Девойката, шамаросала израелски войници, получи 8 м. затвор

Палестинската тийнейджърка Ахед Тамими, която бе заснета да удря израелски войници, ще лежи осем месеца в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Девойката, шамаросала израелски войници, получи 8 м. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи ли са дендарските войници-жалко едно момиче да ги шамароса и позор да се оплакват.

Палестинци. Провокация - дете удря шамар на войници, някой снима, очаквайки да я пребият на място... И да оправдае поредната многомилионна "помош" за една група араби, която вече 70 години живее на гърба на международната общност - без да работи. В техния арабски има едно обръщение - "чичо". Така се обръщат не само към роднина, но и към духовен ментор, някой когото считат за идол, за пример на подражание. За Ясер Арафат "чичо" е бил главният мюфтия на Йерусалим - личният приятел на Химлер, благославял ислямските СС дивизии на Хитлер... След войната успял да избяга от Германия в Палестина. Самият Арафат пък е "чичо" на Федерика Могерини - Върховният ни представител по външната политика. Ако не ми вярвате - потърсете в мрежата. Има много документи, а и снимки - Арафат и младата Могерини...

Съгласявам се с коментарите на ЛУДИЯ МАКС и дЯДОТО.

Малката знае,че войниците не могат да реагират по подходящ начин и злоупотребява с това,иначе арабеските биха вдигнали шум до небето, че ето виждате ли, израелски войници бият палестински деца! А колкото до Палестина - това е географска провинция още от Римската империя, а не е отделна и независима държава.

Голям бой, няма що. Един шамар и половин ритник. Ама тия двамата явно са джендъри и са им били наранени чувствата от грубите ѝ думи.

След като мете улиците на Израел, дано да й дойде акъл в мангалската чутура!!!

Ама тя е от село Наби салех. Е, кво има да говорим повече. Дали салех или някого другиго, все тая, боят й е в кръвта.

Браво на момичето. Малко му е на евреина.

Тами в тАмницата - там й е мястото.

Доказано ли е твърдението, че е девойка или е поредната журналистическа измислица?

ако войникът се оставя да бъде удрян от 16 годишно момиче е лошо ако вземе, че я срита - е лошо ако я осъдят, че посяга на войника - лошо ако не я осъдят - лошо По-одбре да се вземат мерки, преди да се стигне до по-лошо.

Лошо е защото Израел, подвластните им САЩ и ЕС имат двоен и троен и четворен и т.н. стандарт и нямат капка морал. Едни народи имат право на самоопределение, а други дето не искат да им робуват и не са им изгодни нямат.

Малко й е! Посягаш на длъжностно лице и си носиш последствиятя. Не ми се мисли ако войника кихне срещу нея.Какъв вой и плач ще се надигне.

Та направо ги е вкарала в гроба не само пребити да не би да са джендъри...голяма простотия.

В новината е пропуснато да се отбележи, че дъртия пингвин също е осъден на 8 месеца затвор, а другото момиче от клипа - условно.

следващият път да ги застреля

Тия смешни изрелски войници се оставят някаква тинейджърка да ги удря. Ако бяха руски богатири отдавна да бяха застреляли всички наоколо.

Не трябва да се забравя, че хазаро-семитите се опитват да заграбят тези земи /недвижими имоти/. Повече от 50 години те се подготвяха за този грабеж и както винаги - естествено срещу пари, така наречените велики сили им разрешиха. И създадоха проблем завинаги.

Но тези земи всъщност принадлежат на православните халдейци.

балгария учи се от израел как се защитават интереси.

Каква невзпитана,проста арабска патица.

ти за какıв се имаш бе мухльооооо.

Израелците са окупатори. Както турците са били окупатори на България. Тамими има моралното право да шамароса окупаторите, както българските опълченци са имали моралното право да се бият срещу турците!

Много тъп начин за борба.

Кое е тъпото на българските опълченци, в борбата им срещу турските окупатори?

Няма. Арабите са окупатори на израелски земи.

Ъ ъ ъ и кога палестинците са имали държава та да е окупирана ?

Израелските войници се държат перфектно. Ако бяха палестинци дрислата щеше да нагълта два пълнителя олово.

невъзпитана пикла - хулиганче. Това не е протест а провокация - глупава побиртедка

Мунчо, виж от кога съществува еврита, ако можеш да четеш. Ама Мунчо изглежда е само писател, не е читател, чукчата.

бъркаш идиш с иврит читателю Идиш е подобен на немския и по думи на един стар хазарин лично чути от мен когато му говорели на немски разбирал всичко но не можел да отговори Досущ като куче Иврит е нов език подобен на македонскиот създаден от български на сръбска пишеща машина от сръбски историчар

сега ше кажеш, че библията е написана на арамейски от предците на палестинците и че всичко в нея е измислица.

Иврит не е нов език, а възстановен /след 2000 годишно прекъсване/ староеврейски език. Това май е единственият случай, в който мъртъв език е бил възстановен.

боркинята първо да си смени цвета на косата и после вече да напада-може да пробва смолисточерен или тъмнокафяв.

Боркинята е смела само срещу тези , които не могат да и отвърнат , защото е жена и цивилна.Като е толкова смела тази пуберка да беше отишла при тези , които са пратили войниците.Иначе си е чиста поза и правене на интересна , че и заснимано разбира се.Малко и е тази присъда според мен.

напъно подкрепям, само отбелязвам , като професионалист, че косата й е с неподходящ цвят за ролята, която играе. тъмното ще е по-патриотично.

Евреите които сега врякат и пискат от атентатори сами забравят услужливо че този похват първи те го прилагат спрямо англичаните след ВСВ ЗА ДА СЕ ИЗНЕСАТ ПО БЪРЗО И ИМ РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ ЗА КЛАНЕТО над палестинците последвало след оттеглянето на англичаните ЕСТЕСТВЕНО СВОИТЕ АТЕНТАТОРИ СА ГЕРОИ А ПАЛЕСТИНСКИТЕ СА ИЗВЕРГИ Извод -държава зачената в ГРЯХ

Аароне ти ли ми гъчиш минуси бе оо и Моше Бен Гурион се е включил в цвъкането

Пълна деградация е обхванала арабския свят. Ислямът тотално е смачкал 32-3 страни. Способни са само на пози и викове.

Нападение на войник си е по сериозно от нападение на полицай

Убива се. Но тези са жандармерия. Не виждам окопи.

Тези не са жандармерия (тяхните униформи са по тъмно'зелени). а от армията. Която в случая е охранявала около къщата, където са търсели издирван терорист. А шамаросаният не е просто войник а капитан (серен): В последните секунди на клипа се вижда пагонът му

Смятам ,че момичето е постъпило много по-достойно от някой ,,герой"който е започнал да мушка с нож пътниците в автобус .Войната си е война но има граници които не бива да се преминават дори и с оправданието че техните армии избиват твоя народ.Няма виновни народи а престъпни политиции слуги на мръсния капитал.

тия бяха със железни нерви. Аз щях да я напълня с олово веднага, барабар с дъртата хабиби дет ги е научила на тия мурафети

Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен - това е ново :-)

както виждаш, Ьовиги- зависи в кого е ьовигито- в това пък няма нищо ново. ако искаш, смени си ника, в името повече равенство и справедливост по света. принципно.

sonibvc@gmail.com

Са па чак да се занимавам с такива работи като да си сменям ника и да водя война срещу дира...нема да стане. Не ми се занимава чак толкова много. Техен сайт, техни правила. Да са живи и здрави.

А какво би станало ако някой от махалата шамароса така милиционер по време на соца?

кошара до живот- без сделки и без преговори

За един шамар,а тука за убийства на хора,,условно,,а и оня Фигуриста за един труп и един,,жив труп,,дори и не го СЪДИХА. КАКВО Е ТОВА ПРАВОСЪДИЕ,ама досега няма осъден магистрат за гавра с потърпевш.Еврейте са опасни,за тях или хубаво или НИЩО

"от три месеца е в ареста и й нея бяха предявени 12 обвинения" медитирам... тва какво трябва да означава?

друго си е да избиваш палестинци и да не ти правят и забележка

Всякаква прилика с нашите цигани е случайна ....

Тази трябваше да бъде осъдена на ОСЕМ години,а не на осем месеца затвор.Войниците проявиха прекалено търпение.

Защо палестинците така мразят евреите?

питай британците.

Смелата мома, облечена от глава до пети в сащински дънки /долу крепителите на агресорите!, ууу!/, направени в отдавна сащисан китай, дори вече без задължителната шамия на главата- както е видно от видеото на което майка й явно носи такава, щипе и шамаросва елегантно войничетата, които се чудят какво да правят с тия развилнели се женуря, от които едната дори си прави селфи, измислено от един лош евреин, ритайки ги. После ще си пооправи маникюра и грима /американско производство/ и ще се постне във фейса,измислен от друг лош евреин, на таг #metookickedthemout, за да я лайкнат нейните привърженици.

Абе бягай и лъскай на американското знаме и не забравяй да избършеш клавиатурата.

ела ме ощипи и селфи направи във фейса го постни и смело се лайкни ооо йеееее /жицаааа/, барабан...туш.

В цивилизивана държава ако посегне на въоръжен офицер (особено в изострена обстановка, граничеща с военно положение) ще я застрелят като куче! А палестинските мангуисти редовно хвърлят камъни и бутилки по израелските военни!

Цивилизована Франция стреляше по хитлеристки войници А Югославия такъв отпор им даде че за цялата ВСВ имаше територии в които немски ботуш не успя да стъпи Мисля че и двете държави са цивилизовани и точно както трябва са постъпили с агресор Кому к-ра търсят тия двамцата на чужда земя Манго

Прекалено меко е действала момата Евреите им отнеха земята и шамара и ритника са най малкото което трябва да получат

Нали ти е ясно ако този войник я подхване , че няма да остане нищо от нея ? Като иска да протестира отива при тези , които решават нещата , а не посягаш на войник , който е пратен там.Дундата използва намалението , че е жена и няма да и посегнат , но тя смело раздава правосъдие.

ясно ми е че войникът съзнава къде се намира че не му е там мястото и че животът му по никакъв начин не е застрашен Я гледай другия какво прави Ами гледа сеир съдейки по реакциите му

"символа на палестинските протести" "постигнал сделка с израелските власти". поучително.