Съдът прекрати дело за бито в детска градина дете

Делото за битото в детска градина „Пролет“ в Панагюрище дете е прекратено още след първото си заседание, гласи определение на Районния съд в средногорския град.

Обратно в новината

Коментари - Съдът прекрати дело за бито в детска градина дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в нормалните държави щеше държавата да съди тия из.роди дори родителя да не заведе дело!!

Точно същото щях да кажа. ЗАДЪЛЖЕНИЕ на държавата е да пази децата! Къде е държавата, къде е АЗЗД?

Насилието мълчаливо се поощрява от държавата. Така хората се държат в страх и подчинение. Започва се от детската, през училището и нататък. Ползваме руската система за контрол. Нищо против руснаците.

Майката вдигна шум до небесата - телевизии, интервюто и кво? ... не намерила време да отиде до съда! Правилно, сега да плати разноските и по това и по другото дело, та да и дойде акъла, да не се захваща с нещо, което не й е по силиците.

"майката" не отиде в съда явно по друга причина - разбрала е че учителката не е виновна, и че не тя е малтретирала детето и...!!! И те така - ще си плаща за обидите и накърненото достойнство на учителката, а дЕдото за побоя...!!! Дааа...!!!

Що не ходиш да се прегледаш?

Нищо не работи в тази скапана Държава! Прокуратура Съдебна, здравна или друга система... МВР , правителсво... нищо ! 10 години ГЕРБ довърши разрушението на страната ! духайте супата ся !

Битият- бит, бръснатият- бръснат и т.н. Цаца-а-а-а, пак ли няма да си нарушиш спокойствието ?!

Господ да ги убие тези дето са му причинили това на детето.Не е доказано кой е...има ли значение.Да посегнеш на беззащитно същество- това е нечовешко.Ако това някой опита да го причини на детето ми - господ няма да му помогне.

Гледам детенцето на снимката и ми се плачи. Аз вече съм баба на двама внука. Децата си син и дъщеря съм ги удряла като малки -Господ да ми прости ,но много се дразнеха и биеха, но внуците сега даже лоша дума не мога да им кажа защото много много ги обичам

И сега да смятаме ли , че децата си не си ги обичала много много ?

Много смели тия даскалици-биячки. Но щом законът ги пази...

те така, хем ти бият детето, хем си плащаш, те така е в БГ. А учителката е длъжна да гледа, дори и друг да го е "нахапал" тя отговаря.

Защото трябва всички да изтеглят децата си от въпросната тъпа градина и да ги уволнят всички. Аман от държавни свинщини, за които всички плащаме, а некви мърляви мързеливи лелки си клатат краката по цял ден!

Как ще ги уволнят? Нали всички са партийни членове.

Това ако го направи някоя комплексирана лелка на някое от децата ми, отивам и ще в размажа от бой в стаята пред децата. После нека тя да бъде в ситуация да ме гони по съдилища за обезщетения..... Аман от недотаковани лелки които си избиват комплексите на децата.

Аман от "родители", дето са напъдили децата си по градини и училища, само и само да са далече от тях, за да не им пречат...!!! А когато отрочетата им направят някоя гадост, тероризират другите деца или учителите, държат се като подивели чакали (копирано от "родителите") - виновни са учителите...!!! Хайде стига издевателства към най-незаслужаващите това - учителите...!!! Дааа...!!!

Настъпих Ви по мазола, нали "родители"?... :::))) А не е ли вярно, че точно "родителите" на най-големите "изродчета" и дебили тероризиращи всеки и всичко в градини и училища, са най-ожесточено нападащите учителите и учебните заведения?... А?...

Чупиш и капачките с качулка в тъмното и всичко е точно. После цял живот не може да се възстанови, както и това дете не може да се възстанови от нанесената психическа травма.