Арестът на Саркози: Отмъщение на клана Кадафи?

Арестът на Саркози, дори и във френската преса, не предизвиква чак толкова голямо внимание.

Обратно в новината

Коментари - Арестът на Саркози: Отмъщение на клана Кадафи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Френските президенти отдавна са известни с това че приемат пари за предизборните си кампании. Кой от Садам, кой от Кадафи, кой от ОАЕ и после Франция продава я танкове, я крейсери... я подводници като Саркози, щото следствието разследва и някои сделки осъществени под благия поглед на Саркози докато е заемал разни управленски постове през политическата си кариера която завърши с либийския скандал;)

Че то отдавна се знае,че Кадафи финансира президетските избори на Саркузи,срещу закрила от нападение над Либия.А веднага щом стана президент,Франция и съюзници нападнаха Либия и се започна...Хак му е на франца,дано го осъдят!

въпросният от снимката е най-мразения евреин в либия . но евр.лоби е много силно в католическа франция и ще го защити ,даже ще го изкарат жертва на антисемитизма !

ВИЖТЕ как хората САМИ ви го пишат "Едва ли настоящите лидери на Франция биха предприели толкова евтин ход като ареста на Саркози, защото той !!!!!!!едва ли би отвърнал очите на французите от по-сериозните проблеми!!!!!, с които се сблъскват", " В политиката, новините са само за да ви отвърнат очите от сериозни проблеми. В политиката, стратегиите са манипулация, пропаганда и заблуда. Хората ви го казват. Ако и след това има наивни типове, които да вярват на "официалните" новини... успех....

SRAM I POZOR ZA CIWILIZOWANIA SWIAT

Хазарската мафия не разрешава почтенни коментари. Това не я променя. И не я прави не мафия.

модераторите са различни хора. създава се впечатление, че въобще не гледат какво трият.

не е ли за смях? еврейските ви мурафети край нямат, французи и британци! изтрепахте сума народ, разбихте Либия (за някакъв шпионо ореваха ортълъка). А сега било отмъщение.

Професореее, не те знам по какво си професор, ама освен общи приказки, нищо специално не казваш. Поне гледай телевизия, там изнасят маса информация. По руската "Планета" например показаха пресконференция на сина на Кадафи, на която той показа реални преведени документи и изнесе факти и свидетели как всичко е договорено и станало при поканата и посещението на Кадафи в Париж, където Кадафи си опъна шатрата в градините на Елисейския дворец и как са взели куфарите с милионите преди изборите. Явно и политическия живот във Франция не ти е силното място, защото говориш глупости! Само да ти напомня, че Саркози след загубата от Оланд найстина се оттегли от политическия живот, но когато дойдоха следващите избори за президент пак се появи, взе си председателското място в тогавашната UMP и даже й промени името на LR (Les Républicains). Разбира се той така и не стигна до изборите за президент, защото загуби на предварителните избори в партията от Фион, който пък след огромния му скандал за финансови злоупотреби бе победен от Макрон. Така, че в крайна сметка Саркози бе принудан да сдаде и преседателството на LR и бе в действителност изхвърлен от политиката във Франция, а не се отказа сам! Народа не забрави, подигравката, която Саркози си направи с него, прекарвайки през парламента и приемайки Лисабонската Конвенция за Европейската Конституция, която народа отхвърли с НЕ на референдума, организиран от Жак Ширак.

Доста тъп коментар. Не си зслужава хонорара. Какво като се е отказал от политиката. Това някаква индулгенция ли е. Тоя мишок трябва да си плати за греховете. Аз до вчера бях убиец ама вече не съм. Няма да ми търсите отговорност вече!

Я дайте ама точно сега с какво се занимава този Саркози и как се издържа...щото Кадафи е мъртъв.

жалко е ,че дотук никой не спомена за ролята на Саркози за освобождението на нашите медици.Взел или не пари на Кадафи

Всички помним, как всевеликия либийски бедуин, след царското си посрещане, направи шатроразпъване насред Париж, довличайки и личния си публичен дом, пардон, харем де. Е ми платил си е бил човека.

Какво отмъщение на Кадафи, Господ наказва!

А га яде кифтетата?

Не са руснаците? Не може да бъде!

Що, нема ли и други разбойници по света ?

Скалъпена работа.....

За кривия член, кривита ракета всички са чували... е сега на крадливия "демократ" му пречат и покойниците.

А защо не го направиха га Саркозито беше на власт нима не са знаели и са нямали доказателство това се пишеше отдавна е, и ?

Не е важно, че е откраднал 50 млн., не е важно, че е участвал в съсипването на една цяла държава, но е важно, че било отмъщение на клана Кадафи.

Къде забравиха главния виновник за всичко - Путин.

Бабата на Микробчо, вно има някакви цели, за да започнат тази кампания срещу Саркози. Всичко е Ала Бала. Никак не могат да докажат това. Няма идиот, на когото през банка да му преведат тези пари и той даги тегли за кампанията си.На това отгоре Унгарски евреин като Сорос

Ей сегичка ще повярваме в караконджули. Ако е използвал малко кинти от Кадафи точно за тях да го съдят е основателно относно нарушаване на наложеното ембарго.

САЩ и НАТО нападнаха без никакви санкции от ООН Либия. САЩ прихванаха петрола. Италия присвои 25% квота на Либия в Банк Кредито Италиано, тук Булбанк, което означава безброй милиарди.Франция не върна 18 млрд.долара кредита на Либия. Да не говорят тези мръсници само за подомагане кавпанията на Саркози. Това е де факто империализма. България е пример на съсипана от колониалните хайдуци държава за 28 г.Без допитване до народа шепа продажници вкараха България в НАТО и ЕС. ЕС продава боклуците си чрез хипермаркетите. Те от своя страна мародерстват българите и им плащат стоките след 3 месеца.Сърбия и Македония имат по-високи заплати и пенсии от нас

Наполеончо получил бая мангизи от кадафито. Всичко било документирано и филмирано. Това се знаеше отдавна. НО... днес някой направи тази позабравена история пак актуална. И синът на Кадафи Селф - едикойсиза израства като политически фактор. Кой , кой, кой.........