки, хамалки, арматуристки, зидачки и прочие. А мъжете трябва да отделят повече време на децата си, да си стоят в къщи на топло, да правят супички, да пазаруват . Мъжете трябва да се пенсионират по рано, защото умират по млади !!!!!

Хахааааааа, нека нека! С евроатлантическите камъни по евроатлантическите празни манерки :) Браво на пича - само така! Хванал им е цаката на изродите :) Както е казал народа: "За дървен гз - дървен х*!

Извратеностите- вечната мечта на Сорос-ката нация.

То и тук още могат да се пенсионират по-рано, въпреки че жените живеели 7 години и примерно 4 месеца повече. Това май бе според НОИ. Реално законово мъжете имат по-малко права от жените. А този се е изгаврил със системата там. Макар да е изключително унизително. Интересно е как пробутват по света хомосексуализма. Реално трябва да бъдате разследвано кой го прави и накрая да бъдат съдени. Прокламирането на едно сексуално изкривяване води и до други, включително педофилия. Част от жертвите на последното са дори и убити. Говореха, че на година изчезвали 8 милиона деца по света. Тази политика, освен всички други вреди, убива и деца! Има много показателно полицейски статистики за блудства (примерно 15 пъти повече от изнасилвания за до 13 годишни), педофилия (срещу момчета и момичета е почти еднаква за до 13 години според тукашната статистика). След протести ООН изхвърля като съветник гейска организация на САЩ, защото включва в себе си итакава на педофили. Към това се добавя СПИН - гейовете ("мъже") са първи фактор за разпространение на СПИН дори според министерството на здравеопазването тук - преди 42% от болните от СПИН били "мъже" гейове. Не случайно им е забранено кръводаряването на запад и дори Европейският съд ги е отрязал, като са съдели Франция за това. Така че това е констатация направена дори в Европейският съд. Не случайна за име на СПИН първоначално са предлагали гей-свързана имунна недостатъчност. Живеят и много по-малко. Имали 2 пъти повече други психически проблеми и самоубийства. Счита се за плод на сбъркана семейна среда - примерно без баща. Част са жертви на педофилия. Дори да приемем тяхното, че така се раждали (не че малките деца се интересуват от секс), то това е физически проблем (сбъркани жлези) и пак е болест. Всичко нагоре са прочетени факти, които са проверяеми. Може би биха оспорвали само връзката хомосексуализъм-педофилия, но статистиката е на МВР. Май се твърдеше, че хомосексуалист да е педофил е 13 пъти по-вероятно според западни статистики.

Да видим коя бг нпо феминистка от остров лесбос ще си смени пола за да бачка още 5 години повече!

Истанбулската конвенция го защитава и не могат да го пипнат ,а младото гадже е ...лесбийка ....!!!!!

Възмутена съм от повърхностно-преднамерените заключения относно една толкова фундаментално-личностна офанзива! Вие как разбрахте, че е си е сменил пола, за да се пенсионира по-рано? Кой знае как е страдал този беден човечец с феерично-женска душица, залостено-затворена в коварно-мръснишките окови на отвратително-несъразметното мъжко тяло!!! Сигурно цял живот е страдала като песнопойно птиче в железен кафез, принудено да живее в един противно-несвойски, каторжническо-сибирски затвор!!! А вие можете ли да си представите как се живее в тялото на мъж - да си принуден да ръмжиш с отвратително-отблъскващ басов глас, вместо да отвориш нашироко нежна устица с начервени усти и да зачурулукаш с колоратурно сопрано поредната житейска ария и ода на радостта, песента и правата на жените и малцинствата? Да си принуден цял живот да носиш грубо-неестетични слипове в които да краиеш ненавижданото от теб т.н. "мъжко достойство" , "едноок питон", "горещ жезъл" и т.н.? Да си принуден да криеш криви, космясали нозе в груб панталон, вместо да поклащаш примамливо-еротично бедра в прилепнал минижуп, а може и в широки шалварки? Да си заставен да бръснеш олигавени мустаци, гъсти бради пълни с бълхи и др. микроорганизми, вместо да напудриш с школувано-нежни, маникюрени пръстчета червени бузки-карпузки с поредния слой фон дьо тен?! Защо ми давате за пример Аржентина? Вие знаете ли колко стотици хиляди българи са на същото положение? Колко мъже в парламента са принудени да се влачат и тътрузят с безлично-сиви костюми по безформените си тела, задушени от стягащи ги вратовръзки по свинските им вратове от яденето на безплатни парламентарни кюфтета, вместо да заприпкат към микрофоните и потракват кокетно на високи токчета? Вие знаете ли колко жени в парламента с мъжки души са принудени да носят омразните им поли, сутиени, бикини, кюлоти с тежки памперси, комбинезони, вместо да разкъсат тези задушаващо-тровещи ги одежди и да облекат примамващия ги атистократичен редингот на Мъжествеността?

Не е бил джендъриец, Мери, "травести" се е изкарал, според новината. Всичко е било за пари.

Очевидно иронията ти остана неразбрана !

Здравейте, моля ви да съобщите адреса на клиниката, тъй като аз отдавна искам да премина успешно на другия бряг. А др. бойко борисов назначава обикновено жени за министри. Като получа адреса ще започна да мечтая за министерска кариера. Дано анализаторите не познават, че скоро това много силно правителство ще падне.

Всичко много добре в дженджероландия, ама щом опре до пари даже и един да е започва да мирише. Сега потърпевшата трябва да осъди служителя да му плати солена сума за разкриване на предишната му самоличност. И да си променят законите та да няма дискриминация при пенсиониране. Тъй де, какви са тези пенсии на 60 години.

Те ви сега джендъри и конвенция. Лощото е че нормалните хора, вкл. тези които не са тарикати като посочения господин, духат супата.

Е какво значи "злоупотребил със закона"? Като позволяват смяна на пола трябва да са готови за всички съпътстващи тази смяна обстоятелства. Да са мислили преди да са допуснали възможността за такава смяна. То и нашите тикви са така - правят нещо, после мислят....евентуално.

Браво на човека! Тия ще го осъдят, ама друг път! Може ли да си сменяш пола по закон - може! Може ли да се пенсионираш по-рано като жена по закон - може! Не могат да го мръднат!

значи, системата е така: до 60 се пишеш мъж, за да имаш по-висока заплата. после веднага се пишеш жена, за де се пенсионираш 5 г. по-рано.

Най добре е още при раждането да те запишат ромлянин, защото така си най на далавера.

Ако трябва, и 10г ще работя повече, но от достоинството си не се отказвам! Обаче поздравления за тариката! :))))))))

те ви конвенция

Строги, но справедливи! Сега да му върната каквото трябва обратно в гащите и да ходи да си плаща данъците! Ако му го върнат да плаща, ако не данъчните да чат сам да израсне! А туй гейско знаме няма ни о общо с промяната на полза, щото лицето отново има една полова принадлежност към пола, който е избран. Разликата със знаменосците е в това, че онези имат емоционална принадлежност към един пол и отличителни черти от другия пол. Гендъриадата по света вече е настанала, чакайте им снимките!

Не, не се е клъцнал човека- заявил, че е трансвестит (и таквиз има, само дрешките си сменят). Та не го жали, жали данъкоплатците.

ха ха, ами това е добра идея, и тук може да го правим този номер, на никой не му се работи до 65... браво, само така!

Ейй, брато, що не дойде да кандидатстваш за полицай у нас, бе?! Щеше да се пенсионираш на 52 и с опция да станеш млад и бодър охранител - ако ти се работи още, де;))

А до скоро беше при достигане на 27 г. трудов стаж и при 45-47 г. можеха да се пенсионират.

Е, то и сега родното МВР е пълно с бодри пенЦионери на споменатата от теб възраст, които си седят на началническите места и вземат както прилична заплата, така и максимална пенсия... Чудо невиждано в целия ЕС!

хахаха хитрец пак ни прецакахте, ей, не можем да излезем на глава с вас

Според ИК това е нормално. НПО-тата трябва да научат аржентинците да са по-толерантни хаха.

Имал гадже младо маце- и к'во от туй?! Да каже на данъчните, че освен че е станал жена, е станал и лесбийка ! О, времена ..........

Мечтата на всяка лесбийка: партньорка с опашка отпред. При това работеща! Този вместо да го похвалят за двойно джензжерство му търсят косури.

интересно какво се казва в ИК по този въпрос: очевиден опит за измама на обществото

И приемат ИК масово ще има такива неща.Но нашите изроди политици и за тота помислиха,да изравнят годините за пенсиониране

Това, никак не е лоша идея! Интересно все пак джендърите, на колко ли се пенсионират, или са пенсионери по рождение!

Джендърите се пенсионират различно. Например мъжете cе пенcиониpат на 64 г. и 2 меcеца c 38 г. и 6 меcеца cтаж. Жените излизат в пенcия на 61 г. 2 меcеца c 35 г. и 6 меcеца cтаж. Въпроса е вие задниците, дето сте безполови на колко се пенсионирате?

Скоро възрастта за пенсиониране ще се изравни и за жени и за мъже ще е еднаква, така ,че проблем няма да има

И нас това ни чака. Искате конвенция - на.